Dodaj do ulubionych

firma tarkon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 08:12
Co sadzicie bo sie oglaszaja w up-zlozylem papiery.
Obserwuj wątek
    • Gość: juzek p. Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 10:13
      www.gowork.pl/opinie_czytaj2,18452,0,0
      Jeśli to o tą firmę chodzi, a myślę, że tak, to sobie kolego poczytaj co nieco o
      firmie. Sam dojdziesz do odpowiednich wniosków.
      • Gość: koku Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 10:25
        chodzi mi otarkon Machow
      • Gość: juzek p. Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 10:26
        Jeśli oczywiście opinie jeszcze będą. Zresztą co roku jest nabór, chyba o czymś
        to świadczy.
        • Gość: juzek p. Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 10:27
          no to ta firma raczej, na strefie
          • Gość: koku Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 10:31
            pracowales tam-kopsnij cos wiadomosci
            • Gość: juzek p. Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 10:40
              nie pracowałem, choć trochę wiem o co chodzi. na forum pisać nie będę bo nie mam
              zamiaru mieć potem z tego względu problemów. Jeśli jesteś z Tarnobrzega to
              myślę, że jak popytasz kolegów z branży to nieco się dowiesz, pewnie ktoś tam
              robił. zresztą tak jak pisałem, poczytaj trochę postów z linka co ci podałem.
              myślę, że jest tam sporo prawdy.
    • Gość: xx Re: firma tarkon IP: *.pppoe.sistbg.net 11.03.10, 20:34
      Myślę,że jak jesteś fachowcem,wyciągniesz piątkę lub coś więcej..

P.S.(oczywiście za 3 m-ce)Powodzenia,czas pracuje dla Ciebie.
      • sp1962 Re: firma tarkon 11.03.10, 22:12
        Gość portalu: xx napisał(a):

mamy kapitalizm, robotniku suchotniku
        • Gość: xx Re: firma tarkon IP: *.pppoe.sistbg.net 12.03.10, 20:11
          Np. piszę jako konkurencja TARKONU - nic z Twojego postu nie wynika czy zgadzasz
          się czy nie - przecież nie wiemy co gość sobą reprezentuje,co umie,jaką ma
          praktykę i kwalifikacje.Tak to jest z tymi papierami i uprawnieniami - jak się
          wykaże to nie zdziw się wcale jak będzie zarabiał piątkę na czysto w Tarkonie
          czy innej firmie konkurencyjnej,która to doceni.Dla kandydata - powodzenia.
          • Gość: MAMA Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:33
            a co to za praca że można piątkę zarobić????? też chcę!!!! :)
            • Gość: xx Re: firma tarkon IP: *.pppoe.sistbg.net 12.03.10, 22:01
              Np.Bądź dobrym i dyspozycyjnym spawaczem - ot co.Praktykiem a nie
              teorytykiem,jeżeli takim jesteś to się pochwal i daj swoje namiary,zostaniesz
              rozchwytany natychmiast...
              • Gość: gbur Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:39
                'dyspozycyjnym'... lubie taka nowomowe :)
                Znaczy: 'zapierdalasz swiatek, piatek i sobote'... w dni robocze
                rowniez:)
                zdrowka
            • Gość: xx Re: firma tarkon IP: *.pppoe.sistbg.net 12.03.10, 22:03
              Dobry tokarz też może podać namiary - tylko nie operator CNC
              • Gość: swojak Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:55
                nie licz na kokosy
    • Gość: gosc Re: firma tarkon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 09:13
      Z ta kasa to chyba sciema.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka