Dodaj do ulubionych

oddam owczarka podhalana

IP: 195.205.97.* 12.10.10, 20:38
witam oddam za przyslowiowa zlotowke 2letniego podhalana , pies bardzo czujny , agresywny , bardzo dobry do pilnowania duzych przestrzeni,{nie nadaje sie do mieszkania w domu bloku} z powodu malego dziecka musze oddac , gdyz nie lubi dzieci. kontak 697328013
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: oddam owczarka podhalana IP: *.tktelekom.pl 12.10.10, 22:01
      Nie rozumiem jak można oddać członka rodziny!!
      • Gość: gość Re: oddam owczarka podhalana IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.10.10, 23:47
        www.youtube.com/watch?v=Nc9xq-TVyHI&feature=related
    • Gość: iguana Re: oddam owczarka podhala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 23:51
      Jaka przewrotność losu !!! A niemożna oddać dziecka za przysłowiową złotówkę ??? Pewnie szybciej chętny się pojawi na tę drugą obcję . Sory ale takie postępowanie wobec zwierząt budzą we mnie największą agresję... Pewnie zaraz odezwą się wszystkie matki polki i zninczują mnie,ale niestety ktoś musi brać w obronę drugą stronę( tę,która sama nie jest w stanie wybronić się ).
      • Gość: d Re: oddam owczarka podhala IP: 188.33.106.* 13.10.10, 11:28
        wcale się nie dziwnie, też miałam podhalana, dobrze było dopóki nie przyjechały dzieci i jedno z nich ugryzł. Ktoś sobie nie zdaje sprawy z powagi sytuacji, tylko pisze jak można oddać członka rodziny. Pytam więc co by zrobił na Twoim miejscu, gdyby rzucił się na dziecko??
        • Gość: ?? Re: oddam owczarka podhala IP: 80.50.161.* 13.10.10, 11:42
          Jeżeli decydujesz się na psa to zastanów się jakie będą zalety a jakie przeciwności z posiadania takiego pupila.Ja mam także dużego psa i wiem jak czasami jest ciężko chociażby wyjechać na parę dni.Ale w życiu bym się mojego pieska nie pozbyła.
    • Gość: ; Re: oddam owczarka podhalana IP: 80.48.35.* 13.10.10, 12:29
      Jeżeli jet agresywny, to moze kastracja pomoże? Szkoda oddawać 2 letniego psa, który się już przyzwyczaił do właścicieli. Jeżeli mieszkacie w domu to może warto zrobić kojec dla psa, żeby dzieci nie miały z nim bezpośredniego kontaktu.
      • Gość: zawsze.minia77 Re: oddam owczarka podhalana IP: *.haye.cable.virginmedia.com 13.10.10, 23:25
        i kolejna psia ofiara ludzie kupujecie psa nie mając pojęcia co z niego wyrośnie jak macie dzieci to albo kupujcie rasy nadające się do przebywania z dziećmi albo nie planujcie dzieci w trakcie życia psa.Właścicielu zobacz jak wygląda życie psów w schronisku to w większości ofiary twojej nieświadomości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka