Gość: adam IP: *.stalowa.pilicka.pl 03.03.10, 19:02 słyszałem ze teraz w marcu beda jakies przyjecia do huty czy to prawda wie ktos cos o tym bardzo prosze o odp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kumaty Re: Pilklinton sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 19:50 wejdź, na stronę i zobacz a nie zaśmiecaj forum. Z twoją inteligencją i tak Cię nie przyjmą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proza życia Re: Pilklinton sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 19:59 przyjmą, teraz pracodawcy przyjmują za psie pieniądze robotów, inteligentni za te pieniądze nie pracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pilklinton sandomierz IP: *.stalowa.pilicka.pl 04.03.10, 17:32 ja tez tak słyszałam ale na ich stronie nic nie pisze wiec moze z osób co tam pracuja bedzie ktos cos wiedział. jak sie prcuje w danym zakładzie to sie wie czy jakies przyjecia sa albo beda prosze o odp bardzo wazne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pilklinton sandomierz IP: 83.1.121.* 04.03.10, 17:41 Jeśli na ich stronie nic nie pisze na temat ofert pracy to gratuluję inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś