Gość: Konrad IP: *.smsiarkowiec.pl 15.01.11, 21:53 Proszę Was bardzo o pomoc potrzebuję pobrać korepetycje z wosu u hisotryka w Tbg.Mam maturę w maju i chciałbym,żeby mi ktoś pomógł w tych ostatnich miesiącach.Proszę o namiary dobrych historyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: korepetytor-historia IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 15.01.11, 22:02 Po co ci nauczyciel?Otwierasz książkę i lecisz po kolei, tam jest wszystko, a historii wystarczy sie nauczyć, tam nie trzeba nic rozumieć, to nie matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 15.01.11, 22:07 Nie potrzebuję Twoich rad,tylko nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 00:37 w liceum społecznym jest dobry historyk,bodajże Kobylski Odpowiedz Link Zgłoś
republika_polska Re: korepetytor-historia 16.01.11, 09:02 Grzesiu jest "dobry". Nie ma pojęcia skąd żona przyniosła mu do domu 700 000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: korepetytor-historia IP: 188.33.173.* 16.01.11, 09:12 w Lo Zych ale nie znam namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: korepetytor-historia IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 11:41 pewnie chodzisz do LO na jachowicza Tam nauczyciele nie ucza na lekcjach tylko wysylaja do siebie nawzajem na korki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.. Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 15:05 na Jachowicza nie ma dobrego historyka. Co do Kobylskiego jako nauczyciel jest ok,natomiast jego sprawy prywatne,a właściwie jego żony to już inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: korepetytor-historia IP: 83.1.112.* 16.01.11, 17:42 Polecam p.Kobylskiego, lecz raczej Cie nie przyjmie bo materiału jest ogrom a czasu do matury niewiele .Korepetycje z historii do matury zaczyna sie pobierać od poczatku drugiej klasy.Wtedy zdązysz z materiałem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 19:55 Myślałem o Kobylskim,ale mnie nie stać na lekcje u niego.Kolega chodził i brał 100 zł za godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gama Re: korepetytor-historia IP: 178.159.173.* 16.01.11, 20:08 Boże nie grzmisz!!!! Tragedia jakaś ! Czy on jest profesorem z UJ tu? Takie stawki..... no tak tzreba żonę z ciupy jakoś wyciągnąć....wstyd , brak taktu, hańba... jeśli tyle bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 20:24 Tak jest profesorem i tyle brał przynajmniej 2 lata temu.Kiedyś mi kolega obliczył,że przez dwa lata to chyba mu z 30 tysięcy zostawił.A drugi co zdziera to Jasiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 20:38 Bogu pewnie lyso, ze stworzyl takich gupkow, ktorzy nabijaja kase innym, ale co ma zrobic, skoro wszyscy uwazaja, ze jest nieomylny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: korepetytor-historia IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 16.01.11, 21:16 czy absolwent po historii nie zrobi tego samego za 1/3 ceny? a sam nie dasz rady? co takiego skomplikowanego jest w historii by płacić 100 zł?przecież to jeden z najłatwiejszych pzedmiotów, ludzie to ile trzeba brać za fizykę?1000zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:19 Zdawałam maturę z historii bez korepetycji i nawet nieźle mi poszło. Na studia też zdawałam m.in.historię i też bez korepetycji i jakoś się dostałam.Konrad, zamiast śledzić wpisy na forum, to lepiej weź się za naukę, bo cosik mi się zdaje, że Twój wpis miał inny cel. Chcieć to móc. Córka nie lubi historii. Powiedziałam jej, że nie ma takiej opcji, aby nie miała 5 z tego przedmiotu i jakoś się dało! Tobie też się uda! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 21:29 Zdaję WOS!!!korepetytora poszukuję historyka.Szczególnie chodzi mi żeby mi pomógł przy konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Konrada Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:30 Przepraszam, pomyliłam przedmioty, z Wos-u też zdawałam maturę. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 21:38 Wiem co miałaś na myśli pisząc,że założyłem ten wątek w innym celu.Zapewniam Cię,że nie naprawdę zależy mi tylko na jakimś dobrym nauczycielu i proszę o namiary na 2-3 nazwiska.Ogólnie to nie mam nauczycielom za złe ,że zdzierają taką kasę na korkach,bo kto mnie czy komu innemu broni kształcić się w tym kierunku.Dlatego proszę nie silić się w Waszych wpisach,byleby jakiemuś nauczycielowi łatkę przyprawić.Zależy mi na szybkim kontakcie z kimś kto mi udzieli paru lekcji z wiedzy o społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:42 Dobrze, Konrad, popytam, znam trochę nauczycieli w Tarnobrzegu. Jutro zadzwonię, bo dzisiaj późno. Może kogoś znajdę. Przygotowywałam parę osób do matury, ale z innego przedmiotu. Chodzi Ci o kogoś z Tarnobrzega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 21:44 Bardzo bym Cię prosił.Tak mieszkam w Tbgu i najlepiej,aby to byl nauczyciel z Tbga.Będę Ci bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:47 Dobrze, jutro zadzwonię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 21:52 Proszę przynajmniej o podpowiedź gdzie sam mogę dowiedzieć się o dobrych nauczycielach wykładających ten przedmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 11:00 Konrad, daj jakieś namiary do siebie, nie będę pisać nazwisk nauczycieli na forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 17.01.11, 15:03 To jest moje gg-31515198.Proszę napisać nawet gdy będę niedostępny.Dziękuję Pani serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: korepetytor-historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 15:25 Napisałam Ci na gg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: korepetytor-historia IP: *.smsiarkowiec.pl 17.01.11, 19:22 Dziękuję bardzo mi Pani pomogła:) Odpowiedz Link Zgłoś