Gość: modnisia IP: *.smsiarkowiec.pl 28.08.10, 22:14 Jak noszę sweterki to lepiej wygląda ten sweterek zakrywające całe ręce czy też,gdy podciągnę rękawy do łokci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 22:30 Jak go ubierzesz to się ja skuszę, chciałbym przez chwilę ujrzeć pępuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: Żeby było modnie IP: 83.1.119.* 30.08.10, 08:53 Racja pewnie ci pomoże w jakim sweter ma byc kolorze jednak ,czy rękawek krótki nie doradzi tak bez wódki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 17:38 Lepiej nie podciągaj do łokci. Wygląda to niechlujnie. Gdybym miała pod spodem bluzkę a nie miałabym pewności co zrobić z rękawami to po prostu ściągnęłabym sweterek. Lubię zawieszać i rękawami wiązać z przodu. To tuszuje brzuszek i nie tak łatwo zobaczyć pępuszek. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Żeby było modnie IP: 83.1.115.* 29.08.10, 20:13 a moze tak bez sweterka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neli Re: Żeby było modnie IP: 83.1.122.* 29.08.10, 20:53 masz problem, a ja po ciazy 20 kg dodatkowe zostalo i nie mam w czym chodzic ,, 3 worki ciuchow za male; na nowe nie stac mnie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Żeby było modnie IP: 83.1.122.* 29.08.10, 21:18 To może znak że trzeba schudnąc ? I tak długo z fałdkami nie wytrzymasz jesli byłaś wcześniej szczupła.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:32 Dziewczyny, bierzemy sie za odchudzanie od jutra? Ja będę Wam podawać ćwiczenia,a Wy ćwiczcie ,boście chyba młodsze! Mówię poważnie! Ja też będę ćwiczyć, tylko samej mi się nie chce. Pozdrawiam Do Lili-zgadzam sie z Tobą. Mam na myśli wypowiedź w "pilnym". Macie kalimaty? Ciężarki by się też przydały(ja mam takie po 2.5 kg) Zamiast kalimaty może być gruby koc lub ewentualnie na dywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:50 dla niezorientowanych kobitek... chodzi o kaRimaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:54 Sorki za błąd.Oczywiście chodzi o karrrrrrrimaty.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Żeby było modnie IP: 83.1.122.* 29.08.10, 22:03 A tak naprawdę to ja rzeczywiście od jutra zaczynam się odchudzac. Mam do zgubienia 4 kg. Znajoma chodzi Ci o wątek PILNE ? To nie ja załozyłam....ja nie szukam mieszkania. Ktoś po prostu wystapił pod takim samym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:26 Sorki,chodziło mi o wątek" ważne", jednym słowem o miłość. Ja mam trochę więcej do zgubienia, ale nie będę się chwalić swoimi "gadżetami" Jak znajdą się chętne, to ćwiczymy na forum i pokażemy tym przemądrzałym facetom, jakie z Nas laski. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirtetyk Re: Żeby było modnie IP: 83.238.199.* 29.08.10, 23:51 "jakie z Nas laski" Jak chcecie być laski to: -odstawcie słodycze wszelkie oprócz słodzonej herbaty/kawy -spożywajcie pojedyncze porcje a nie podwójne jak to robi większość -nie dojadajcie między posiłkami -nie jedzcie kolacji a jeśli już to ostatni posiłek ok.18-19 godzinie -nie wstawajcie w nocy do lodówki cichaczem bo cały efekt odchudzania idzie na marne. A jak się już odchudzicie to nie odpuszczajcie sobie ze słodyczami bo kto raz przytył musi się już bardzo pilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Żeby było modnie IP: 83.238.199.* 30.08.10, 00:14 ...a później karimata,(nic nie skrzypi jak na wersalce) brzuch do brzucha a pośrodku wałek się rucha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Żeby było modnie IP: 83.238.199.* 30.08.10, 00:54 Takie macie być laski a ja między wami www.youtube.com/watch?v=9dZwOvCkqqk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 07:05 A od śmiechu też się chudnie, bo się napinają mięśnie brzucha?Co do pierwszego postu-robię wszystko na odwrót i są efekty! Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Dietetyka Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 21:48 Dobra. Zaczynamy od dziś. Dziewczyny w ramach rozgrzewki taniec z Dietetykiem a następnie to. www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM Na zakończenie trzeba zrobić ćwiczenia rozciągające, ale jak ktoś będzie zainteresowany,to podam. Pokazywane ćwiczenia polecam na mięśnie brzucha, ale nogi tez się wzmacniają. Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 21:52 O to mi chodziło, jeśli to nie Ty ,to sorki,ten sam nr 199 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 10:42 padnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 10:59 No to rzućmy politykę, - weźmy się za gimnastykę. Z tego zawsze korzyść będzie, - nie czekajmy na orędzie. Czas wygonić z siebie lenia, - wieczorami się dotleniać. Rzucić kawę, papierosy, i zaśpiewać na dwa głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 14:25 Do Trenera: Padnij! Powstań! Padnij! Powstań! Padnij! Powstań! Na wprost patrz! Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:29 Padam ,padam, padam, padać muszę czy chcę ,czy nie chcę... itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:39 Andrzej usiądź w fotelu a odoczni sobie Nie dójdzie Cię znajoma Przyrzekam ja Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 16:17 Nic Ci nie mówi Padam,padam-Edith Piaf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 16:24 Mówi, mówi nie skojarzyłam, gdy czytałam.POZDRAWIAM ŻARTOWNISIA ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa Re: Żeby było modnie IP: 83.1.123.* 05.09.10, 23:27 najlepiej jak se nogawki kalesonów naciągniesz na uszy. głupiaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 22:40 Poczytaj dietetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Żeby było modnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 15:33 Nieważne rękawy, ważne aby dekolt co najmniej do pępka z przodu a do kreski z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś