Gość: Malwa IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.11, 13:04 Witajcie wybieram się ze swoją rodzinką 22. 01. na ferie w okolice Zakopanego. A może ktoś z tarnobrzeżan też się tam wybiera? Co krajanie to krajanie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: ferie w tatrach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 13:14 A po cholerę ci oni, jak jest na świecie tyle ciekawych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.11, 13:17 Błysnąłeś kolego, nie ma co, ale Ci napiszę po co. Bo w Tbg są fajni ludzie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: ferie w tatrach IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 10.01.11, 16:11 Sami fajni, a jeszcze fajniej spotkać kogoś het tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: ferie w tatrach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 18:27 Ja też się tam wybieram i do tego jeszcze w Tarty Słowackie.... ale na tym forum niestety nic nie "pogadamy" może mail? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: ferie w tatrach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 20:07 szkoda @Malwa, ze nie wczesniej, bo ja 22 bede juz pakowal narty z powrotem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJK Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.11, 20:50 chyba wodne :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 11.01.11, 08:46 Hi, hi, hi, no właśnie chyba narty wodne. Cóż mam nadzieję, że zima .... zaskoczy. A jak nie to zawsze zostają baseny no i karczmy z grzanym piwkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 11.01.11, 08:50 Góralu zazdroszczę, żę to Tatry Słowackie, może tam będzie więcej śniegu. My z naszej bazy noclegowej w Czerwiennej mamy 22 km do Oravic, więc może tam na narty skoczymy. Jeszcze pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goral Re: ferie w tatrach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 16:00 My zawsze bazujemy po prostu w Zakopanem . I to jest nasza baza wypadowa czy to lato czy zima. Okolice Zakopca to norma wszystkie wyciagi sie zna. A na Slowacje przez Lysa Polane do Tatrzanskiej Lomnicy i dalej..., a przez Chocholow w Tatry Niskie kolo Liptowskiego Mikulasa i oczywiscie gora Chopok, widoki po prostu super ... i oczywiscie pozniej baseny..., a wieczorem knajpki i tylko w Zakopcu. Milego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 11.01.11, 17:04 My jestesmy tacy jeszcze początkujący narciarze, dopiero drugi sezon jeździmy, ja hi, hi,hi jeszcze się wywracam. Ale co tam, podnoszę się i hejka dalej. Podam Ci Góralu swojego maila, to może pogadamy iza681@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: ferie w tatrach IP: 178.159.172.* 17.01.11, 09:43 ja jadę w przyszły czwartek na tydzień w tamte strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 17.01.11, 18:24 No to trzymajcie kciuki za Adasia. Ja dopiero w sobotę tam dojadę, ale zamierzam dziecku pokazać Wilelką Krokiew, Napisz jezeli to nie tajemnica gdzie będziesz, to może jak i Góral się dołączy to zaczepimy o Sabałę coby skosztować żeberka na centymetry, a i jakieś piwa z miodem napić, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ferie w tatrach IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 17.01.11, 18:35 Malwa tacy ludzie to są tzw gawędziarze, może raz był Tatrach Słowackich a teraz opowiada jaki to wielki globtroter! Zazdrości Ci że w ogóle jedziesz, bo on pewnie siedzi w do,mu przed tv i tyle jego. Baw się dobrze i wypoczywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtroter Re: ferie w tatrach IP: *.flash-net.pl 17.01.11, 14:17 nie chwal się Malwa bo naprawdę nie ma czym,Tatry w Polsce to już żadna atrakcja są demode ,jedź do TATRALANDII, w Tatry Wysokie wtedy pogadamy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: ferie w tatrach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 17:57 Globtroter ty nie masz pojęcia o Tatrach Wysokich a o Tatralandii tym bardziej. Ty to nawet na Sandomierskiej dawniej nie zjeżdżałeś. Chce "Malwa" jechać w Tatry nasze piękne niech jedzie, zobaczy, spróbuje, tam jest pięknie i od naszych gór się powinno zaczynać i je poznać a dopiero pózniej próbować dalej...{Malwa sorki ale z braku czasu nie napisalem na priv ale odpisze} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 17.01.11, 18:20 dzięki Góralu za wsparcie, nie rozumiem takich ludzi, pozdrawiam. Aż mnie to ruszyło, będzie mi tu mówił, że nasze Tatry są demode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: ferie w tatrach IP: *.smsiarkowiec.pl 17.01.11, 18:17 Po pierwsze się nie chwalę, tylko pytam, a to wielka różnica. O gustach się nie dyskutuje, ja lubię polskie tatry, a Ty jeździj tam gdzie Ci się podoba, mnie nic do tego. A pytam z ciekawości, bo fajnie jest spotkać kogoś znajomego choćby tylko z widzenia. A już stwierdzenie, że tatry polskie są demode to już woła o pomstę do nieba, ja nie jestem snobem i nie jeżdżę tam, gdzie jeżdżą wszyscy bo jest to modnie. Natomiast jeżdżę tam gdzie ja się wspaniale czuję i mam w nosie takich ludzi jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś