Dodaj do ulubionych

Tabletki na koncentrację

IP: *.smsiarkowiec.pl 02.01.11, 10:49
Przede mną bardzo dużo nauki związanej z maturą.Od jakiegoś czasu zauważyłem zuoełne zaniki pamięci nie pamiętam dosłownie tego materiału co się go uczyłem przed godziną.I stąd apel do Was o polecenie jakichś tabletek poprawiających pamięć i na koncetrację.Teraz właściwie wszystko mnie rozprasza po 20 minutach uczenia.Próbowałem lecytyny i plussza,ale na niewiele się te specyfiki zdały.To samo tyczy się kawy.Innych pobudza a mnie po prostu kładzie po kilku łykach.Proszę o polecenie takich tab;etek,lktóre nie będą miały skutków ubocznych na przyszłość,żebym w wieku 50 lat nie poznał smaku amnezji.A jak jest u Was ze stosowaniem wszelakich Tigerów i innych pobudzających płynów?Bo u mnie bez efektu,kołuje mi się tylko w głowie dodatkowo.Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi i z góry za nie dziękuję.Do matury tylko 4 miesiące i stąd ten pośpiech.
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieciarz Re: Tabletki na koncentrację IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 02.01.11, 11:25
      pomógłbym cie ale myślałęm że chcesz antykoncepcyjne, nie doczytałem dokałdnie, 4 miesiące to pełno czasu ja się tydzień przed maturą wziąłem do nauki i matura na piątkach
    • Gość: antykoncepcja Re: Tabletki na koncepcję IP: *.lunariffic.com 02.01.11, 11:30
      nie próbowałeś przed nauką po męsku się odstresować ? nauka z Panią Renatą Rączkowską jest o wiele przyjemniejsza, do tego czerwona tuba (red tuba) i jak prawdziwy facet po męsku jedną ręką i powinno pomóc,
      PS
      plemniki młotkiem zabijaj jak będą uciekać po podłodze
      • Gość: znajoma Re: Tabletki na koncepcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 12:38
        Maca
        80 kapsułek 14-24 lat (jest też dla osób dorosłych-tak jest napisane na opakowaniu,ale kup sobie tę dla młodzieży.). Podaję je córkom w okresie zimowym. Polecam.
        Cena- 37.50
        -pokrywa dzienne zapotrzebowanie na witaminy;
        -poprawia pamięć i zdolność uczenia się;
        - wspomaga kondycję psychiczną i fizyczną przy zmęczeniu i stresie.
        Kupisz w Herbapolu i aptece bez recepty.
    • Gość: młoda babcia Re: Tabletki na koncentrację IP: *.org 02.01.11, 13:38
      nie uwierze żę córkom na koncentrację tabletki kupujesz, prędzej na natykoncepcję
    • Gość: fa Re: Tabletki na koncentrację IP: 178.159.163.* 02.01.11, 20:02
      Możesz spróbować czegoś z miłorzębem japońskim, który poprawia krążenie mózgowe, dzięki temu komórki nerwowe są lepiej dotlenione. W aptece jest mnóstwo preparatów z miłorzębem, można też pić herbatki.
      A poza tym...matura nie taka straszna jak ją malują..;)
      • Gość: dora Re: Tabletki na koncentrację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 23:21
        W aptece można kupic tabletki SESJA ,podobno pomagają
        • Gość: Lili Re: Tabletki na koncentrację IP: 178.159.170.* 04.01.11, 07:14
          Ja kupiłam tabletki sesja.Jeszcze nie wiem jak działają bo dopiero zaczełam łykac. Kosztują 15,50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka