Dodaj do ulubionych

Do Lechowskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 22:52
Witam.Tak czasem bywa, że przy niektórych osobach na forum następuje zmiana tematu. Prosiłam o pomoc w sprawie alkoholizmu. Dowiedziałam się "przy okazji" ciekawych rzeczy na temat nauczycieli. Niestety nie łapię się już na normalnego człowieka, bo:
- mam fixum dyrdum,
- jestem po 40 (co wg niektórych wyklucza z normalności w zawodzie n-la)
Ps. Dziękuję trójce ostatnich forumowiczów w tamtym wątku za cenne wskazówki. Dzięki Wam mam więcej czasu dla osób mających problem z alkoholem. Mogę dłużej z nimi porozmawiać i więcej im pomóc. Dobranoc Lechowski, miłej niedzieli. znajoma
Obserwuj wątek
    • Gość: trito Re: Do Lechowskiego IP: *.smsiarkowiec.pl 09.10.10, 22:58
      Spójrz najpierw na siebie ktoś potrzebuje jakiejś rady,zakłada wątek a Ty wyskakujesz z jakimiś dietami pierdzielonymi i pieprzysz o swoim życiu pisz to w wątkach założobych przez siebie a nie wpieprzaj się w każdy wątek,gdy nie jesteś proszona!!!
      • lechowski51 Re: Do Lechowskiego 10.10.10, 09:42
        No i popisales sie chamie,damski bokserze.
        • Gość: rea Re: Do Lechowskiego IP: 83.1.119.* 10.10.10, 09:56
          Przykro mi, ale w tym przypadku zgadzam się z Lechowskim.
          • Gość: A fe! Re: Do Lechowskiego IP: 83.238.199.* 10.10.10, 10:28
            Niestety Trito ma rację. Trito nie przezwał znajomą tylko pisał o jej niewłaściwym postępowaniu na forum. To Lechowski przezwał Trito. To Lechowskiemu puszczają nerwy gdy jest coś nie po jego myśli i to on zachował się niegrzecznie.
            Widzę że częste przebywanie przy komputerze odbiera wam wyczucie tego co dobre a co złe.
            Znajomej jest wszędzie pełno. Chce tutaj grać pierwsze skrzypce choć nie ma na wiele tematów nic do powiedzenia. Jej zachowanie kwalifikuje ją do zabawy na GG lub SKYPE bo pisze co robi - relacja z dnia typowa dla kobiet.
            Poza tym jest jakaś taka dziwna, szukająca posłuchu na forum wśród obcych.
            • lechowski51 Re: Do Lechowskiego 10.10.10, 10:35
              Spójrz najpierw na siebie ktoś potrzebuje jakiejś rady,zakłada wątek a Ty wyskakujesz z jakimiś dietami pierdzielonymi i pieprzysz o swoim życiu pisz to w wątkach założobych przez siebie a nie wpieprzaj się w każdy wątek,gdy nie jesteś proszona!!!

Jak TY w tym powyzej nie widzisz nic obrzydliwego w zachowaniu wobec kobity to jestes "pierdzielonym" durniem,pieprzysz glupoty i "wpieprzasz" sie tam gdzie Cie nie potrzebuja.
              • Gość: a fe! Re: Do Lechowskiego IP: 83.238.199.* 10.10.10, 10:51
                Widzę w tym tekście mniejsze zło niż wyzwanie przez ciebie człowieka. Gdyby sprawa znalazła swój finał w sądzie to Ty miałbyś większe kłopoty.

I dalej... "jestes "pierdzielonym" durniem,pieprzysz glupoty i "wpieprzasz" sie tam gdzie Cie nie potrzebuja" czyli klasyka niewłaściwego zachowania Lechowskiego. Jednak nerwy Tobie puszczają.
                A ciebie Lechosiu tutaj potrzebują??? Jesteś zdaje się z Mielca i tam siej ferment.

Jeżeli jesteś takim zwolennikiem kobit, jak to określasz płeć żeńską, to ich chyba nie znasz. To nie te kobity co to kiedyś żyły. Kobity są teraz gorsze od mężczyzn a znajoma przechodzi czasami sama siebie... w głupocie.
    • Gość: Ralok Re: Do Lechowskiego IP: *.server4rent.eu 10.10.10, 10:44
      A mi tam sie wydaje, ze za bardzo bierzesz wszystko do siebie, troche dystansu do siebie i do tego co sie na forum wypisuje i bedzie ok. Pozdro na niedziele
      • Gość: znajoma Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 10:52
        Dajcie już spokój. Jest niedziela. Pozdrawiam Wszystkich. Jest ładnie na dworze. Miłych spacerów.
        znajoma
        • Gość: trito Re: Do Lechowskiego IP: *.smsiarkowiec.pl 10.10.10, 11:14
          Mi absolutnie nie chodziło o obrażanie znajomej.Warto po prostu najpierw popatrzeć na siebie a dopiero mówić na innych.Taka jest prawda ktoś pisze np o jakiejś dolegliwości a znajoma wtąca swoje trzy grosze o słodyczach czy czymś tam innym i lekceważy na całej lini danego autora.To tyle w tej sprawie.
          • Gość: rea Re: Do Lechowskiego IP: 83.1.119.* 10.10.10, 11:39
            Ludzie! Dlaczego was nie stać na odrobinę empatii dla bliźnich? Jeśli znajoma uprawia ekshibicjonizm psychiczny, to widocznie jest Jej to potrzebne dla zachowania równowagi psychicznej i powinniście to zrozumieć. Nie ma ludzi bez wad.
            Znajomej jeszcze raz poradzę: - Ostrożnie z sercem na dłoni, niektórzy mogą je uważać za poduszeczkę do wbijania szpilek.(Lidia Jasińska)
    • Gość: fight Re: Do Lechowskiego IP: 194.181.134.* 10.10.10, 15:06
      chcialbym zeby kiedys sie spotkali ludzie z tego forum ... heheh czuje ze niezly dym by byl hahahaha
    • Gość: Cz. A. Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 06:51
      JEŚLI NIE CHCĄ ABY INNI ZABIERALI GŁOS NA DANY TEMAT ,TO PROPONUJĘ ABY ZNAJOMA Z LECHOWSKIM POROZUMIEWALI SIĘ PRZEZ GG, A NIE PRZEZ FORUM.
      • Gość: Andrzej Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 08:23
        Wisła wciąż plynie,
        płynie jak rzeka.
        Aż, ktoś tu nagle,
        krzyknął - EUREKA....
        • lechowski51 Re: Do Lechowskiego 11.10.10, 09:48
          Powstaja kolejne watki poswiecone mojej skromnej osobie.Teraz czekam az powstania inicjatywa budowy mojego pomnika w Tarnobrzegu...a poki co to Andrzeju moze jakis wierszyk,moze byc poemat na moja czesc?!
          • Gość: znajoma Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 10:10
            Mam teraz wyrzuty sumienia, że założyłam ten wątek. Przepadło. Jestem spontaniczna. Ja też chcę wierszyk! Do pomnika z chęcią się dołożę! Należy Ci się Lechowski za całokształt! Jak będzisz kiedyś jechał do Tarnobrzega to zrobię Ci "bramę" i bez dobrego winka się nie obejdzie! Pomyślę nad "objazdem" No co, w moim wątku mogę dostawać "głupawki" .

Do 199- nie gniewam się na Ciebie.

Życzę Wszystkim miłego dnia. znajoma
            • Gość: Andrzej Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 14:35
              Pierzesz mózgi, co niektórym,
              Aż na forum, lecą wióry.
              Każdy liczy, na pomniczek.
              Jak chcesz wiedzieć, ja też liczę.
              I znajoma chce pomnika.
              - Chyba zaraz się posikam.

Tootsie i Hutu, co wojowali,
              dawno już topór swój zakopali.
              I zapalili fajkę pokoju.
              - Nas na to nie stać.
              - My ciągle w boju.
              I po co, takie toczyć tu boje?
              Każdy zostanie przecież przy swoim.
              Kto chce na forum zawsze "zwyciężyć"
              "ma" na początek ugryść się w język....

• lechowski51 Re: Do Lechowskiego 11.10.10, 15:39
                Bog zaplac!.Dobry czlowieku.Topor zakopany...chyba ze czerwoni znow rusza do boju.
            • Gość: Andrzej Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 17:37
              I znajoma teraz,
              we śnie.
              Nie udziela
              się cieleśnie.

Dwóch masażystów,
              aż przyjechało.
              Jeden masował duszę,
              - a drugi ciało.

Teraz znajoma,
              widać na jawie.
              Że ten Twój "stary",
              to damski krawiec.

Po czyjej stronie,
              leży przyczyna.
              Że do tej pory,
              nie macie syna.

Dla mnie diagnoza,
              w tej sprawie znana.
              To na sto procent,
              wina bociana...
              • Gość: znajoma Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:28
                "Dziecko" z lasu przyjechało,
                2 godziny tam siedziało.
                Choć nikogo tam nie było,
                to w lesie jest zawsze miło.
                Ptaszęta pięknie śpiewają
                a brzozy się w pas kłaniają.
                Zrobię kiedyś drzewom zdjęcie,
                bo pewnie mi nie wierzycie.
                Grzybów już niestety nie ma
                i to wcale nie jest ściema.
                Przesyłam więc pozdrowienia,
                bo znajoma się nie zmienia.