Gość: podróżny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 11:56 jak wygląda sytuacja z autobusami i busami na tradie Tarnobrzeg-Łoniów-Sandomierz ? o jakich godzinach wyjeżdżają z TBG i Sand? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.122.* 24.05.10, 12:48 raczej tylko autobusy przez klimontow,dzwon do pks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.117.* 24.05.10, 13:01 busy są ale po 10 zł!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 20:05 Ja jeżdżę codziennie do Sandomierza od poniedziałku do czwartku wyjazd ok. 6:05 z Tbg (Dzików), w piątek ok. 7:05, 2 osoby mogę zabrać za darmo. Wracam różnie więc nie umawiam się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 00:29 A ma ktoś dokładne godziny odjazdów autobusów i busów, które kieruja sie na Sandomierz i z powotem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 80.48.174.* 28.05.10, 12:46 MKS uruchomił od 28 maja 2010 r. kursy do Sandomierza przez Łoniów i Koprzywnicę. Przystanek początkowy to Dworzec PKS w Tarnobrzegu. Odjazdy z Tarnobrzega o 5.00., 6.00., 14.20., 15.10, a odjazdy z Sandomierza są o godzinie 6.00, 7.00., 15.20., 16.10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bler Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.tktelekom.pl 28.05.10, 17:57 Czy to dotyczy również sobót i niedziel? Z którego przystanku w Sandomierzu jadą wspomniane mks-y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.wdm.pl 28.05.10, 18:02 Jest PKS Tbg-Warszawa.Bilet do Sandomierza: 8,50 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.wdm.pl 28.05.10, 18:03 A wcześniej był po 2 złocisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eusebio Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.114.* 28.05.10, 18:18 A czy może ktoś mniej więcej powiedzieć za ile opadnie ta woda i za jaki czas droga do Sandomierza będzie otwarta bezpośednio przez most? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.wdm.pl 28.05.10, 18:53 Jeszcze z tydzień to na pewno nie będzie przejazdu.Znajomy strażak mówił mi że woda bardzo powoli opada. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 20:23 Gość portalu: franc napisał(a): > Jeszcze z tydzień to na pewno nie będzie przejazdu.Znajomy strażak > mówił mi że woda bardzo powoli opada. To powinni wypompować, podobno mają jakieś wysokowydajne pompy, nie wiem dlaczego z nich nie korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.122.* 28.05.10, 20:32 oj korzystaja nom'ie i im wspolczuje ze tak ciezko haruja Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 21:11 Gość portalu: wiem napisał(a): > oj korzystaja nom'ie i im wspolczuje ze tak ciezko haruja A gdzie są te pompy, bo koleżanka mieszka na Wałowej i nie ma tam żadnych pomp. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo lepiej późno niż wcale 29.05.10, 00:38 ale ciekawe czym ludzie przez tydzien dojeżdżali do pracy,pewnie łączonymi do Łoniowa a dalej czymkolwiek. Dlaczego ostatni MKS jest od 15.10 ?A czym ja mam do cholery dojechać tam wieczorem, ostatni bus jest o 17 Ma ktoś rozkład jazdy Tarnobrzeg-Łoniów, ciekaw jestem czy na wieczór jeżdżą tam jakieś PKS-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eusebio Re: lepiej późno niż wcale IP: 83.1.114.* 30.05.10, 03:23 Ma ktoś moze rozpiske kiedy dokladnie kursuja busy? Moze ktos okreslic za ile będzie otwarta droga na Sandomierz przez ulice Warszawska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: lepiej późno niż wcale IP: *.smsiarkowiec.pl 30.05.10, 09:23 Durne pytanie. Kto Ci okresli za ile spadnie woda na tyle zeby moc przejechac? Chyba wrozka albo Bozia. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys ze fsi Re: lepiej późno niż wcale IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.05.10, 09:37 1. trzeba wypompować olbrzymie ilości wody, wysokowydajne pompy non stop pracują, nie tylko polskie, ale też niemieckie, ukraińskie i litewskie 2. jak woda zejdzie to od razu nie puszczą samochodów na trasie tbg-sand z prostego powodu że teren będzie podmokły i asfalt zaraz spękałby i się rozsypał 3, drogę trzeba w jakiś sposób po opadnięciu wody oczyścić z mułu, smrodu i pozostałości (typu zdechła świnia, 3 sedesy, i kilka fur obornika, no chyba że swoją furą to wszystko pokonasz) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: lepiej późno niż wcale 30.05.10, 22:52 Gość portalu: sołtys ze fsi napisał(a): > 1. trzeba wypompować olbrzymie ilości wody, wysokowydajne pompy non stop > pracują, nie tylko polskie, ale też niemieckie, ukraińskie i litewskie Woda jest tylko na odcinku od dworca PKP w S-rzu do skrzyżowania z ul. Portową, maksymalnie 40cm. Terenówki i ciężarowe normalnie przejeżdżają. > 2. jak woda zejdzie to od razu nie puszczą samochodów na trasie tbg-sand z > prostego powodu że teren będzie podmokły i asfalt zaraz spękałby i się rozsypał Normalnie kursują autobusy do Wielowsi, przy cmentarzu zawraca. Samochody normalnie jeżdżą już do Gorzyc. > 3, drogę trzeba w jakiś sposób po opadnięciu wody oczyścić z mułu, smrodu i > pozostałości (typu zdechła świnia, 3 sedesy, i kilka fur obornika, no chyba że > swoją furą to wszystko pokonasz) Droga jest czysta, nawet błota nie ma, tyle, że strasznie śmierdzi i ludzie powyrzucali meble na chodniki. Na ulicy stoją 2 olbrzymie kontenery i ładowarka pakuje to do nich te śmieci. Dzisiaj jechałem rowerem, w sumie można dojechać pod sam most, tyle, że trzeba mieć gumiaki na nogach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eusebio Re: lepiej późno niż wcale IP: 83.1.114.* 31.05.10, 01:17 Czyli można sądzić, że droga na Sandomierz przez ul. Warszawską będzie otwarta w przyszłym tygodniu być może. Chciałem zapytać czy z Sandomierza są jakieś inne autobusy i busy, które jadą do Tarnobrzega pomijajac MKS? Jeśli ktoś zna godziny odjazdów będę bardzo wdzieczny za pomoc. Po prostu interesuja mnie godziny nieco wczesniejsze niz 15 czy 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanar jaka cena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:01 ile kosztuje bilet mks tbg-sand i odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś