Gość: mure IP: *.smsiarkowiec.pl 07.05.10, 13:58 o co chodzi z tymi domkami z kartonow pod zywoplotami i drzewami dla kotow na przywislu??? co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: domki dla kotow na przywislu IP: 83.1.122.* 08.05.10, 10:25 To te stare ku.wy robią te śmietniki pod naszymi oknami. Pogonić wszystkie kociary z osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przywiślak Re: domki dla kotow na przywislu IP: *.stalowa.pilicka.pl 10.05.10, 08:55 Chcesz mieć jeszcze więcej szczurów na osiedlu - to proszę bardzo wyrzuć koty z osiedla. Tylko się nie zdziw jak któregoś pięknego dnia podniesie się klapa sedesowa i wyglądnie zadowolony szczur albo dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach Re: domki dla kotow na przywislu IP: *.tktelekom.pl 10.05.10, 12:55 Szczury grasują na przywislu to prawda.Widziałam nie raz spacerującego chodnikiem w dzień szczura i na dodatek to ja przed nim uciekałam nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: domki dla kotow na przywislu IP: *.flash-net.pl 11.05.10, 16:10 GOŚCIU POGONIĆ TO CIEBIE za to że masz kamień w klatce piersiowej Odpowiedz Link Zgłoś