Dodaj do ulubionych

dlaczego??????????

05.08.07, 01:54
dlaczego dziewczyna/kobieta dosknale wiedzac,ze facet jest zajety i tak sie z
nim zadaja... uwodza, rozbijakja szczesliwe zwiazki, ranie inne kobiety.
no...dlaczego?

ps -zycze tym wszystkiem pannom numer 2 zeby kiedys one znalazly sie na
miejscu zakochanej i zdradzanej.

Obserwuj wątek
    • wielo-kropek Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 01:57
      Ja mysle ze te panny nr2 sa zdradzane taksamo, tylko ze one o tym nie wiedza,
      albo naiwnie wierza ze sa pannami nr1.
      • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:03
        Moge sie wypowiedziec z perspektywy panny numer 2.
        Przyznaje racje Wielokropkowi.:)
        • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:09
          ?
          A to ciekawe...>;)
          • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:11
            Zapewne bardzo ciekawe.
            • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:12
              A ponoć nikogo nie bzykasz?;)
              • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:13
                Mentalnie panna numer dwa. Ta od gry w szachy. trzeba bylo czytac moj
                dzisiejszy pamietnik.;)
                • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:17
                  Nie czytam wszystkiego;)
                  Nie chcę wyjść na jakiegoś fascynata i tropiciela(jednym słowem maniaka)
                  twórczości forumowiczki Avital;)
                  Zresztą zaczyna mnie przerażać opowieściami o dzikusach i innych
                  barbarzyńcach;))
                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:19
                    Sama siebie tez przeraza.:D
                    Szkoda, ze to tylko opowiesci dziwnej tresci.
                    • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:21
                      No tak;)
                      Przestań marzyć o tarzanach i kitajcach i weź się za robotę;]
                      • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:23
                        A co ja zrobie, ze tylko Tarzany i Kitajce mi w glowie.;)
                        A tak poza tym to najgorsze kwaitki i tak wychodza z Polakami.
                        Jeden chwast.
                        • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:26
                          Bo nie jesteś tak wyrozumiała jak autorka wątku;)
                          Facetowi potrzeba czasem odmiany,zrozum...:D
                          • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:29
                            Wiesz co...nawet nie wiesz jak jestem naiwna i wyrozumiala.
                            Wyrozumiala jednak moge byc. I nawet zrozumiec meskie potrzeby.
                            Nie znaczy to jednak, ze chce w tym uczestniczyc. Wystarczy, ze nie
                            potepiam...nie zachowania, a czlowieka.
                            • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:30
                              To dobrze,bardzo dobrze >;)
                              Ale nie odpłacasz tym samym?;)
                              • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:32
                                Za nic nie place. Zawsze mi wszystko stawiaja.;)
                                • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:33
                                  Nooo...wypadałoby w ramach rekompensaty za straty moralne postawić chociaż
                                  winko;)
                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:34
                                    Chyba, ze jabola.:P
                                    • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:36
                                      Lubisz się dodatkowo umartwiać?;)
                                      Przecież to nie warto dla jabola;)
                                      • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:38
                                        chyba zaraz pojde spac. Kazda Twoja wypowiedz ma dzisiaj przynajmiej trzy
                                        interpretacje. Alebo jestem zmeczona albo zbyt duzo indainskiej muzyki.;)
                                        • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:40
                                          Boże...taki ze mnie Kochanowski?;)
                                          Fraszka "Raki"?;)))
                                          • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:41
                                            Patrz i tu jest drugie dno...bom ja rak i ty chyba tez.
                                            • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:43
                                              No faktycznie;)
                                              Jakoś tak samo z się mi te drugie dna wychodzą;))
                                              • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:44
                                                Ola Boga!
                                                • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:46
                                                  Wszyscy jesteśmy trzódką jednego pasterza,nawet Ola;))
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:48
                                                    Kwasniewska?
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:49
                                                    No nie wiem...
                                                    Komuniści nie idą do Nieba;DDD
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:50
                                                    Oni ida gdzie chca?
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:53
                                                    Błąkają się gdzie mogą;)
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:55
                                                    Blakaja to delikatnie powiedziane.
                                                    Masz obsesje na moim punkcie? Skad wiesz, ze mam obsesje na pounkcie
                                                    komunistow?:D
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:57
                                                    A masz?;)
                                                    Chyba coś mówiłaś,że ruskich nie lubisz,ale o komuchach nic nie wspominałaś.
                                                    komuchy zdradziły Socjalizm;P
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:58
                                                    Ruskich lubie. Komuchow nie lubie.
                                                    A tak wlasciwie to wszystkich kocham, a najbardziej siebie.:)
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:59
                                                    No proszę jaka power flower;)
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:01
                                                    A jakze. Dlatego te kitajce.;)
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:03
                                                    Monitoruj to trochę;)
                                                    Nie chcesz chyba,żeby dziecko szczekało?
                                                    Uważaj na Samiego;D
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:03
                                                    Dzis dal mi buzi z jezyczkiem.:P
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:05
                                                    TFU!Psia mać...;P
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:06
                                                    Psi jezor.:P
    • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:06
      By the way...typowe babskie rozumowanie...zawsze winna jesy wszystkiemu inna
      baba. Facet zawsze po prostu nie wie co robi.
      • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:09
        Bo tak jest;)
        To nie jego wina,że rękę w jej majtkach trzyma:)
        • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:11
          To jej wina, ze w ogole nosi majtki!!!
          • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:13
            I to koronkowe-same zapraszają do kopulacji;)
            • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:14
              Niedobre majtasy.:D
              • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:19
                Właśnie,właśnie...>;P
                Natychmiast je ściągnąć z doopy i położyć mi na biurko do wglądu! >;]
                • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:20
                  Perwers! W moim domu tymczasoo sa dzieci, dwa psy, dwie papugi, kot i rybki, a
                  Ty kazesz mi przy nich sciagac gacie. Perwers!
                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:24
                    W ZOO mieszkasz?;)
                    Współczuję.Jak już uprzątniesz,to co słonik narobił,to wykonaj moje polecenie>;)
                    • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:26
                      Nie ma czego wspolczuc. Sam jest cudowny.;)
                      Ma drugie imie Stinky ...ski. Nosi moje nazwisko.;)
                      • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:27
                        Nazywasz się Śmierdziszewska?;D
                        • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:29
                          Nie on wabi sie Stinky Kowalski.
                          • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:32
                            Eeee,na pewno nie nazywasz się Kowalska;)
                            Może Smródlińska?;D
                            • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:33
                              Buahaha...jakie wysublimowane poczucie humoru.
                              • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:35
                                To takie w wersji dla elit;)
                                Oni bardzo lubią bratać się z ludem;)
                                • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:36
                                  Znaczy sie ja jestem elita, a Ty plebs? :)
                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:41
                                    Właściwie my,mieszkańcy blokowisk,powinniśmy trzymać się razem;))
                                    • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:43
                                      pracujesz w wywiadzie czy po prostu masz obsesje?;)
                                      • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:45
                                        Interpretowanie tez mi wychodzi samo z się;)
                                        Powinienem zostać detektywem:)
                                        Lub inspektorem śledczym UB,bo mnie takie coś kręci ;DDD
                                        • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:48
                                          Nie, to ja mam zmysl analityka i bylabym lub jestem zajefajnym szpiegiem.
                                          Tego mi nie osbierzesz.:P
                                          A co do UB...wiedzialam, ze cos tu smierdzi.:P
                                          • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:52
                                            Ty jesteś szpiegiem,a ja pewnie sprawdziłbym się w kontrwywiadzie;)
                                            Stąd to UB-łamanie paluszków,wyrywanie pazurków i już ptaszyna wszystko
                                            śpiewa>;D
                                            Zresztą namierzyłem już Pannę pepsi-cola;D
                                            • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:53
                                              Zdziwilbys sie jeszcze kto jest Pepsi Cola.:P
                                              • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:54
                                                No kto?
                                                Zdziw mnie;)
                                                • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:56
                                                  Nie ja.:) Ale jestes cieplo.:)
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:56
                                                    Znaczy jestes blisko, a jest cieplo.:)
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:57
                                                    Ciepło do czego?;)
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:59
                                                    Odpowiedzi. Faktcyznie jest/byla ze mna zwiazana. Ale to nie ja.:)
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:00
                                                    Za mojej kadencji?;)
                                                    Nie przychodzi mi nikt do głowy;)
                                                    Może Stella?
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:02
                                                    Nie, ale kierunek zachodni jak najbardziej.
                                                    McWiesniak z frytkami i Pepsi Cola.:)
                                                  • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:04
                                                    Zieeeeew...
                                                    Robisz mnie w balona,a ja nawet o tym nie wiem,bo spać mi się chce...;)
                                                    Idę spać,dobranoc:)
                                                  • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 03:05
                                                    Nie robie Cie w balona.:) Szczera prawda.Moze zarowki nie zajarzyly.
                                                    Dobranoc.
        • iwonek71 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:16
          jestem aktualnie zdradzana zona. wierzcie mi ze gdybym dorwala taka panienke nr
          2 chyba bym zabila. przeciez jak suka nieda to pies niewezmie,przez takie
          lafiryndyniejeden maz traci rozum
          • wiarusik Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:20
            Ja też bym stracił;)
            One wiedzą gdzie są nasze słabe punkty...
            Wiedzą,że lubimy niecodzienny sex...
            Czarownice...
          • migrena74 wlos sie jezy na glowie 05.08.07, 08:00
            gdy czytam takie posty.
            Miedzy wami bylo idealnie, ty nie jestes niczemu wina itp itd, zla jest ta
            druga, mezus tez idealny.
            gratuluje samopoczucia
          • fr-edza Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 09:07
            Iwonek nie chce tu bronić tych kobiet , bo sama takich nieznoszę ale trochę za
            bardzo bronisz facetów...oni nie są tacy święci , uczciwy i taki który kocha na
            te"sukę"i tak by nie poleciał.
    • e1982 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:22
      a dlaczego kobieta nie-naiwna....jest w zwiazku z facetem,ktory "kocha" ją ale
      ma pociąg do innej i tylko się z nią całuje..?:)
      • kkkobietka Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:24
        mooze jesrem roche naiwana ale ja go kocham a jak sie kocha to sie ufa . wiem ze
        mniee kocha. wiem top
        i powiedxial ze jux nie bedxie
        • e1982 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:26
          a mnie się coraz bardziej zdaje, że jesteś jakimś trollem..?:)
          a jak nie - to jesteś naiwna...
          "ja go kocham"...to dobrze:)
          on Cię kocha, bo Ci to mówi...? cudownie..:)
          zrób coś dla siebie - przeczytaj to, co napisałaś kilka razy..:)moze
          zrozumiesz:)
        • avital84 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:27
          A pozniej sie spiewa. Zaluje, ze Cie znalam, zaluje, ze kochalam...lalalalal
          • e1982 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:27
            "tak bardzo chciałbym zostać kumplem Twym.." :-)
            • kotka113 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 02:50
              albo " twoja to nie mydło nie zmydli sie na pewno ...lala... a moj to nie
              granat nic ci sie nie stanie...lala"
    • sabriel Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 08:46
      Jak zwykle ani słowa w tym wszystkim o facetach-tylko kobiety są
      złe,uwodzą,kuszą i rozbijają cudze związki,taaa.
      • fr-edza Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 09:10
        Sabila to samo zauważyłam czytając ten post , a przecież "Facet to świnia..."
    • qw994 Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 09:38
      A facet to zwierzę pozbawione woli?
      Ja na przykład nie weszłabym pomiędzy małżonków (za dużo komplikacji i marne
      szanse powodzenia) ani wtedy, kiedy para miałaby dziecko (krzywdzę niewinną
      istotę), ani kiedy obydwoje byliby moimi dobrymi znajomymi. Ale kiedy kobieta
      jest mi obca, a jej facet na mnie leci? Sorry. Niby dlaczego miałabym mieć
      jakieś opory? Kiedyś miałam, dopóki jedna panna odbiła mi faceta. Pomyślałam
      sobie, że byłam strasznie głupia z tymi swoimi zasadami. Życie to dżungla i
      wygrywa silniejszy. Poza tym nie ma czegoś takiego, jak wina wyłącznie jednej
      strony związku. Oprócz patologii typu uzależnienia czy odchyły psychiczne,
      oczywiście.
    • myszz bo są same, smutne i myślą, że... 05.08.07, 11:24
      bo są same, smutne i myślą, że... ze zostaną kobietą nr 1 a gdy nawet zostaną to potem zostaną kobietą nr 1 z przystawką w postaci nowej kobiety nr 2
    • ankakrakowianka Re: dlaczego?????????? 05.08.07, 18:55
      a wiesz dlaczego..a dlatego,ze czasami ten facet wcale tak wprost nie przyznaje
      sie do tego,ze ma dziewczyne (mimo,ze wiadomo,ze ja ma),a wrecz unika tematu
      dziewczyna lub "jakby go nie slyszal" i sam prowokuje lub pozwala byc
      podrywanym. Z takich zachowan,ja jako panna nr dwa moge wyciagnac wniosek,nie
      znajac przy tym panny nr jeden,ze ow facet nie jest zaangazowany lub ten
      zwiazek nie jest az tak powazny,a skoro czuje cos do danego faceta,to
      wiadomo,ze mam nadzieje,probuje i nie chce bynajmniej nikogo ranic przy tym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka