Gość: goś IP: 80.48.35.* 19.05.10, 16:44 uwaga!!! Napuście sobie ludzie wody do zlewów, różnych naczyń, bo w Tarnobrzegu zaraz będzie odcięta woda bierząca. To nie jest plotka. Mam potwierdzone informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cthulhu Re: Ważne!!!!! IP: 83.1.117.* 19.05.10, 17:01 Skąd masz taką informację? W okolicach 13 dzwoniłem do Administracji TSM i powiedzieli, że nie ma planów wyłączenia wody, ujęcie jest bezpieczne,a po przeczytaniu Twojej wiadomości zadzwoniłem do PGKiM Tbg, gdzie też poinformowano mnie, że nie ma żadnych planów przerywania dostaw wody, jedynie w pewien sposób zagrożona jest oczyszczalnia - chyba w Zakrzowie - ale wszyscy (zrozumiałem, że chodzi o odpowiedzialnych pracowników) pojechali tam, żeby ja odpowiednio zabezpieczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Ważne!!!!! IP: 83.1.113.* 19.05.10, 17:31 Co ma piernik...? Wodę mamy ze Studzieńca (k. Jeziórka) ze studni głębinowych. Gdzie Rzym gdzie Krym. Nie siej paniki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ważne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 23:00 dino ma racje, wodę mamy ze Studzieńca, byle jakie rury (takie jak wały)a jak będzie E-coli to i tak dowiemy się 2 dni po fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Ważne!!!!! IP: 80.48.35.* 19.05.10, 17:40 wiem od osoby z gospodarki. Z tego wynika, że jedni pracownicy mówią,że nie będzie wody a drudzy pracownicy, że woda bedzie. Nie miejcie do mnie pretensji tylko do gospodarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Ważne!!!!! IP: 80.48.35.* 19.05.10, 17:53 Róbcie co chcecie. Ja w razie czego mam 5 litrów wody w domu odłożone, bo wszyscy panikowali i wykupywali wodę ze sklepów. Nie chcecie to nie i nie obrażajcie ludzi. Ktoś chciał doobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Ważne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 17:59 jeśli zostanie zalana oczyszczalnia ścieków to woda zostanie zakręcona w całym mieście.Cały dzień trwała walka by do zalania nie doszło,byc może coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJK Re: Ważne!!!!! IP: *.smsiarkowiec.pl 19.05.10, 18:46 to mowiłem ja, pracownik biedronki, stoisko z wodą niebierzącą, co by w stylu załozyciela watku napisac kretynizm i z błedem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ważne!!!!! IP: 83.1.114.* 19.05.10, 18:55 skąd masz te informacje bo z tego co wiem to ściema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJK Re: Ważne!!!!! IP: *.smsiarkowiec.pl 19.05.10, 19:21 plotka i tyle, wystarczy zadzwonic np. 15 823 23 29 i spytac. tu tragedia a debilne forumowe trole sieja panike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Ważne!!!!! IP: 83.1.122.* 19.05.10, 19:31 Myślę że osoba która zaczęła ten wątek, nie jest trollem. Robiła to w dobrej wierze, abyśmy my też mogli się w razie czego zabezpieczyc. Nie jej wina że dostała takie info. Ja też takowe dostałam,wody trochę mam na wszelki wypadek. W każdym razie dobrze jest się przygotowac na taką ewentualnośc. Niepotrzebne tu wyzwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: Ważne!!!!! IP: 80.48.35.* 19.05.10, 21:03 Dostałem taką wiadomość od osoby wiarygodnej. Chciałem tylko pomóc. Przepraszam. A tak poza tym nie musicie mi ubliżać. To świadczy tylko o Waszej kulturze osobistej. Pewnie jakby zabrakło w mieście wody to większość miałaby pretensje, że nie zostali poinformowani. Każdy kij ma dwa końce. Nie odpisujcie już na ten wątek i tyle. Niestety nie da się go usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APK Re: Ważne!!!!! IP: *.tktelekom.pl 19.05.10, 21:15 Pisze się bieżąca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Ważne!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 21:29 Słusznie,a dopiero potem usuwa się wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Ważne!!!!! IP: 83.1.125.* 19.05.10, 23:17 Dostałam taką samą wiadomość ok 15. Też uwierzyłam i napuściłam. Na noc w razie czego tez napuszczam. Wole rano spuścic(czy zużyć raczej) niz kombinować. Różnie moze być. Przedwczoraj tez nikt nie przypuszczał ze taka tragedia dotknie naszych mieszkanców.:( Do autora wątku- nie przejmuj sie złośliwymi uwagami. Nie byliby sobą gdyby byli mili. Odpowiedz Link Zgłoś