IP: *.sistbg.net 25.10.10, 21:28
Czytam dziś w ECHU DNIA która partia kogo wystawiła.
Proszę o wyjaśnienie, kto przewodniczy TPP i jakie poglądy ma ta partia?Czy TPP i PIS to nie ta sama strona?
Jak w końcu warto glosować?na ludzi czy na partię?Bo to dopiero początek,a ja już nic z tego nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 02:59
      TPP to taki szyld,pod którym ukrywają się działacze PiS,LPR,byłego ZSL i różni przfarbowańcy.
      • Gość: gość Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 08:40
        Co to ZSL?
        To jakiś wytwór z resztek partyjnych?
        • Gość: autor Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 09:12
          To kolebka Pana Jana Dziubińskiego
          • Gość: gość Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 10:27
            A to jedno drugiego jest warte, a ludzie i tak będą glosować na tych samych i jakoś to będzie....ale tylko jakoś
            • Gość: jedrek Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 11:53
              TPP to struktura spoleczna w ktorej znajduja sie wszystkie organizacje spoleczne i katolickie z prawej strony strony politycznej za wyjatkiem PiS.
              • Gość: a Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 12:27
                Coś mi się tu nie zgadza, Pan JD kiedyś należał do PIS, a teraz jest w TPP.
                • Gość: autor Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:13

A jeszcze wcześniej do ZSL- to była taka przybudówka PZPR
                  • Gość: zorietowana Re: TPP I PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:33
                    Tak, tak, ale ludzie nalezeli kiedys do parszywych struktur bo tylko takie byly, ale gorzej jak dzis majac mozliwosc wyboru nalezy sie do kontynuatorki tzn. do SLD, nie lepsza jest tez Platworma ktora zalegalizowala wszystko gruba krecha. Przeciez wszyscy judasze tam poszli, a dzis walcza z kosciolem, a i pewnie jeszcze troche AK-owcy tez spowrotem beda zaplutymi karlami reakcji. I tak, historia kolem sie toczy, bo Narod zawsze Barabasza wybierze., no chyba ze teraz bedzie lepiej, przeciez Narod ksztalcony.
                    • Gość: gbur Re: TPP I PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 15:34
                      Gość portalu: zorietowana napisał(a):

>I tak, historia kolem sie toczy, bo Narod zawsze Barabasza wybierze.

Bo to "przypadkowe spoleczenstwo", wiec nie dziwota, ze tak wybiera :D

Od kiedy jedna z prawicowych poslanek powiedziala tak m. in. o mnie, stracilem poczucie odpowiedzialnosci obywatelskiej i glosuje na zlosc babci:)
                      Swoaja droga, trudno sie dziwic, ze spoleczenstwo kolowacieje przed wyborami, skoro tyle transferow politycznych
                      • Gość: rybak Re: TPP I PIS IP: *.merinet.pl 26.10.10, 19:52
                        TPP ma bardzo wiele znanych nazwisk na swoich listach. W wyborach samorządowych głosuje się na nazwiska, a następnie te nazwiska pracują w radzie w danej drużynie. Wiele wskazuje na to, że drużyna TPP będzie najsilniejsza w nowej radzie.
                        • Gość: tarnobrzeg Re: TPP I PIS IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 26.10.10, 20:20
                          Ja nigdy nie głosuje na nazwiska - bez sensu jak mi się podoba program danej partii i ja popieram to najpierw partia a potem nazwisko, chyba nikt się nie wstydzi gdzie się zapisał.
                        • Gość: munia do rybaka IP: *.144.34.193.static.giga-dns.com 26.10.10, 21:02
                          A wielonikowic z IP merinet.pl jak zwykle byle co zje i byle co powie jak i jego mocodawca. :-)))
                          • Gość: munia2 Re: do rybaka IP: 212.191.7.* 26.10.10, 21:25
                            Norbi spoglądając na Twoją kurzą drużynę trudno nie zgodzić się z rybakiem.
                            • Gość: gośc Re: do rybaka IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 27.10.10, 21:39
                              Po prostu tj w stylu polityków z jednej strony, czy kurza drużyna kogoś obraża?
                              • Gość: kaziuk66 Re: do rybaka IP: *.tktelekom.pl 27.10.10, 21:57
                                Zgadzam sie z Rybakiem. TPP - w moim przekonaniu wystawiło najsilniejsza liste. Zbierze 6-7 mandatów dalej PIS - 5 mandatów i .....pozamiatane. Jak wiadomo 11 mandatów wystarczy
                                • Gość: real Re: do Kaziuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 08:22
                                  Kaziuk, gratuluję ci wytrwałości w popieraniu tandemu PIS - TPP. Prześledziłem obie listy, mam w związku z tym pytanie: dlaczego tylu urzędników wystawiono na listy: nie było chętnych? Z drugiej strony jak się dokładniej przyjrzeć to są na nich ludzie tak de facto zależni od DJ, rodzi się pytanie startują bo chcieli czy tak wypadało nie odmówić bo można się narazić.
                                  Wiesz kiedy to wyjdzie: w kampani - ci przymuszeni nie zaangażują się w promocję własnej osoby oprócz tego co zrobi wierchuszka. I to będzie wyznacznik "chęci"startowania właśnie z tych list...
                                  • Gość: gość Re: do Kaziuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:15
                                    Proszę mi podać chociaż jedna zasługę jednego radnego z TPP. Konkret czym można się pochwalić.
                                    • Gość: zmiany konieczne Re: do Kaziuka IP: 83.1.121.* 28.10.10, 09:23
                                      Mam nadzieję,że ludzie się opamiętają i odsuną tpp od koryta.
                                    • Gość: ktoś Re: do Kaziuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:34
                                      Np Radny Nasternak : ile razy zabrał głos, jakie ważne inicjatywy zgłosił, oprócz honorowego obywatela miasta dla Kaczyńskiego?
                                      • Gość: gość Re: do Kaziuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:43
                                        A RADNY TRYBUŁA?
                                        • Gość: patriota Re: do Kaziuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:55
                                          Praca w Radzie Miasta to troska o to miasto i jego mieszkańcow, to pokonywanie i rozwiązywanie stojących problemów, a jest ich niemało i nie wina jest tej władzy. Zaległości sa od lat, kiedyś myślano tylko o wydobywaniu "polskiego zlota - siarki" i o sypialni do naplywajacej siły roboczej a nie myslano o mieszkancach i miescie. Dopiero Tarnobrzeg po 1990 roku nabral wygladu, podziwiaja goludzie przyjezdni zazdroszcza nam, a miejscowi wspominaja historie i zapyziały Tarnobrzeg z plantami, a raczej kosodziewina na placu B. Glowackiego, no coz mamy krotka pamiec i sentyment do przeszlosci - to dobrze ale trzeba widziec wszystko. Rozumie, bo wiem ze miasto naszym mieszkancom sie podoba, sa z niego dumni. Sa tez malkontenci i pieniacze polityczni, ktorzy wszystko zaneguja, trudno niech zyja, bo w demokracji ktora nie oni tworzyli, tez maja miejsce.
                                          • Gość: do kaziuka Re: do Kaziuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 12:05
                                            Praca ...od kiedy siedzenie na ciepłym stołku i nie nie robienie to praca?
                                            Ale się uśmiałem!
      • Gość: benek Re: TPP I PIS IP: *.uk.got-root.me.uk 28.10.10, 11:31
        Przeglądając kandydatów nie widzę nic innego jak ludzi powiązanych z sobą różnego rodzju układami towarzysko-biznesowo-zawodowymi. Dlatego uważam, że z tej mąki chleba nie będzie.
        • Gość: gośc Re: TPP I PIS IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 28.10.10, 19:18
          A myślicie że ci są w partii Dziubińskiego to uczciwie na niego będą głosowali?
          Gdzie można sprawdzić w którym jest się okręgu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka