Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 19:48 Poszukuję stolarza amatora , który wykonał by zabudowę kaloryfera u mnie w mieszkaniu ! Mój tel . kom. 694 501 024 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytający Re: stolarz - amator IP: 80.48.174.* 26.04.10, 21:47 dlaczego koniecznie musi być amator ? fachowiec to pewnie by sobie nie dał rady . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ↓ Re: stolarz - amator IP: 83.1.119.* 27.04.10, 10:01 Fachowiec wykona jak należy i odpowiednio policzy kasę za pracę a amator/hobbysta przyjdzie i zrobi za przysłowiowe piwo. Po co w ogóle dawać takie durne ogłoszenie i to dwa razy tego samego dnia? Lamer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stolarz - amator IP: 80.50.161.* 27.04.10, 13:14 Zadzwoń pod ten numer może będzie ten Pan miał wolny termin to się umówicie, gorąco go polecam. 500419728 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: stolarz - amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 16:02 Napisałem amator dlatego że jest do zrobienia obudowa kaloryfera . Myślałem , że stolarz co ma warsztat nie będzie zainteresowany takim zleceniem . Ten co napisał że chcę do tego amatora ze względu na niską cenę , to mnie obraził , gdyż w życiu nie wykorzystałem nikogo - nie płacąc kwoty na jaką się umawialiśmy ! Pisząc AMATOR kierowałem się tym że każdy kto ma pojęcie może podjąć się tej pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: stolarz - amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 23:26 Adam mam kolegę co jest złotą rączką . Podam jemu twój numer komórki i jeśli będzie miał czas to ci extra zabuduje kaloryfer . Musisz jednak poczekać kilka dni. Jest na wycieczce w Czechach . Faktycznie z zawodu nie jest stolarzem ale na pewno sobie poradzi bo ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś