IP: *.smsiarkowiec.pl 20.10.10, 11:06
Dostałam pod opiekę dwuletnią córeczkę brata i wygłupiałyśmy się i w pewnym momencie uderzyła mocna tyłem głowy w moje kolano:(Czy jej coś może być?Czy trzeba zbadać głowę?Popłakała chwilę i przestała,ale ja mam ogromne wyrzuty sumienia.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Strach 20.10.10, 11:10
      Ty tez jako dzieckom o cos tam sie uderzalas.Nie przejmuj sie,skoro poza placzem nie zaobserwowalas innych objawow.
      • Gość: Lili Re: Strach IP: 83.1.122.* 20.10.10, 11:17
        Gdyby wymiotowała to wiadomo że coś złego się dzieje . To dzieciaczek i wiadomo że jeszcze nie raz się uderzy. Płakała bo zapewne ją zabolało . Spokojnie :) miej ją po prostu na oku jeśli się martwisz .
    • Gość: doktor Re: Strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 12:09
      Niezbędna będzie tomografia komputerowa. Takie uderzenie mogło spowodować np krwawienie podpajęczynówkowe lub pęknięcie kości potylicznej. Jeśli zaobserwujesz w ciągu najbliższych 12 godzin np ślinotok czy światłowstręt to od razu do szpitala!
      • Gość: gość Re: Strach IP: 83.1.113.* 20.10.10, 13:48
        Oj doktorze, doktorze...
      • Gość: gomesz Re: Strach IP: *.flash-net.pl 20.10.10, 16:52
        Doktor- walnij się w łeb i sam zrób sobie tomografię- najlepiej 2 razy tak na wszelki wypadek, gdyby w pierwszej mózg się nie ukazał
    • Gość: Ujemny Re: Strach IP: *.opera-mini.net 20.10.10, 12:22
      Sprawdź czy nie ma guza, gorączki itp. Nic jej nie będzie, ale bratu powiedz o tym bo jak się silno uderzyła to może jej zsinieć dyńka dopiero jutro. Pozdr.
      • Gość: baśka Re: Strach IP: *.smsiarkowiec.pl 20.10.10, 16:39
        No to mnie doktorze pocieszyłeś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka