Gość: Blondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:55 Czy nocując w mobile home'ach zabieraliście ze sobą śpiwory czy pościel?Jedziemy pierwszy raz i nie mam pojęcia co zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acosta Re: Eurocamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:09 Zawsze zabieram spiwór .Po pierwsze wygodniej a po drugie zawsze to swojskie zapachy.A po trzecie możesię przydać po drodze w sytuacjach awaryjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eurocamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:43 własny śpiwór to podstawa ;-) tam sa tylko koce i poduszki, a różnie z temperaturami nocą; ja jeszcze biore prześcieradło i poszewkę na poduszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Eurocamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:42 Dzięki za informacje.Biorę w takim razie śpiwory iprześcieradła.Ale mam madzieję,że czerwcowe noce są już ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Eurocamp 18.05.07, 07:07 Ja biorę tylko poszewkę na koc i poduszkę oraz prześcieradło. Nocowaliśmy w namiocie przełom kwietnia/maja i nie było zimno. Na dodatek w mobilhoumach jest ogrzewanie, więc gdyby było zimno, to zawsze można włączyć. Po co taszczyć ze soba spiwory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eurocamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 07:23 to juz kwestia własnej wrażliwosci na chłód; w 2006 majówka w Rzymie - namiot - i swetry na noc (spiwór też), w tym roku płn. Włochy namiot i mobilehome - lało jak spalismy w namiocie - więc wilgoć i chłód, potem lepsza pogoda i mobile - i spiwór służył jak lekka kołderka - za gorąco nie było, a jednym pokoiku ogrzewanie nie było sprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
malin7 Re: Eurocamp 18.05.07, 10:03 Bylismy na przelomie sierpnia i wrzesnia w zeszłym roku, zabralismy przescieradła, poszwy na koce i poszewki na poduszki. Spalismy w namiotach - było ok. Odpowiedz Link Zgłoś