Gość: Mama IP: 83.1.118.* 12.05.10, 09:16 Proszę o opinie rodziców którzy dali dzieci do tego żłobka, kończy mi się urlop macierzyński i zastanawiam się nad tym żłobkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mam Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 10:17 Bezpieczne miejsce dla dziecka i dobra iniciatywa w TBG, szkoda że tak kiepsko reklamowana i podobno kończy swoja działalność. Najlepiej sprawdzic na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 11:52 Koniec? To jakaś pomyłka. Raczej przenosiny do domu z ogrodem, gdzie będą lepsze warunki dla dzieci. Zapisałam tam swojego synka i grupa niemowląt jest już pełna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 21:14 Polecam! Dzieci spędzają czas bezpiecznie i ciekawie. Tylu zabaw nie chciałoby się chyba wymyślać żadnej niani, a cena taka sama lub nawet niższa, biorąc pod uwagę że nie trzeba się martwić o wyżywienie przez prawie cały dzień. Córeczka z przyjemnością codziennie tam wraca i wcale nie spieszy się do domu :) Polecam bo panie służą radą, dobrze opiekują się dziećmi a dzieci przyjemnie spędzają czas z kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 178.159.170.* 05.12.10, 20:24 beznadziejna jesteś ty Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: Żłobek Puchatkowa Kraina 15.05.10, 17:45 Jestem w ciąży, ale już teraz zastanawiam się jak zorganizować opiekę dla dziecka po urlopie macierzyńskim. Czy przyjmują w Puchatkowej Krainie kilkumiesięczne maluchy? Czy można zapisać "wstępnie" takiego malucha? Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:41 Najlepiej zadzwonić i wszystko omówić. Przyjmują dzieci od 5 miesiąca.W grupie niemowlaków jest teraz pięcioro dzieci i więcej nie będzie - taki limit. Miejsce rezerwowaliśmy wpłacając sto złotych, uprzedziliśmy, że synek dojdzie za kilka miesięcy i miejsce czeka na malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 83.1.117.* 17.05.10, 21:19 jeszcze kilka miesięcy temu napisałabym że polecam. Teraz już tak nie napiszę. 500 zł na miesiąc to nie są jakieś ogromne koszta, ale sądziłam że podejście przedszkolanek będzie inne do dzieci. Niestety to czego się dowiaduję od dziecka i do innym mam nie podoba mi się trasznie. Panie strasznie miłe jak jest ktoś obcy w przedzkolu ale gdy tylko wyjdą One swoje dzieci swoje (w tym np. oglądanie tv !!!!!!!!!!!!!!!!!! ) Wystarczy podejść sobie kiedyś do przedszkola jak tylko są otwarte drzwi można posłuchać co się dzieje, ale najczęściej drzwi są na klucz zamknięte - można sobie wtedy pooglądać jak dzieci się same bawią!! A Panie swoje. Są sytuacj że dziecku nie ma kto kataru wytrzeć!! Oglónie nie polecam, pytajcie inne mamy ale na żywo a nie przez interent bo tu wszystkie będą polecać, a to pisze po drugiej stro nei można się domyśleć. Na szczęście moje dziecko już jakiś czas tam już nie chodzi. Całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
budziutbg Re: Żłobek Puchatkowa Kraina 19.05.10, 07:52 mam zgola odmienne zdanie a'propos tego ciaglego ogladania tv przez dzieci, poniewaz moje dzieci do czasu, jak poszly do przedszkola, przez pol dnia ogladaly bajki, a teraz ani przez 5 minut nie wykazuja zainteresowania telewizorem, bo w puchatkowej krainie dzieci ogladaja bajki gora pol h przez dzien-tak panie nam mowily i to sie raczej sprawdzilo, bo powtarzam, teraz ani chwili chlopcy nie wykazuja checi ogladania paki!!!!!!!fakt, ze moje dzieci jeszcze nie mowia,ale jak wracaja do domu sa pogodne, zadowolone, nie wykazuja zadnych niepokojacych oznak. mojego szwagra coreczka-Gabrysia juz mowi, chodzila czas jakis do tego przedszkola i ani raz nie wniknela rodzicom,ze jej sie nie podoba-wrecz byla zachwycona i nie mogla sie doczekac kiedy znow pojdzie do puchatkowej krainy. moi chlopcy, jak z ranca zobacza ktoras z pan to od razu wyciagaja do niej rece i ciesza sie "pelna geba" i wykazuja ogromna chec do zabawy!!!!!!!!z checia powiem "na zywo" swoje opinie o tym przedszkolu-zapraszam co dzien o 7 rano-wtedy wlasnie odwozimy z zona chlopcow do zlobka!!!!!!pozdrawiam..budzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 08:34 Masz rację,zachowanie dziecka najwięcej powie.(nawet jeśli dziecko jeszcze nie mówi)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 178.159.170.* 05.12.10, 20:23 ale reaguje dobra mama zawsze zorientuje się kiedy jest coś nie tak np. dziecko roczne poznaje otoczenie i potrafi wpaść w histerie gdy np.kojarzy miejsce gdy idziemy do lekarza to wpada w szał bo biały kojarz się ze szpitale i igłami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.smsiarkowiec.pl 28.07.10, 20:26 Witam. Mama, która przyprowadzała córkę do naszej Akademii powinna wiedziec, iz staramy sie, aby w Akademii nie było dzieci chorych, i z katarem. Nawet w ómowie podpisywanej przed przyprowadzeniem pociechy do nas jest punkt w którym prosimy o nieprzyprowadzanie do Akademii dzieci chorych i z katarem. A drzwi owszem zamykamy ze wzgledów bezpieczeństwa proszę Panią. Jeśli ktoś ma pytania dotyczące Akademii zapraszamy w godzinach 7 - 19. pozdrawima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 20:31 Jaka umowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 178.159.170.* 05.12.10, 19:32 wiesz co ja mam w państwowym przedszkolu córkę i miesięcznie płacę 250 zł i dziecko przyniosło mi nawet wszy z tego przedszkola a co do wydzierania się to zapraszam do przedszkola na wprost kina -o ile wejdziesz bo tam są zamykane drzwi codziennie ba mało tego bo moje dziecko ostatnio powiedziało do mnie zwalaj wiec w państwowym przedszkolu tak jest bo wystarczy że jedno powie a drugie powtarza a poza tym to prywatne do której jest czynne bo państwowe do 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 80.50.161.* 29.07.10, 08:55 Ktoś kto robi takie błędy ortograficzne ma się opiekować moim dzieckiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 83.1.118.* 29.07.10, 08:59 błędy ortograficzne nie świadczą o braku przygotowania do opieki nad dziećmi chyba że takie maluchy mają już ortografii się uczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.tktelekom.pl 29.07.10, 09:14 Jakie błędy ómowa a nie umowa zwykła pomyłka!!!!!!!!!!!A jeśli np.potrzebuję opieki co drugi tydzień to jak jest liczone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 83.1.118.* 31.07.10, 10:02 chyba liczone jest za godzinę i wszystko jest na ich stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel opłaty w Akademii Malucha IP: *.smsiarkowiec.pl 02.08.10, 18:05 Witam, opłaty za opiekę w AKADEMII MALUCHA są następujące: opieka od poniedziałku do piątku (do 9 godz. dziennie) 500 zł + 150 zł. za wyżywienie posiadamy również dwa rodzaje karnetów: do 100 godz. w miesiącu - 400 zł. + 100 zł wyżywienie do 50 godz. w miesiącu - 250 zł. + 60 zł wyżywienie Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opłaty w Akademii Malucha IP: 83.1.117.* 04.08.10, 09:21 dlaczego nie ma zdjęć z nowego budynku na stronie www ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: opłaty w Akademii Malucha IP: *.smsiarkowiec.pl 05.08.10, 16:29 wkrótce sie pojawią!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: opłaty w Akademii Malucha IP: *.tktelekom.pl 05.08.10, 22:45 Dla mnie to jakis wielki cyrk, pan właściciel albo pani...robi podstawowe błędy ortograficzne, cena wcale nie jest niska, nie da sie tego przeliczyć za nianię bo dziecko siedzi w swoim domu a nie w obcych murach. Nie wiem czy wiecie, że takie placówki nie są pod nadzorem kuratorium, nie wymaga się w zasadzie od nich nic poza opieką...mówiąc krótko...to zwyczajna przechowalnia na czas nieobecności rodziców. Niestety to faktznany mi nie tylko z obserwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: opłaty w Akademii Malucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 01:44 bylam i widzialam,akurat trafilismy na lezakowanie.dzieci grzecznie lezaly w kojcach a panie sprzataly w salach.panie bardzo mile i mozna sie dogadac np.co do dluzszego pobytu dziecka, nie tylko do 19ej.moj syn byl zachwycony zabawkami i dobrze zareagowal no pania opiekunke.wcale nie wychodzi drogo.teraz niania chce min 6zl/godz.i to potem czlowiek dowiaduje sie od sasiadow,ze sie taka drze na dziecko.zycze AM dlugiej dzialalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: opłaty w Akademii Malucha IP: *.smsiarkowiec.pl 06.08.10, 21:44 Dla Pani informacji żaden żłobek nawet państwowy nie ma nadzoru kuratora. Nie jest on bowiem w świetle ustawy placówką edukacyjną tylko zakładem opieki zdrowotneji (Ustawa z dnia 30 sierpnia 1991r. o zakładach opieki zdrowotnej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: opłaty w Akademii Malucha IP: 178.159.170.* 05.12.10, 19:45 a ty jakbyś siedziała od 6,00 do19stej to nie robiła byś błędów policz ile weźmie opiekunka a poza tym potem dziecko pójdzie do normalnego przedszkola i będzie umiało się odnaleźć a z opiekunką bywa różnie jeśli dziecko nie ma kontaktu z innymi dziećmi to dziczeje mój syn zaczyna mówić bo jest wśród dzieci a zresztą ja miałam znajomą ''opiekunkę ''i co się okazało było tak że nabiła mi telefon a potem rzeczy poginęły jeśli się nie ma wyjścia bo o pracę jest dziś ciężko to co zrobić.A MOŻE CHODZI O COŚ INNEGO????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: opłaty w Akademii Malucha IP: 178.159.170.* 05.12.10, 20:28 beznadzieja to mogę powiedzieć o ciekawej albo że ją zazdrość zrzera Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Żłobek Puchatkowa Kraina 06.08.10, 09:04 Bardzo dobrze, że ten żłobek jest. Wszystkim narzekającym sugeruję nie wypisywania bezsensownych rzeczy. Cena jaka jest taka jest - trochę to kosztuje, ale dzieci zawsze kosztowały dużo i chyba rozsądny człowiek powinien sobie z tego zdawać sprawę przed poczęciem. ------------------------ Wracamy do cytatów:) Jarosław Kaczyński: Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, tobyśmy nigdy niczego nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.acanac.net 06.08.10, 14:30 Nie wiem jak jest w srodku ale za nazwe to ten zlobek powinien zostac odznaczony. Puchatkowa Kraina - pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 22:35 MY JESTEŚMY ZADOWOLENI Z TEGO, ŻE NASZ MAŁY SKARB CHODZI DO PUCHATKOWEJ KRAINY. KIEDY GO ODBIERAM PO POŁUDNIU JEST CZYSTY I WESOŁY. NARZEKACIE, ŻE NIE JEST TANIO, ALE POWIEDZCIE ILE TRZEBA ZAPŁACIĆ OPIEKUNCE??? OPIEKUNCE, KTÓRA NIE WIESZ CO ROBI Z TWOIM DZIECKIEM. MOŻE SIEDZI I OGLĄDA TELEWIZJĘ, A MOŻE NON STOP WŁĄCZA DZIECKU JAKIEŚ CHORE BAJKI, BYLE TYLKO CZYMŚ GO ZAJĄĆ???!!! NASZ DZIECIAK DUŻO SIĘ NAUCZYŁ PRZEZ TE KILKA MIESIĘCY CHODZENIA DO ŻŁOBKA,PRZEDE WSZYSTKIM NIE JEST MAŁYM DZIKUSKIEM BO PRZEBYWA WŚRÓD DZIECI. JA JESZCZE PARĘ ŁADNYCH LAT TEMU BYŁAM PRZECIWNA DAWANIU DZIECKA DO ŻŁOBKA, BO JESZCZE MAŁE ITP. ALE TERAZ ... POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 12:17 Zgadzam sie z 100%. Mója córka też została "okiełznana". Przebywa z innymi dziecmi, codziennie jakieś nowe zajęcia, wycinanki, malowanki, nowe słówka..tez kiedyś wydawało mi sie, że to nie jest dobre rozwiązanie, ale teraz widzę ile pracy musiałabym jej poświęcić aby się nauczyła tylu rzeczy. Dzieci nie jest dużo, więc porownywać do państwowych molochów nie można. Ma to swoje minusy..czyli np. częstsze choroby. Nie wiem jak by było gdyby była w domu, może też by chorowała. Ale na razie plusy przeważają minusy. :-). Serdecznie wszystkim wahającym sie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 83.1.122.* 28.08.10, 13:13 A gdzie w Tbg mieści się ten żlobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 83.1.117.* 31.08.10, 22:11 a ja cały czas nie polecam, nie będę się rozpisywał dlaczego bo jak ktoś będzie tam chciał dać dziecko to i tak da. Ale z czasem się dowie jakie jest podejście do rodziców!!!! tragedia. Można popytać rodziców tych dzieci które miały "przyjemność" tam być......... I nie chodzi tu o kasę, bo kwota nie jest taka duża. Ale przereklamowane jest a obecny budynek to dom w bardzo kiepskim stanie, zobaczycie jak będzie tam w zimie "cieplutko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 12:02 A co masz na myśli mówiąc o podejściu do rodziców? Wydawało mi się że najważniejsze tu jest podejście do dzieci i to one głównie mają byc zadowolone. Moja córka w niedzielę zmartwiła sie tym, że nie idzie do żłobka i to byl dla mnie wyraźny sygnał,że jest jej w żłobku dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 83.1.115.* 01.09.10, 13:58 Ja także nie polecam. Panie na początku bardzo miłe, ale po pewnym czasie wychodzi szydło z worka. Dziecko w domu np. podczas zabawy ze swoimi miskami mówiło do nich "ty gó...arzu", w domu nikt tak do niego nie mówił, a przed pójściem do żłobaka nie znało takiego słowa. To chyba o czymś świadczy. Poza tym byłam świadkiem jak jedna z pań krzyczała na chłopczyka oraz była bardziej zajęta rozmową przez telefon niż dziećmi z którymi była sama. Było jeszcze kilka innych niemiłych sytuacji... Plusem tego miejsca jest duża ilość zajęć plastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.tktelekom.pl 02.09.10, 08:18 Rodzice!!!!Skoro tak narzekacie na tą Akademię, to po co zaprowadzacie tam swoje dzieci!!!!!Ja byłam zadowolona, że moje dziecko tam chodziło przez 10 miesięcy, nigdy nie miałam zastrzeżeń do żadnej z Pań!!!Dziecko codziennie szło do Akademii zadowolone, codziennie uczyło się nowych wyrazów, dzięki Akademii nauczyło się korzystać z nocniczka,codziennie uczestniczyło w zajęcich,same plusy!!!!POLECAM!!!!Nie słuchajcie opini tych rodziców którzy widocznie tylko potrafią narzekać, zawsze coś nie będzie im pasowało- niezależnie gdzie ich dziecko będzie chodziło!!!!!!Panie w Akademii są dla Waszych pociech,i im ma być tam dobrze a nie Wam, bo to nimi się opiekują a nie Wami!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 83.1.115.* 02.09.10, 08:59 Oczywiście zgadzam sie z powyższym stwierdzeniem, że jeżeli sie nie podoba to nie należy posyłać. Dlatego moje dziecko bardzo krótko tam chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Umiecie tylko narzekać? 02.09.10, 09:42 Jeszcze się nie spotkałem, żeby wszystkim wszystko pasowało. Teraz jedna z drugą będą pisać jak jest źle jak niedobrze i w ogóle jak są zawiedzione. Jeden wpis wystarczy, a nie wylewanie swoich goryczy. Słyszałem kilka opinii o Puchatkowej Krainie i były pochlebne. Najlepiej jest anonimowo narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Umiecie tylko narzekać? IP: 83.1.117.* 02.09.10, 21:56 jak ktoś chce to mogę ponarzekać nie anonimowo............ tylko proszę o spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona mama Re: Umiecie tylko narzekać? IP: 83.1.119.* 21.11.10, 20:45 Drodzy niezadowoleni rodzice... Chyba nie macie pojęcia jak jest w państwowych żłobkach i co tam dzieci robią. Tam Panie mało interesują się dziećmi, bo to państwówka i mają to gdzieś- przecież i tak dostaną swoje. Nie chodzi przecież o to by opiekunki biegały za każdym maluchem i ciągle bawiły się z nimi indywidualnie, bo nic to dobrego nie wprowadzi w życie naszych dzieci. Dziecko chyba nie ma nauczyć się niańczenia, bo od rozpieszczania są rodzice, dziadkowie i mało skuteczne nianie,które patrzą na zegarek, a potem jak maluch idzie do przedszkola to jest problem, bo boi się innych dzieci. Moim zdaniem ważne jest przebywanie z rówieśnikami, a co za tym idzie próba samodzielności i także trochę dyscypliny. DRODZY NIEZADOWOLENI- myślę, to z Wami samymi jest problem, bo nie potraficie przyjąć krytyki, tylko od razu się burzycie. Panie z tym żłobku mają podejście do dzieci, odpowiednie wykształcenie i ja jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Ale wybaczcie- skoro ktoś Wam zwraca uwagę, że dziecko jest niedobre, bądź chore (sama słyszałam)- to nie chodzi o to, żeby tylko zwrócić Wam uwagę, ale chodzi o bezpieczeństwo innych dzieci, bo to nie państwówka, że przyprowadza się chore dzieci i potem przez pół m-ca nie ma grupy...Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 178.159.170.* 05.12.10, 19:20 do hmm moja droga powiedz szczerze ponieważ mam wrażenie że w twojej wypowiedzi jest coś nie szczerego mój syn tam chodzi i jestem bardzo zadowolona a byłam świadkiem rozmowy pani i mamay gdzie pani poprosiła o pampersy a mama myślała że dziecko pampersy powinno mieć na 2 m-ce gdzie spędza prawie cały dzień może rodzice byliby szczęśliwi gdyby panie kupowały z własnych pieniędzy wszystko dla naszych dzieci i za darmo siedziały 24 godz to by były super a dodatkowo mogę napisać ci ze w momencie przyjęcia podpisywałaś regulamin a to że złapało takie słowo to nawet z telewizji mogło usłyszeć więc powiedz o co ci naprawdę chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.server4rent.eu 05.12.10, 20:59 A ja mysle ze tessa je PRowcem puchatkowej, 5 postow w ciagu godziny, wszystkie o "agresywnej" tresci do osob "niepolecajacych". Kto wie moze to nawet wlasciciel chce aby puchatkowa zaistniala na forum w zwiazku z pomyslem powstania prywatnego przedszkola. Na koniec... Oj jak sie ciesze, ze moj syn chodzi juz do normalnego przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Nergal....... Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 10:52 Mam takie pytanie.... Co takiego zrobiły Panie z "Puchatkowej" że nie zostawiasz na nich suchej nitki.....?? Baaardzo mnie to ciekawi..... I proszę opisz to "NORMALNE" przedszkole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: *.flash-net.pl 10.12.10, 21:13 ja uwazam, że jak komuś tam nie odpowiada niech założy swoje i nie narzeka na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Żłobek Puchatkowa Kraina IP: 178.159.163.* 06.12.10, 09:12 Nie mieliśmy wtedy telewizora, wiec to źródło odpada.....jeszcze jakieś sugestie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akademia Akademia malucha IP: *.smsiarkowiec.pl 02.03.11, 22:25 Akademia Malucha zaprasza wszystkie dzieci w wieku 5 mies. do 3 lat, jak również prowadzimy zapisy do grupy przedszkolnej (dzieci w wieku 3-4 lat) na rok szkolny 2011/2012. Więcej informacji pod nr tel 608 534 089 i w Akademii Malucha ul.Jędrusiów 28 Tarnobrzeg Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKADEMIA MALUCHA Akademia Malucha zaprasza - zapisy IP: *.smsiarkowiec.pl 16.02.11, 18:27 ZAPRASZAMY DO AKADEMII MALUCHA - ZAPISY OD 1 MARCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiowa mama Re: Akademia Malucha zaprasza - zapisy IP: *.stalowa.pilicka.pl 07.07.11, 11:05 To kończy działalność ten żłobek czy nie kończy? Odpowiedz Link Zgłoś