Dodaj do ulubionych

Compensa czy hestia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 09:47
Chcę ubezpieczyć auto AC i pan w ubezpieczeniowej firmie polecił mi hestie i
compense. Którą wybrać? Macie może jakieś doświadczenie? Pomocy :
)
Obserwuj wątek
    • Gość: Elan Re: Compensa czy hestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 10:59
      może to Ci pomoże?

www.ubezpieczenie.com.pl/forum/oszusci/0,8,0,0,4.html
      www.ubezpieczenie.com.pl/forum/stu_ergo_hestia_sa/0,60,0,0,4.html
      obydwie firmy to likwidacja centralna, która ma zarówno plusy jak i minusy.

Trudno powiedzieć co wybrać. Porównaj warunki ogólne i ceny; nastaw się, że
      pieniądze z AC przy kosztorysie dostaniesz nie jak w reklamie Liberty po 7
      dniach tylko bardziej w okolicach miesiąca. Każdy ubezpieczyciel przeciąga
      terminy, kombinuje z dokumentami. Trzeba wybrać takiego, który nie oszukuje przy
      wycenie, jak to podobno lubi robić Warta. Zasada tez jest taka, że żadna firma
      nie wypłaci Ci pieniędzy jeśli nie będą mieli kompletu papierów. Podejmując
      decyzję zapytaj o to agenta i poproś aby Ci to pokazał w OWU, tj. wszystkie
      terminy i zapisy o procesie likwidacji, wymaganych dokumentach. A potem licz,
      że jednak nic się z autkiem nie stanie. Bo najgorsze co to użerać się o swoje
      należne pieniądze.
      • Gość: znajoma Re: Compensa czy hestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 18:57
        ja dzisiaj ubezpieczyłam autuo w warcie,wcześniej ubezpieczałam w
        PZU,ale Warta jest tańsza ,a te same warunki.
        • Gość: doradca Re: Compensa czy hestia IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.01.10, 20:33
          ...pamiętaj jednak zawsze że na ubezpieczeniach korzystają wszyscy tylko nie ci
          którzy płacą składki.
        • Gość: proboszcz Re: Compensa czy hestia IP: 83.1.120.* 28.01.10, 20:34
          jest subtelna różnica. PZU ma opinię robiącego rzetelne wyceny a Warta wprost
          przeciwnie ;)
          • Gość: znajoma Re: Compensa czy hestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:46
            masz rację ,tak mi się zdawało,że za mało mi wycenili auto.
          • Gość: proboszcz Re: Compensa czy hestia IP: 83.1.120.* 28.01.10, 21:29
            chodziło mi raczej o wyceny po szkodzie, a nie przed ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka