Dodaj do ulubionych

poprawa nastroju

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:17
Jak się czyta te wypowiedzi na forum to człowieka osłabia. Złość, strach, zwolnienia, nominacje, zazdrość itp. itp.
Coby sobie poprawic nastrój umówiłam się na parę zabiegów kosmetycznych u pani Moniki w orchidei. Nic tak nie poprawia samopoczucia jak chwila releksu i beztroski na wygodnym fotelu u kosmetyczki . Naprawdę polecam. I jeszcze prośba do wszyskich piszących , zmieńcie wątki i wpisy na jakieś przyjemniejsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: poprawa nastroju IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 15:08
      Z pewnością!!!! będziesz jak nowo narodzona, można by nawet rzec, iż buźka jak pupa niemowlęcia, i w głowie tyle samo co u tegoż małego szkraba:) Ale cóż, lepiej być piekną niż mądrą.. tylko co z taką robić jak się już noc skończy? chyba wiać !!!!!!!!!!!!!!!!
      • maricaq4 Re: poprawa nastroju 04.02.11, 15:16
        wiesz co xyz jak masz pisać takie głupoty to nie pisz nic,to jest takie wkurzające,ludzi takich jak Ty nie sieją sami rosną...
        • Gość: xyz Re: poprawa nastroju IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 15:33
          A Tobie co Maricaq4?? napięcie przedmiesiączkowe??? polecam ciepłe okłady i kosmetyczkę.....Miłego dnia......i nie wkurzaj sie tak o byle co..... bo złość piekności szkodzi!!!! i na kosmetyczkę zbankrutujesz:)
          • Gość: ania Re: poprawa nastroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 16:05
            Dobrze wszyscy wiemy, że róznym osobom różne rzeczy poprawiają nastrój,dla jednych będą to zakupy,dla innych wizyta u fryzjera czy kosmetyczki, albo butelka taniego wina czy flaszeczka z kolesiem. Rzecz gustu. Kazdy orze jak może. Tylko najgorsze są te które szkodzą nie tylko amemu zainteresowanemu ale i innym.
            • Gość: xyz Re: poprawa nastroju IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 17:13
              pewnie, że rzecz gustu, zgadzam sie z Tobą całkowicie. A sądząc z Twojego wpisu, to te Twoje gusta mizerne.....zakupy, fryzjer, kosmetyczka, buteleczka taniego wina tudzież, jak sama piszesz, flaszeczka z kolesiami. Byle nie za mądrze... bo mądrość psuje dobry nastrój:)
    • Gość: ... Re: poprawa nastroju IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 17:13
      ... i nic tak nie działa jak autoreklama ;)
      • Gość: kubuś Re: poprawa nastroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 17:20
        Co prawda nie korzystam z takich form porawy nastroju, ale rzeczywiście to co wypisują forumowicze zieje wielkim jadem i chyba nie przesadzę jeżeli powiem że nienawiścią. Moi mili może wiecej optymizmu, życzliowści i radosci.
    • Gość: spermogeneratorus Re: poprawa nastroju IP: 66.230.230.* 04.02.11, 17:28
      Ja ci chętnie poprawię nastrój moim ręcznie robionym mleczkiem kosmetycznym wyłącznie z naturalnych składników. W sam raz pod oczy na noc!! :]
    • Gość: gość Re: poprawa nastroju IP: 89.230.154.* 04.02.11, 18:26
      "parę zabiegów kosmetycznych u pani Moniki w orchidei"

Tak to autoreklama. Ale gdybyś troszeczkę pomyślała, to doszłabyś do wniosku że najlepsza na relaks jest upojna noc z facetem. Problem tylko w tym że jesteś egoistką i myślisz tylko o sobie, swoim wyglądzie.
      • Gość: iwonka Re: poprawa nastroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:46
        A ja idę zrobić sobie hennę do p. Basi na Wyspiańskiego. To też wg ciebie bedzie autoreklama, tylko czyja. Szukasz sensacji zazdrośniku ( gościu) tam gdzie jej brak.
        • Gość: hm Re: poprawa nastroju IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 20:02
          a co zamierzacie zrobić drogie Panie, aby nastrój poprawić innym, a nie tylko samej sobie???
    • Gość: poznanianka Re: poprawa nastroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 20:06
      Od dobrych kilku lat nie mieszkam w Tbgu, ale jak czytam te wpisy na forum to śmiem twierdzć, że w tym mieście mieszkają wredni ludzie. Ani kszty życzliwości. Obraźliwe wypowiedzi, ciągle każdemu nie tak. Tak patrząc z boku to jak to mawiają "jeden drugiegi utopiłby w łyżce wody". Ktoś chce odwrócić uwagę od polityki, zostaje zaraz posądzony o autoreklamę, otrzymuje prostackie propozycje. Ludzie czy was z jakiegoś rezerwatu powypuszczali? Odrobinę kultury!
      • Gość: gość Re: poprawa nastroju IP: 89.230.154.* 04.02.11, 20:38
        Niestety poznanianko w TBG są mimo wszystko dobrzy ludzie. To mimo wszystko spokojny naród. Mimo wszystko w miarę spokojne miasto. Mniej pazerny naród niż w innych regionach kraju.
        Tak się akurat składa że mam kilku znajomych którzy mają rodziny w Poznaniu. Tymże poznaniakom tylko kasa w głowie. Pieniądz, pieniądz, pieniądz.
        Piszesz o życzliwości to w Poznaniu też jej nie znajdziesz. No chyba że wśród studentów którzy są życzliwi wobec studentek. Jeżeli o tym jeszcze się nie przekonałaś to za krótko tam mieszkasz albo jesteś kiepskim obserwatorem. :-(

I nie składam żadnej z Was propozycji bo nie jesteście tego warte a poza tym nie jestem studentem który skacze z wyra do wyra z Wami.
        • Gość: poznanianka Re: poprawa nastroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 22:11
          a cóż za mniemanie o sobie ( powinnam tu użyc wulgaryzmu, ale powstrzymam się). I nie wiem dlaczego uważasz że w Poznaniu mieszkają same studentki? I nie zamierzam dalej polemizować. A twoja wypowiedź pokazuje że powinieneś prosić bozię o zdrówko, bo o rozum to juz za późno!!!
      • Gość: Do Poznanianki Re: poprawa nastroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 20:57
        Nie masz racji. W Tarnobrzegu mieszkają przesympatyczni ludzie. Poznałam niedawno Poznaniaka. Przesympatyczny człowiek!. Wszędzie są fajni ludzie. U mnie na wsi też są fajni, życzliwi ludzie. Każdy ma szansę stać się lepszym człowiekiem. Ma na to całe życie. Uśmiechajmy sie do siebie częściej, a żale i gniewy puszczajmy w niepamięć. Jaki mam dzisiaj nastrój? Taki jak w tej piosence. Miłego wieczoru. Pozdrawiam

dano2005.wrzuta.pl/audio/aKFIfyfP0BO/urszula_sipinska_-_sa_takie_dni_w_tygodniu
      • Gość: mar Re: poprawa nastroju IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 23:28
        "...że w tym mieście mieszkają wredni ludzie" słuszna uwaga związane jest to z bieda, obojętnością i takie tam, pomieszkasz tu kilkadzeisiąt lat to cie czeka ten sam wredny los, wracaj do normalności póki są jeszcze szanse
    • Gość: po przemyśleniach Re: poprawa nastroju IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 20:52
      doszłam do wniosku, że ten post powinien nosić nazwę "jak sobie dobrze zrobić " i od razu powinny sie posypać sposoby na powyższe .....:)
      • Gość: Dla miasta Re: poprawa nastroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:14
        trochę wioski (u mnie się kisi barszcz, a żelazko na duszę mam na strychu).Furmanka jest a konika brak, ale jest "trachtor".
        w359.wrzuta.pl/audio/afTUaB5kY2g/urszula_sipinska-chce_wyjechac_na_wies
    • e-ftalo Re: poprawa nastroju 05.02.11, 00:23
      Na tym forum tylko polityka lokalna dominuje w ujęciu obserwatorów,nie wiadomo co w tym śmiesznego.Bawić może tylko tych co tym żyją i nie mają innych spraw.Ale życie to nie tylko polityka i gra,to też sprawy prywatne ,relax,praca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka