Gość: door IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:56 www.camping-zamek.pl/.Chyba ich pogięło z cenami.W takim miejscu,a ceny jak nad morzem.Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja cię kręce... Re: camping-zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:38 kurcze faktycznie ceny z kosmosu, ostatnio byłam na polu cempingowym we Władysławowie blisko morza, za przyczepe płaciłam 8zł, za osobę 8zł, prąd 12 zł - za dobę , rozpalać ogniska, grile, mieć zwierzeta, mieć pełno samochodów przy przyczepie ZA DARMO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: camping-zamek IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.09, 21:45 > kurcze faktycznie ceny z kosmosu, ostatnio byłam na polu > cempingowym we Władysławowie blisko morza, za przyczepe płaciłam > 8zł, za osobę 8zł, prąd 12 zł A to nie są ceny z kosmosu? Co musiałabyś podłączyć do prądu, żeby w ciągu doby zużyć go za równowartość 12 zł? I skoro zapłaciłaś za przyczepę, to nie dziwne Ci się wydaje płacić jeszcze osobno za każdą osobę? Co za różnica dla właściciela pola, czy w przyczepie są 2 osoby, czy np. 3, że od każdej pobiera po 8 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: camping-zamek IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 10:32 myślę, iż różnica jest w tym, że każdy z osobna korzysta z toalety, prysznica itd... znajdująch się na polu campingowym ;) i za to właśnie płaci się za osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: camping-zamek IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 10:51 Przecież, każda osoba przybywająca na polu namiotowym, czy to w namiocie, czy w przyczepie kempingowej korzysta z wody, toalety i prysznica. Więć czemu ma za to nie płacić? Z tego co czytałem w Świeciu na cempingu prąd kosztuje 7zł i uważam, że nie jest to dużo. Ja np. mam "budę" z klimatyzacją i wiem ile potrafi "pożreć prądu" na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: camping-zamek IP: *.ip.netia.com.pl 19.08.09, 11:02 > Przecież, każda osoba przybywająca na polu namiotowym, czy to w > namiocie, czy w przyczepie kempingowej korzysta z wody, toalety i > prysznica. Więć czemu ma za to nie płacić? Wystarczyloby zryczałtować to w kosztach najmu przyczepy. Bez przesady człowiek nie zużyje wody za 8 zł dziennie. Chyba, że wszystko co będzie robił na tym polu to non-stop siedział w kiblu i pod prysznicem. ;) > Ja np. mam "budę" z klimatyzacją i wiem ile potrafi "pożreć prądu" > na dobę. Budy na polach kempingowych nad naszym morzem nie mają klimatyzacji. A wszystko czego się tam używa, to żaróweczki 40 W, i ewentualnie ładowarka do telefonu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cie kręce Re: camping-zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 15:03 ja uzywałam mikrofalówki, suszarki, kombiwaru, ładowarki od telefonu, radia, grila elektrycznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cie kręce Re: camping-zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 15:01 za osobę płacisz dlatego ze masz super łazienki i prysznice! a moze znasz inne tańsze miejsce kempingowe nad morzem w lepszej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczej nie Re: camping-zamek IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 23:53 by zapłacić za rozpalenie grilla 100pln to chyba trzeba mieć coś z głową. w knajpie kiełbasa z grilla jest o wiele tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydło Re: camping-zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 09:46 Czytać ze zrozumieniem nie potraficie ! Gril lub ognisko organizowane kosztują stówkę jak masz swój ,albo nazbierasz drewna to nie płacisz deklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: camping-zamek IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.09, 10:01 > Czytać ze zrozumieniem nie potraficie ! Gril lub ognisko > organizowane kosztują stówkę jak masz swój ,albo nazbierasz drewna > to nie płacisz deklu Wiesz z czego wynika błędna interpretacja czytanych treści, deklu? Z tego, że ktoś piszący tekst, popełnia błędy w pisowni! Błędy takie, jak zrobiłeś ty, deklu: "Gril lub ognisko organizowane kosztują stówkę jak masz swój" Jeśli każdy człowiek czyta w sposób prawidłowy, to z tego co sam napisałeś, zrozumie, że musi zapłacić 100 zł za to, że przyniesie swój gril. Odpowiedz Link Zgłoś