Dodaj do ulubionych

Opiekunka do dzieci

IP: *.146.3.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 07:33
Chciałabym zatrudnić osobę do opieki nad dwójką dzieci 4 lata i 7 miesięcy,dorywczo na 2-3 godziny dziennie,nie w każdy dzień tygodnia.Ile powinnam zaoferować na godzinę?Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o maila:magdab79@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tata Re: Opiekunka do dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 08:23
      przy tak nieregularnej i krótkiej pracy na pewno nie mniej niż 10 zł za godzinę
      najprościej by było dogadać się z jakąś sąsiadką. poszukaj w okolicy
      • Gość: Do Magdy Re: Opiekunka do dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 21:51
        Witam. Jak znajdziesz chwilę to wejdź na pocztę i odpisz.
    • Gość: Do Lili Re: Opiekunka do dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 10:13
      Masz tu namiary. Napisz do Magdy. Miłego dnia. znajoma
    • Gość: Lili Re: Opiekunka do dzieci IP: 83.1.122.* 11.10.10, 10:22
      Magda szuka osoby aby ją zatrudnic a ja nie szukam pracy jako opiekunka....mogę czasem bezinteresownie posiedziec godzinkę z maluchami gdy będzie musiała coś załatwic.
      • Gość: znajoma Re: Opiekunka do dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 10:27
        Właśnie o to mi chodzi, żeby ktoś za darmo czasem wpadł i popilnował dzieci. Rozmowa też czasem jest poterzebna. Magda znalazła już dziewczynę do opieki. Magda na pewno poda Ci adres lub telefon. Dziękuję za odzew. znajoma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka