Gość: kas IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 15:23 Czy ktoś mi może pomóc, w znalezieniu cukierni w Katowicach, gdzie można zamówić taki tort? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: itaka5 Re: Tort ze zdjęciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:57 mysle ze sporo jest takich miejsc.nie raz przemierzajac katowickie ulice widzialam przy cukierniach ogloszenia: tort ze zdjeciem. ale dokladnie nie pamietam gdzie, ale chyba m.in. na ul. Jagiellonskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Re: Tort ze zdjęciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:28 Na pewno na 1-go maja niedaleko Akademii Ekonomicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta803 Re: Tort ze zdjęciem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:30 Tort ze zdjęciem można zamówić w cukierni KAROLAK na ulicy jagiellońskiej, w pobliżu Placu Miarki. Zamawiałam tam i byłam bardzo zadowolona. Zdjęcie wychodzi na torcie super, dokładnie tak jakby się położyło prawdziwe zdjęcie na tort. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Tort ze zdjęciem IP: *.toya.net.pl 19.04.07, 10:28 Wielkie dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś