Dodaj do ulubionych

busy, autobusy TBG-Sand

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 11:56
jak wygląda sytuacja z autobusami i busami na tradie Tarnobrzeg-Łoniów-Sandomierz ? o jakich godzinach wyjeżdżają z TBG i Sand?
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.122.* 24.05.10, 12:48
      raczej tylko autobusy przez klimontow,dzwon do pks
      • Gość: aa Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.117.* 24.05.10, 13:01
        busy są ale po 10 zł!!!!!!!!!!!
        • nom73 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 20:05
          Ja jeżdżę codziennie do Sandomierza od poniedziałku do czwartku wyjazd ok. 6:05
          z Tbg (Dzików), w piątek ok. 7:05, 2 osoby mogę zabrać za darmo. Wracam różnie
          więc nie umawiam się. :-)
    • dante1002 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 00:29
      A ma ktoś dokładne godziny odjazdów autobusów i busów, które kieruja
      sie na Sandomierz i z powotem? :)
      • Gość: gocha Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 80.48.174.* 28.05.10, 12:46
        MKS uruchomił od 28 maja 2010 r. kursy do Sandomierza przez Łoniów i
        Koprzywnicę. Przystanek początkowy to Dworzec PKS w Tarnobrzegu.
        Odjazdy z Tarnobrzega o 5.00., 6.00., 14.20., 15.10, a odjazdy z
        Sandomierza są o godzinie 6.00, 7.00., 15.20., 16.10.
        • Gość: bler Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.tktelekom.pl 28.05.10, 17:57
          Czy to dotyczy również sobót i niedziel?
          Z którego przystanku w Sandomierzu jadą wspomniane mks-y?
          • Gość: franc Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.wdm.pl 28.05.10, 18:02
            Jest PKS Tbg-Warszawa.Bilet do Sandomierza: 8,50 !
            • Gość: franc Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.wdm.pl 28.05.10, 18:03
              A wcześniej był po 2 złocisze!
          • Gość: Eusebio Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.114.* 28.05.10, 18:18
            A czy może ktoś mniej więcej powiedzieć za ile opadnie ta woda i za
            jaki czas droga do Sandomierza będzie otwarta bezpośednio przez
            most?
            • Gość: franc Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: *.wdm.pl 28.05.10, 18:53
              Jeszcze z tydzień to na pewno nie będzie przejazdu.Znajomy strażak
              mówił mi że woda bardzo powoli opada.
              • nom73 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 20:23
                Gość portalu: franc napisał(a):

> Jeszcze z tydzień to na pewno nie będzie przejazdu.Znajomy strażak
                > mówił mi że woda bardzo powoli opada.

To powinni wypompować, podobno mają jakieś wysokowydajne pompy, nie wiem
                dlaczego z nich nie korzystają.
                • Gość: wiem Re: busy, autobusy TBG-Sand IP: 83.1.122.* 28.05.10, 20:32
                  oj korzystaja nom'ie i im wspolczuje ze tak ciezko haruja
                  • nom73 Re: busy, autobusy TBG-Sand 28.05.10, 21:11
                    Gość portalu: wiem napisał(a):

> oj korzystaja nom'ie i im wspolczuje ze tak ciezko haruja

A gdzie są te pompy, bo koleżanka mieszka na Wałowej i nie ma tam żadnych pomp.
    • e-ftalo lepiej późno niż wcale 29.05.10, 00:38
      ale ciekawe czym ludzie przez tydzien dojeżdżali do pracy,pewnie łączonymi do
      Łoniowa a dalej czymkolwiek.
      Dlaczego ostatni MKS jest od 15.10 ?A czym ja mam do cholery dojechać tam
      wieczorem, ostatni bus jest o 17

Ma ktoś rozkład jazdy Tarnobrzeg-Łoniów, ciekaw jestem czy na wieczór jeżdżą tam
      jakieś PKS-y
      • Gość: Eusebio Re: lepiej późno niż wcale IP: 83.1.114.* 30.05.10, 03:23
        Ma ktoś moze rozpiske kiedy dokladnie kursuja busy?
        Moze ktos okreslic za ile będzie otwarta droga na Sandomierz przez
        ulice Warszawska?
        • Gość: Jacek Re: lepiej późno niż wcale IP: *.smsiarkowiec.pl 30.05.10, 09:23
          Durne pytanie. Kto Ci okresli za ile spadnie woda na tyle zeby moc przejechac?
          Chyba wrozka albo Bozia.
          J.
          • Gość: sołtys ze fsi Re: lepiej późno niż wcale IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.05.10, 09:37
            1. trzeba wypompować olbrzymie ilości wody, wysokowydajne pompy non stop
            pracują, nie tylko polskie, ale też niemieckie, ukraińskie i litewskie
            2. jak woda zejdzie to od razu nie puszczą samochodów na trasie tbg-sand z
            prostego powodu że teren będzie podmokły i asfalt zaraz spękałby i się rozsypał
            3, drogę trzeba w jakiś sposób po opadnięciu wody oczyścić z mułu, smrodu i
            pozostałości (typu zdechła świnia, 3 sedesy, i kilka fur obornika, no chyba że
            swoją furą to wszystko pokonasz)
            • nom73 Re: lepiej późno niż wcale 30.05.10, 22:52
              Gość portalu: sołtys ze fsi napisał(a):

> 1. trzeba wypompować olbrzymie ilości wody, wysokowydajne pompy non stop
              > pracują, nie tylko polskie, ale też niemieckie, ukraińskie i litewskie

Woda jest tylko na odcinku od dworca PKP w S-rzu do skrzyżowania z ul. Portową,
              maksymalnie 40cm. Terenówki i ciężarowe normalnie przejeżdżają.

> 2. jak woda zejdzie to od razu nie puszczą samochodów na trasie tbg-sand z
              > prostego powodu że teren będzie podmokły i asfalt zaraz spękałby i się rozsypał

Normalnie kursują autobusy do Wielowsi, przy cmentarzu zawraca. Samochody
              normalnie jeżdżą już do Gorzyc.

> 3, drogę trzeba w jakiś sposób po opadnięciu wody oczyścić z mułu, smrodu i
              > pozostałości (typu zdechła świnia, 3 sedesy, i kilka fur obornika, no chyba że
              > swoją furą to wszystko pokonasz)

Droga jest czysta, nawet błota nie ma, tyle, że strasznie śmierdzi i ludzie
              powyrzucali meble na chodniki. Na ulicy stoją 2 olbrzymie kontenery i ładowarka
              pakuje to do nich te śmieci.
              Dzisiaj jechałem rowerem, w sumie można dojechać pod sam most, tyle, że trzeba
              mieć gumiaki na nogach. :-)
              • Gość: Eusebio Re: lepiej późno niż wcale IP: 83.1.114.* 31.05.10, 01:17
                Czyli można sądzić, że droga na Sandomierz przez ul. Warszawską
                będzie otwarta w przyszłym tygodniu być może. Chciałem zapytać czy z
                Sandomierza są jakieś inne autobusy i busy, które jadą do
                Tarnobrzega pomijajac MKS? Jeśli ktoś zna godziny odjazdów będę
                bardzo wdzieczny za pomoc. Po prostu interesuja mnie godziny nieco
                wczesniejsze niz 15 czy 16.
                • Gość: kanar jaka cena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:01
                  ile kosztuje bilet mks tbg-sand i odwrotnie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka