Gość: stunt IP: 83.1.123.* 21.06.10, 00:08 lechowski mina ci zrzedla chyba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: i co pysiory? 21.06.10, 00:23 Tak!.Zwlaszcza jak PKW o polnocy podala wyniki z 15% lokali wyborczych; 1.Komorowski 39.7& 2.Kaczynski 37.7% Tymczasem klamcy z TVN dalej podaja swoje wyniki; 1.Komorowski 45.8% 2.Kaczynski 33.2% Powinni sobie strzelic honorowo w leb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: i co pysiory? IP: *.acanac.net 21.06.10, 01:46 Tylko Kaczynski mimo slabosci na fotelu prezydenta moze utrzymywac w jakich takich ryzach rozpasana PO. Warto zrobic sobie prosty rachunek sumienia co mozna zyskac glosujac na Komorowskiego a co stracic. Kaczynski prezydentem to utrzymanie stanu jaki jest, Komorowski natomiast to kukla poruszana przez Tuska ktory przejmie realnie obowiazki prezydenta o ktorych zreszta marzyl 4 lata temu. A wtedy hulaj dusza , piekla nie ma. Zrobi co zechce (Tusk) i nikt go nie pohamuje. Inna sprawa ze to polityczna mizerota i szczerze mowiac przegrywa na tym polu z Kaczynskim J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eire Re: i co pysiory? IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 09:11 Będzie jak w Rosji faktycznie rządził będzie Tusek a Gajowy bedzie jego marionetką. Zrobia wam drugi Bangladesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: i co pysiory? 21.06.10, 09:16 Poraz pierwszy chyba nikita musze sie z Toba zgodzic.Tak tez mysla mieszkancy Podkarpacia. rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,8040978,Kaczynski_gora_na_Podkarpaciu___54_92_proc__glosow.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: i co pysiory? 21.06.10, 09:29 Dodam!.Nie wiem jak Ty nikita glosowales w Kanadzie ale sa ciekawe wyniki wyborow w USA; 1.Kaczynski 79% 2.Komorowski 16% ...a w Rosji; 1.Komorowski 66% 2.Kaczynski 14% ...teraz czekam na wyniki z wiezien!.Tam bedzie... 1.Komorowski 90% 2.Kaczynski 3% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: i co pysiory? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.10, 10:21 A ja spokojnie sączę browarka. Pokazałem w pierwszej turze, że jestem liczącą się siłą i nie oszczędzę was drogie pisuarki w drugiej turze :-)przyjmijcie to do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: i co pysiory? IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 11:37 "Osiemdziesiąt jeden koma siedemdziesiąt trzy procent poparcia wśród kryminalistów. Moskwa z jej 66% wstydzi się i czerwieni. Poszukajmy wiezienia dla najgroźniejszych zakapiorów będzie 99…" prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/140000/146505_1115.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: i co pysiory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:41 odwiedzał miasta, odwiedzał wioski, wygrał wybory, PO-Komorowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: i co pysiory? IP: *.smsiarkowiec.pl 21.06.10, 21:33 wiesz czemu pajacu kiblujący nie zaglosowali na jarkacza ? bo glosujac na pedzia mieliby przesrane w ciupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: i co pysiory? IP: *.smsiarkowiec.pl 21.06.10, 14:31 Oj Ty lechowski- jesteś chorym człowiekiem, masz się za patriotę i Polaka,a faktycznie jesteś z tych co "my to jesteśmy tu, a tam gdzie oni stało ZOMO" Dzielisz idioto-nawet cię nie przepraszam- na lepszych, prawdziwych polaków tj.takich jak ty i oczywiście takich nieprawdziwych polaków jak np ja.A przecież twój szef J.Kaczyński oświadczył nie tak dawno ze czas skończyć wojnę polsko-polską. A może tak wojenkę z którymś z sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: i co pysiory? IP: *.mielec.mm.pl 21.06.10, 18:47 na tym topiku wyraźnie unosi się charakterystyczny smród szpicla .... Odpowiedz Link Zgłoś
tbgtsm Re: i co pysiory? 21.06.10, 18:53 Znowu wylazłeś gegangen spod kamienia, płazie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: i co pysiory? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.06.10, 19:11 Spokojnie. Dorżniemy watahy 4 lipca! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: i co pysiory? 21.06.10, 19:24 Probowaliscie bezskutecznie w latach 1944-89...nic to nie nauczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: i co pysiory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 23:23 dorżniemy watahę, kris, dorżniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas Re: i co pysiory? IP: 83.1.123.* 21.06.10, 21:24 Nie tak szybko palanciku; nie tak szybko. Przed nami druga tura. Zobaczymy. Możesz sią naprawdę zdziwić. Kilka lat temu było podobnie z Pluskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
straznik_prafdy Re: i co pysiory? 24.06.10, 10:37 > Nie tak szybko palanciku; nie tak szybko. Przed nami druga tura. > Zobaczymy. Możesz sią naprawdę zdziwić. Kilka lat temu było podobnie > z Pluskiem... Mendo PISdolska wsadz se tego palancika w styjnie i zastękaj z PISdolskiej rozkoszy.Wlaśnie komornik licytuje samochód tego leszcza Kurskiego...człowieka bez jakiegokolwiek wyrazu tak jak całe to Wasze w PISdu.Bez pozdrowień łajzy skończone. Odpowiedz Link Zgłoś
tbgtsm Re: i co pysiory? 24.06.10, 10:42 Co się tak sierdzisz? Czyżbyś już wiedział, że Kumorowski da ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: i co pysiory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 11:01 Ludzie popatrzcie na siebie. Skąd u Was taka nienawiść? Od 20 lat mamy demokrację więc szanujmy siebie oraz tych co mają inne poglądy. Wy dziś pokazujecie że niedorośliście do demokracji oraz do tego aby zabierać głos. Może w końcu pozwolicie i TY z PISU i TY z PO że ja jestem wolnym polakiem i będę głosował zgodnie z własnym sumieniem i nikt wtedy nie będzie chciał dopaść do mojego gardła i mnie zagryść. Pora to zrozumieć.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztropny Re: i co pysiory? IP: 83.1.113.* 24.06.10, 11:26 Ludzie są nerwowi bo widzą, że może się zacząć koniec resztek niepodległości Polski. Jakiś gość zamieścił link z Dziennika. www.dziennik.pl/polityka/article631602/Wyslannik_Merkel_w_rzadzie_Donalda_Tuska.html Wynika z niego, że Merkel już wsadza swoich ludzi do rządu Tuska i nawet się z tym nie kryje. J.Kaczyński z pewnością sobie na to nie pozwoli. Głosowanie na Komorowskiego to jest głosowanie za tym byśmy zostali Generalną Gubernią. Ja jestem przeciw choć mam pochodzenie trochę niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: i co pysiory? IP: *.tkk.pl 24.06.10, 13:01 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś