Dodaj do ulubionych

WF-zmora na studiach

IP: *.smsiarkowiec.pl 21.09.10, 11:38
Proszę pomóżcie miw następującej sprawie:od października zaczynam studia i oczywiście jest to pierdzielone wychowanie fizyczne.Wie ktoś może jak załatwić jakieś zwolnienie lekarskie czy coś,aby być zwolnionym?Ja wolę najtrudniejsze przedmioty na moim skomplikowanym kierunku byleby nie w-f.Dla mnie jest to żenujące.Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • marco_tbg Re: WF-zmora na studiach 21.09.10, 11:44
      Załatwiaj zwolnienie!
      Lepiej być garbatą kaleką.
      Ruch, sport - po co.
    • Gość: też nie lubię Re: WF-zmora na studiach IP: *.tvkdiana.pl 21.09.10, 12:16
      Idź do psychiatry i powiedz, że nie skończysz studiów przez ten przedmiot i dostaniesz zwolnienie.
    • Gość: Władysław Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 12:37
      Poszukaj sekcji jakiejś - może szachowej? A może tańczysz? Niektóre uczelnie mają swoje zespoły reprezentacyjne. To też zwalnia z WFu. Nie radzę olewać sprawy, głupio studia zawalić przez parę fikołków i rzutów do kosza. No chyba, że wstydzisz się swoich tłustych półdupków i opon jak od tira zamiast talii to rzeczywiście jak poprzednicy polecam psychiatrę, najlepiej klinicznego.
      • Gość: Ralok Re: WF-zmora na studiach IP: *.server4rent.eu 21.09.10, 12:48
        Dokladnie jak kolega wyzej napisal, zapisz sie na jakas sekcje sportowa, jak umiesz plywac to najlepiej na basen. Poplywasz sobie, odpoczniesz a za basen nie zaplacisz. Chyba, ze tak ciezko Ci sie poruszac no to rob z siebie kaleke, troche ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodzilo...
      • Gość: Andrzej Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 12:57
        Idż na te studia ,
        szpagat poćwiczysz.
        Szpagat jest ważny,
        w życiu się liczy.

W życiu jest ważny,
        też i pieniążek.
        Możesz na studiach,
        zaliczyć drążek.

Jak chcesz wyrobić,
        swą siłę w dłoniach.
        Możesz poćwiczyć,
        tam skok przez konia.

Dużo atrakcji,
        na studiach czeka.
        Chyba, że jesteś,
        młoda kaleka....

• Gość: Do Dominiki Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 14:23
      Dlaczego nie lubisz wf-u. Ja zawsze b.lubiałam ten przedmiota na studiach miałam zawsze 5. Podnosiło średnią.
      • Gość: gbur Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 15:05
        zrob sobie dzidziusia:) tez zwalniaja :)
        • Gość: Ralok Re: WF-zmora na studiach IP: *.server4rent.eu 21.09.10, 15:46
          Buahahahaha dobre dobre i becikowe jeszcze dostanie, swietny interes. Z dzieckiem to moze ci nawet pozwola na indywidualny tok studiow...
          • Gość: zgrabniusi Re: WF-zmora na studiach IP: 83.238.199.* 21.09.10, 18:27
            Dominika! Chcesz być jak szafa 3-drzwiowa?
            • Gość: Dominika Re: WF-zmora na studiach IP: *.smsiarkowiec.pl 21.09.10, 19:21
              Mam dobrą przemianą materii.A poza tym biegam i dużo jeżdżę na rowerze.Ewentualnie na ściankę bym mogła iśc w ramach w-f.
              • Gość: znajoma Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 19:37
                Dlaczego z góry zakładasz , że wf będzie zmorą? Ja mile wspominam zajęcia z wf-u z okresu studiów. Boisz się konkretnych ćwiczeń? Skoro biegasz i jeździsz na rowerze, to lubisz ruch. Pozdrawiam znajoma
                • Gość: Dominika Re: WF-zmora na studiach IP: *.smsiarkowiec.pl 21.09.10, 20:07
                  Nienawidzę siatkówki,aerobiku,skoków przez kozła,fikołków,przewieszania się,podciiągania na drabinkach...:(
                  • Gość: znajoma Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 20:16
                    Uwielbiam siatkówkę. U nas wszyscy lubią wf. Mas zpoważny problem. Pozdrawiam. znajoma
                    Ja na podwórku "kapki" robię. Zawsze chciałam dorównać bratu, ale nigdy nie miałam szans.
                    • Gość: Do Dominiki Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 19:34
                      Wiadomość z pierwszej ręki. W Krakowie można wybrać np. aerobik, pływanie, yoga, siatkówka itp. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Powodzenia na studiach.
                      • Gość: kazia Re: WF-zmora na studiach IP: *.sistbg.net 03.10.10, 22:05
                        Dziewczyno!Wf jest może raz w tygodniu, da się wytrzymać, odwalisz, dostaniesz 5 i masz święty spokój. Pomyśl że inni studiują polonistykę, a muszą kuc nikomu niepotrzebny język starocerkiewnosłowiański, albo na prawie historię?to jest dopiero męka, wf Ci się przyda,a takie bzdety nigdy.
                        • Gość: oświecona Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:09
                          Nie wiedziałam, że historia i bzdety to synonimy.
                          • Gość: kazia Re: WF-zmora na studiach IP: *.sistbg.net 03.10.10, 22:19
                            no raczej w życiu liczą się konkrety,a historia oprócz nauczycieli nikomu się w codzienności nie przydaje -co innego chemia, biologia, matematyka!
                            • Gość: oświecona Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:24
                              A jak ciebie kto zapyta:
                              Kto ty taki, skąd ty rodem?
                              Mów, żeś z tego łanu żyta,
                              Żeś z tych łąk, co pachną miodem;
                              Mów, że jesteś z takiej chaty,
                              Co Piastową chatą była,
                              Żeś z tej ziemi, której kwiaty
                              Gorzka rosa wykarmiła
                              • Gość: kazia Re: WF-zmora na studiach IP: *.sistbg.net 03.10.10, 22:29
                                tralala, takie wierszyki to kolejny argument dla Dominiki - bierz ten wf, ważne to co tu i teraz, co będzie w przyszłości,a nie grzebanie się w Piastach - z resztą po co to komu?
                                • Gość: oświecona znajoma Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:37
                                  Idź spać. Dobranoc.
                                  P.s Kocham historię a wf też lubię.
                                  • Gość: kazia Re: WF-zmora na studiach IP: *.sistbg.net 03.10.10, 22:45
                                    Nie da się lubić wszystkiego,a historia to zmora - było minęło, se nie wrati, biedne dzieci katowane historią.
                                    A po co w szkole rolniczej historia?
                                    • Gość: Do Lechowskiego Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:54
                                      Wytłumacz jej, bo ja nie mam zdrowia. Dobranoc
    • Gość: maro Re: WF-zmora na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 23:15
      Dominika miej litość nad sobą.Po studiach złapiesz posadkę ,tryb życia umysłowo-siedzący.Resztę dopowiedz sobie Sama.
      Ps czym skorupka za młodu.....itd.
      • Gość: tarnobrzeg Re: WF-zmora na studiach IP: *.sistbg.net 05.10.10, 17:58
        Dziewczyno Ty się ciesz że będziesz miała ten wf, za darmo, na luzie, wyobrażasz sobie na przyszłość swoje kalectwo?
        A propos historii to czy ona nie za bardzo miesza w życiu naszego narodu, może by tak w szkołach ograniczyć jej ilość w dodać leje wf?co by przyszłe studentki nie miały takich dylematów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka