Dodaj do ulubionych

E-papieros

IP: *.stalowa.pilicka.pl 07.09.10, 11:54
Co myślicie o elektronicznych papierosach ?
Obserwuj wątek
    • marco_tbg Re: E-papieros 07.09.10, 13:03
      Bzdura - totalna ściema. Jak ktoś lubi takie gadżety niech się bawi ale szkoda pieniędzy. Już lepiej palić tradycyjne - ja już się trzymam 3 miesiąc bez:)
      • Gość: Andrzej Re: E-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:15

A tym co palą,
        wątroba gnije.
        A ja nie palę,
        - i jakoś żyję...

Kogo bym spotkał,
        to go namawiam,
        aby palenie,
        wolno odstawiał.

Idę na spacer,
        i się dotlenię.
        Bo wciąż jest moda,
        na niepalenie...

• Gość: mickiewicz Re: E-papieros IP: 83.1.115.* 07.09.10, 17:54
          jea jea dobre te twoje fraszo-wierszyki
      • Gość: znajomy Re: E-papieros IP: *.tktelekom.pl 07.09.10, 22:38
        Sam jesteś ściema. Duża oszczędność pieniędzy, nie śmierdzi z ust, smak papierosa ten sam, lepsze samopoczucie, mniejsze zapotrzebowanie na nikotynę i jeszcze raz oszczędność pieniędzy. Palę od ponad roku e-papierosa widzę dużą różnicę. Aby nie opierac się jedynie na moich spostrzeżeniach radze poczytać odpowiednie fora poświęcone temu.
        • Gość:   Re: E-papieros IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.05.14, 14:02
          E-papieros jest dla wiejskich lanserów i innych wsiołków. Jeżdżę na wiochę to tam się bolki sztachają ze smakiem.
          Koleżko, poza oszczędnością pieniędzy dopisz jeszcze, że to samo zdrowie i będzie...
          Fora wymyślone dla lansowania takiego "modnego" badziewia.
          Jak nie umiesz się postawić i rzucić palenia to jesteś rzadziak i tyle.

Palenie to wiocha, siara i smród! Lubisz śmierdzieć, sprawa indywidualna.
          • Gość: lolek Re: E-papieros IP: *.wdm.pl 11.05.14, 19:31
            Brak słów dla takich wypowiedzi.
    • Gość: znawca Re: E-papieros IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.05.14, 18:12
      od 2 lat pale e i jestem szczesliwy ze cos takiego ktos wynalazl miesiecznie mnie liquid kosztuje 50 zl zamawiam w necie dobry e papieros komplet 2 sztuki to 100 zl starcza na 8 miesiecy co dwa tygodnie grzalka 5 zl koszty palenia spadaja kolosalnie w dol i nie jest to zadne obciazenie to tak jakbym codziennie kupowal paczka za 1,7
      do tego nie smierdzi mozna palic w domu po prostu cos wspanialego
      • Gość: lolek Re: E-papieros IP: *.wdm.pl 11.05.14, 19:30
        Potwierdzam powyższą wypowiedź w 100%. Koszty palenia spadają bardzo dużo. Ktoś wspominał że nie sposób rzucić. Ale przy e-papierosach nie zawsze chodzi o rzucenie ale właśnie o zdrowsze palenie i koszty.
        • Gość: Kamila_88 Re: E-papieros IP: 193.59.67.* 13.05.14, 17:41
          Mój pierwszy e-papieros zakupiłam niedawno, bo jakieś 4 mieisące temu i trochę mnie kosztował, bo to Lime model Smart R, ale w sumie zwrócił mi się po dwóch miesiacach i teraz czuję tę oszczędność. Moje życie osobiste też zyskało, bo nie śmierdzę i mojemu chłopakowi w końcu przestało to przeszkadzać.
        • 0liviaaa Re: E-papieros 21.05.14, 16:22
          Od kiedy palę Cigger moje koszty za palenie horrendalnie spadły! Nie śmierdzę zwykłymi fajkami czuję się lepiej i do tego można dobrać super smaki liquidów!
          • Gość: sniper Re: E-papieros IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.14, 08:47
            "Chmurzę" od półtora roku. mam zestaw VAPMAN(2 szt) raz w miesiącu wymieniam grzałkę i kupuję co 10 dni liquid 30ml. Wcześniej prawie 30 lat paliłem 25-30 szt papierosów dziennie.
          • Gość: Papi Re: E-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.14, 22:53
            A czy Cigger ma jakieś fajne smaki Liquidów? bo wszędzie to samo albo jabłko albo wiśnia i już mi się to wszystko przejadło :/
            • Gość: scandal Re: E-papieros IP: *.centertel.pl 03.06.14, 14:43
              Herbata cytrynowa
              Czekolada z miętą (tak jak te czekoladki z mojego dzieciństwa - lata osiemdziesiąte ;) )
              Mięta z truskawką
              Zielona herbata (polecam zmieszane z truskawką):)
    • malboro45 Re: E-papieros 19.09.14, 19:26
      "A mi się wydaje, że e-papieros to ta sama trucizna co tradycyjne papierosy. Niektórzy uważają nawet, że stężenie szkodliwych substancji w
      e-papierosach jest większe. W sensie paląc e-papierosa przyjmujesz
      ich więcej niż paląc normalnego papierosa. Dlatego najlepiej
      rzucić raz a porządnie :). Kto wie, czy przyzwyczajając się do
      smacznego, estetycznego e-papierosa, nie rzuca się go trudniej, niż
      papierosy jako takie, które śmierdzą, kosztują i po prostu
      wyglądają na szkodliwe. Fakt faktem, że te czy inne papierosy nie
      poprawią nam wyglądu cery, zębów a już na pewno na paleniu nie
      zaoszczędzimy :). Może warto poszukać pomocy na zewnątrz, np. zadzwonić pod numer Telefonicznej Poradni Pomocy Palącym (801 108 108). Koniecznie spróbujcie :)"
      • malboro45 Re: E-papieros 19.09.14, 19:26
        "A mi się wydaje, że e-papieros to ta sama trucizna co tradycyjne papierosy. Niektórzy uważają nawet, że stężenie szkodliwych substancji w
        e-papierosach jest większe. W sensie paląc e-papierosa przyjmujesz
        ich więcej niż paląc normalnego papierosa. Dlatego najlepiej
        rzucić raz a porządnie :). Kto wie, czy przyzwyczajając się do
        smacznego, estetycznego e-papierosa, nie rzuca się go trudniej, niż
        papierosy jako takie, które śmierdzą, kosztują i po prostu
        wyglądają na szkodliwe. Fakt faktem, że te czy inne papierosy nie
        poprawią nam wyglądu cery, zębów a już na pewno na paleniu nie
        zaoszczędzimy :). Może warto poszukać pomocy na zewnątrz, np. zadzwonić pod numer Telefonicznej Poradni Pomocy Palącym (801 108 108). Koniecznie spróbujcie :).
    • harutyunyan18 Re: E-papieros 21.10.25, 18:25
      jednorazowki v polsce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka