Gość: ewa IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.10, 16:41 Jak szybko zrzucić 5 kg , mam mało czasu i nie mam kasy na nową kieckę. Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaaaa Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 19:27 mniej jeść i więcej ruchu i sukces murowany, polecam p. s. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dieta IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.11.10, 19:56 forum.gazeta.pl/forum/w,329,108210741,108275211,Re_Odchudzanie_raz_na_zawsze_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dieta IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.11.10, 19:59 ...a będziesz taka pomponik.pl/galerie/podpatrzono/metamorfoza-anny-kalaty/zdjecie/duze,1261452,0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 20:02 I jeszcze" Sio od słodyczy"- też rada Dietetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluseczka Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 20:25 wszystkie szybkie diety gwarantuja w szybkim czasie spadek wagi a raczej wody...kopenhadzka, kapuściana.Ale jojo gwarantowane. 5 kg minimum 1,5 tygodnia. Inaczej szkoda iśc na wesele czy impreze- po dwóch kielonkach zemdlejesz i co z tego ze piękna jak w domu bez sił? Pozycz kiecke od tęższej koleżanki i zacznij myslec o normalnym ograniczeniu i wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: dieta IP: 83.1.123.* 14.11.10, 20:44 Jest tylko jedna dieta: "M.Ż." - Mniej żryć. Szybciej to można SE jedynie odciąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 22:06 W końcu wiem, co to znaczy MŻ! (dobrze rozszyfrowałam kiedyś!). Pamiętam nawet ,kto to pisał. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ewy Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 16:42 Koło domu ścieżka Dietetyk gdzieś mieszka. Spotkałam go na swej drodze i dobrze na tym wychodzę. Ty też go słuchaj bacznie a zobaczysz, chudnąć zaczniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
itakto Re: dieta 15.11.10, 17:31 zadnych kopenhaskich, bo masz aapewnione wtedy efekt jojo, spowolniony metabolizm,zle samopoczucie,poczatki nerwicy,,powazne stany zapalne w organizmie-to cie moze spotkac po szybkim odchudzaniu ,racjonalne zywienie to jest to i sport!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dieta IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.10, 18:35 Dziękuję za miłe i praktyczne rady, stosuje 5 posiłków dziennie bez słodyczy , ziemniaków , makaronów i jem więcej owoców.Spadło mi 2 kg i jestem szczęśliwa, sukienkę zakładam już na lekkim wdechu ale myślę że za 2 tygodnie będzie już dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 21:27 Trochę ćwiczeń nie zaszkodzi gdy o ładny brzuszek chodzi! www.youtube.com/watch?v=bA2n6UC7nIo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 21:44 Wyginaj śmiało ciało by nigdzie nie zwisało! www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Dietetyka Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 20:22 A kawałek drożdżówki (ważyłam 4.5 dkg) od Busia to można, bo nie chcę dostać po łapach. Na wierzchu z wisienkami, od razu Ci powiem, czy dobra. znajoma Jeszcze spać nie idę, zachowam tę zasadę 2-3 godz.przed zaśnięciem ostatni posiłek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: dieta IP: 83.238.199.* 18.11.10, 22:36 Możesz zjeść pod warunkiem że spalisz to uszczęśliwiając męża. Tak możesz spalić www.seksualnepozycje.pl/ona-na-gorze/malpki :-) Musisz również pomyśleć o mężu a nie tylko o sobie. Prawda że ładnie zrobiona animacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 06:37 Nie zjadłam, nie wiem, jak smakuje, takiej pozycji nie znałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: do znajomej IP: 83.238.199.* 19.11.10, 22:59 Oj nieładnie, nieładnie ! Skarżysz się na mnie adminowi a ja myślę nie tylko o Twej figurze ale także o Twoim zdrowiu psychicznym (spełnieniu) i kondycji fizycznej. Widzę żeś nie gramotna i nie kumata. Za karę śmigaj z wiaderkiem do śmietnika. Co 5 kroków wykonaj 10 przysiadów :-P Możesz zjeść drożdżówkę ale wówczas rezygnuj ze słodzenia herbaty albo też z kolacji. Coś za coś. Pamiętaj że nie można zupełnie rezygnować z cukru. Dotyczy to zwłaszcza osób pracujących fizycznie bo, najogólniej mówiąc, wówczas "wysiada mózg". Ponadto unikaj soli gdzie się tylko da w potrawach. Sól zatrzymuje wodę w organizmie co nie jest korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ewy Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 06:39 Przepraszam, że przez mój wczorajszy wpis doszły kolejne ćwiczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakacz Re: dieta IP: *.womczest.edu.pl 19.11.10, 14:28 Dużo pizzzy i sałaty. Jak Mielman: www.mielman.pl Odpowiedz Link Zgłoś