Gość: nieznany IP: 94.254.205.* 13.06.10, 18:34 nie dajcie się oszukać prawnikowi, który nie zna podstaw prawa, wyprowadza w "pole" i nabija sobie kasę!!!Mam na myśli mec. Marcina D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: adwokat oszust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:29 Napisz coś więcej bo taki opis ,to nic nie mówi.Rozwiń temat na tyle żeby uzasadnić twoją złość na mec. Może być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: adwokat oszust IP: 188.33.28.* 14.06.10, 17:11 To nie chodzi o złość na mecenasa, po prostu chcę przestrzec tych, którzy będą szukali dobrego adwokata i przez przypadek zapędzą się na ul. Mickiewicza. Konkretnie to Pan mecenas obiecuje wygrane sprawy na 100%, bierze kasę, a później się okazuje, że w sądzie sprawa z góry jest przegrana. Sam również korzystałem z usług tego adwokata i zostały długi i głębokie rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: adwokat oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 17:55 Uczestnictwo pełnomocnika w sprawie często skomplikuje, lepiej jak by go wcale nie było.I tak wszystko zależy od tzw.widzimisie sądu. Każdy adwokat zaraża optymizmem,inaczej chodziłby głodny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: adwokat oszust IP: 194.181.134.* 14.06.10, 11:56 ale Marcin D. jest kabareciażem a nie prawnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś