Gość: newTbg IP: *.anonymouse.org 16.01.10, 10:16 Mieszkam od niedawna w Tarnobrzegu i nie wiem gdzie można kupować dobre świeże kurczaki, udka, piersi, skrzydełka itp. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: veto Re: świeże kurczaki IP: *.pppoe.sistbg.net 16.01.10, 10:22 Jeżeli świeże to tylko żywe w piórach na targu ul.Kwiatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
newtbg Re: świeże kurczaki 16.01.10, 10:32 Dzięki za tę radę, ale wole jednak już ubite zwierzę i rozebrane, bez tego co w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Re: świeże kurczaki IP: *.pppoe.sistbg.net 16.01.10, 10:37 To kupuj na HYBIŁ TRAFIŁ, może kiedyś trafisz. I nie kupuj zamrożonych , bo one już jako świeże swoje wyleżały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: świeże kurczaki IP: 83.1.119.* 16.01.10, 10:50 ja kupuje we fracu jeszcze nie zdażyło i się kupic coś nieświeżego Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: świeże kurczaki 16.01.10, 10:52 Pewna Pani mieszkająca od dawna w Tarnobrzegu powiedziała mi, że to o co pytasz i nie tylko, można kupić na targowisku z samochodu. Lepiej kupować w tym samochodzie gdzie jest dłuższa kolejka. Środa i sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: świeże kurczaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 15:54 ja kupuję w hurtowni od 10 lat i zawsze są świeże,hurtownia mięsna na wprost bazarów ,przejście bramką( z tyłu bazarów),parę kroków w lewo,widać drzwi wejściowe,smaczne wędliny oraz panga,trzeba kupić za min.30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
newtbg Re: świeże kurczaki 16.01.10, 19:12 Dzięki, czy bazary to jest targowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: świeże kurczaki IP: 213.172.181.* 16.01.10, 19:49 Ja polecam sklep IWET koło Jedrusia na serbinowie dobudówka do bloku.Jest tam wszystko z drobiu i nigdy nie miałam problemu ze świeżością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: świeże kurczaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 20:26 tak,targowisko,za rondem,potocznie hurtownie nazywaja się,,na magazynach",czynna codziennie do 16-tej w sobotę też,można wejść do pomieszczenia chłodniczego i wybrać sobie ,co się chce,jest miła obsługa ,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: świeże kurczaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 22:31 ja też robię tam takie większe zakupy i jak do tej pory wszystko jest ok a co do obsługi to się nie będę wypowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: świeże kurczaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 22:37 pani przy kasie jest bardzo miła,chodzę tam przeważnie z dziećmi,robią ,a raczej robiły zamieszanie,np.chciały się zważyć i nigdy nikt nas nie ,,wyprosił".Jednym słowem,,klient nasz pan"- trochę żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś