Gość: Polak IP: *.flash-net.pl 19.11.10, 09:38 bezkonkurencyjnie rozkłada wszystkich pozostałych kontrkandydatów ! Gratuluję Panie Prezydencie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: Jan Dziubiński - Zwycięzcą wszystkich sondaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 09:47 Mimo że ma duże szanse, to 39% nie wystarczy do wygrania wyborów. Królowaniem w sondażach nie ma się co podniecać. Już się jeden podniecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benny Re: Jan Dziubiński - Zwycięzcą wszystkich sondaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 09:54 i bardzo dobrze. Chorowitych krzykaczy, nawet po cudownym uzdrowieniu, wcale nam nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Jan Dziubiński - Zwycięzcą wszystkich sondaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 12:16 Kto wygrywa sondaze, ten przegrywa wybory. Norbert! Trzymamy kciuki! To beda jedne z wazniejszych wyborow w naszym miescie. Nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOcur Re: Jan Dziubiński - Zwycięzcą wszystkich sondaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:07 Tak jest!! Norbi, Norbi 3maj sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1953 Re: Jan Dziubiński - Zwycięzcą wszystkich sondaży IP: 80.48.35.* 19.11.10, 18:15 Ja jestem juz stara ,ale wlasnie bede glosowac na mlodego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuntakinte Re: Jan Dziubiński - Zwycięzcą wszystkich sondaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:19 no kolejne pare lat w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viano nowe otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 14:47 zróbmy mu to poprzez ZAMKNIĘCIE STAREGO!!! Niech gdzie indziej szuka posadki na 4 lata przed emeryturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: nowe otwarcie IP: *.flash-net.pl 19.11.10, 15:11 Jestem z Panem Panie Janie Dziubiński. Powodzenia 19.11.2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: nowe otwarcie IP: *.tktelekom.pl 19.11.10, 18:03 Norbi Irlandia czeka trzeba zarobić na następną kampanię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wała PiSiorkom! Re: nowe otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:11 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: wyborca napisał(a): > Norbi Irlandia czeka trzeba zarobić na następną kampanię<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< W Irlandii mógłbyś liczyć na zasiłek dla bezrobotnych, gdybyś znał Angielski. Tutaj musisz się wynajmować do pisania paszkwilanckich inseratów, w złudnym przekonaniu, że internet zapewnia takim wałkoniom anonimowość. Odpowiedz Link Zgłoś