Gość: zarobas IP: 188.33.95.* 08.08.09, 15:09 Cześć. Chcę założyć niedługo konto. Słyszałem pochlebne opinie o mBanku. Co Wy myślicie na ten temat? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaca Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 17:03 WLasnie, co z tym mbankiem? Chcialem zalozyc rowniez tam konto, ale juz zwineli sie z galerii marianki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bank mBank. Co myślicie? IP: 57.90.36.* 08.08.09, 18:05 www.mbank.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vnx Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 21:49 Bank nie ma namacalnych oddzialow poza mKioskami. Ogolnie polecam, bez zarzutu. Tylko mowie, najlepiej do platnosci internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.08.09, 22:07 A co się dzieje z tym miłym panem, który tam pracował ? Mam nadzieję, że znajdzie pracę w innym banku - ja na pewno się przeniosłabym do tego banku, bo pierwszy raz spotkałam tak kompetentną osobę w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biernasiubb Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 20:00 Witam! Owszem mBank to dobra oferta dla kogos kto ma internet i nie ma czasu na stanie w kolejkach. Do tego darmowe konto osobiste i nic wiecej do szczescia nie potrzeba (7 bezpłatnych bankoatow w Świeciu). Jedyny minus szukanie wpłatomatu a najbliższy w Bydgoszczy. Kredyty nie najtańsze ale łatwosci i szybkość otrzymania bardzo szybka a to sie naprawde liczy. Wiem co mowie bo pracowałem w mKiosku Świecie i znam zasady funkcjonowania od kuchnnej strony:) No ale coż:) nie mozna siedziec na miejscu tylko trzeba sie rozwijac:) Pozdrówki dla moich byłych Klientów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarobas II Re: bank mBank. Co myślicie? IP: 83.238.144.* 10.08.09, 12:13 ja tyż jezdem zarobas i mam konto w szfajcarji a nie w embanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.08.09, 19:39 Mbank jest dobry, ale to już nie o, co kilka lat temu. Dziś podobną ofertę mają też banki tradycyjne, choć niskie ceny przelewów przemawiają za mbankiem cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.08.09, 22:46 Obok w Galerii jest BGŻ. Większy oddział, dostęp do kasy, bankomat i konto internetowe również tanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.08.09, 23:31 O ! nadgorliwa pani bankowiec reklamę chce sobie zrobić ! A co ma jakiś do nowoczesnego banku internetowego ? Ci co lubią stać w kolejce do kasy to mają już konta ... w PKO :) A rolnicy mają Banki Spółdzielcze, więc przypuszczam, że inne banki (które pojawiły się ostatnio jak grzuby po deszczu) podzielą los mbanku i żadna darmowa reklama nic nie pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.08.09, 17:12 Ale mBank nie ma konta internetowego taniego tylko darmowe a to jest znaczna różnica. Ogólnie polecam gorąco mBank. Mam tam 3 konta od jakichs 10 lat i jestem megazadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.09, 13:56 dobry wybór. tylko czy sa jakieś bankomaty mbanku w Świeciu?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.mofnet.gov.pl 18.09.09, 14:38 W Świeciu możesz wypłacać (bez prowicji) jedynie z bankomatów Euronetu, tj. W Tesco i Galerri Marianki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 14:56 i nie tylko... Proszę TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.mofnet.gov.pl 18.09.09, 15:15 Tak, masz rację - "nie tylko" : )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:03 Czy wszystkie 3 konta są darmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biernasiubb Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 20:01 Witam! Owszem mBank to dobra oferta dla kogos kto ma internet i nie ma czasu na stanie w kolejkach. Do tego darmowe konto osobiste i nic wiecej do szczescia nie potrzeba (7 bezpłatnych bankoatow w Świeciu). Jedyny minus szukanie wpłatomatu a najbliższy w Bydgoszczy. Kredyty nie najtańsze ale łatwosci i szybkość otrzymania bardzo szybka a to sie naprawde liczy. Wiem co mowie bo pracowałem w mKiosku Świecie i znam zasady funkcjonowania od kuchnnej strony:) No ale coż:) nie mozna siedziec na miejscu tylko trzeba sie rozwijac:) Pozdrówki dla moich byłych Klientów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.icpnet.pl 04.10.09, 19:24 korzystam od trzech lat i jestem bardzo zadowolona !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: bank mBank. Co myślicie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.10.09, 22:46 Mam tam konto 3 lata jestem bardzo zadowolony....solidny bank Odpowiedz Link Zgłoś