Dodaj do ulubionych

Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 13:41
Lewaki rużnej maści na tem foróm obecne (te lewaki znaczy obecne).

Mioe pżykro sie zrobiło że Was tak tempie. I rzeby Wam otóchy do dalszej walki z tradycjo hżeścijansko i z Kościołem naszym Katolickim Swientym dodać (znaczy otóchy Wam lewakom maści wszelakiej dodać) pżedstawiam cel Waszej walki bespardonowej i starań.
Tako mete, lewacki ideał taki.
To co jak sie lewakom (maści wszelakiej) uda to i u nas w Polszce , wprowadzo te lewaki.
A wienc lewaki, oglondnijcie uważnie!
To dla waszego dobra, lewaki. Dla pokżepienia serc lewackich.

Oto wspaniały świat Waszych wizji.
W tym świecie jest wspaniale!

www.youtube.com/watch?v=EFIwFnrNX1M
Obserwuj wątek
    • karrambello Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 17.03.11, 13:48
      lechowski51, jak idziesz do swojego psychiatry, to rozmawia z Tobą, czy z Jelizabeth?
    • Gość: @ Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.play-internet.pl 17.03.11, 14:00
      Oj odstaw alkohol laska! jak to piszesz! bo normalnie nie rozumiem co do mnie piszesz!
      • Gość: gbur0 Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 14:29
        Jej się wydaje, że to jest sztuka - taki Picasso. A to nawet nie prymitywizm tylko tępota i głupota.
        • Gość: ss A może tak do sedna, komentatorzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 15:14
          Komentujecie jak pisze, kto pisze... A może tak słówko a propos treści filmu? A może Was zatkało to co zobaczyliście?
          • Gość: Do Jelizabeth Re: A może tak do sedna, komentatorzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 16:27
            Wiem, że specjalnie robisz te błędy, szkoda. Dlatego nie będę z Tobą dyskutować, bo mnie to razi. Przestań sie zgrywać. Pozdrawiam. znajoma
            • Gość: rea Re: A może tak do sedna, komentatorzy? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.11, 17:10
              Każde przegięcie w kwestiach społecznych powoduje określone skutki, ale widzę, że Jelizabeth , antidotum dla wypaczeń, widzi tylko w religii. Zwalczanie tzw. lewactwa teokracją to nie lekarstwo na ustalenie porządku społecznego. Zacytuję Ci słowa Alberta Einsteina:" Moralność człowieka zależy od zdolności współodczuwania z innymi ludźmi, wykształcenia więzi i potrzeb społecznych: żadna religia nie jest do tego potrzebna. Człowiek byłby zaiste żałosną istotą, gdyby kierował się w życiu wyłącznie strachem przed karą i nadzieją na nagrodę po śmierci." P.S. Daruj sobie te błędy, bo zniechęcasz do czytania swoich wypowiedzi.
    • Gość: lewak Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:50
      Ty prawy człowieku ,kiedy byłeś u siostry , brata, matki, ojca kolegi któremu powinęła się noga w biznesie itd... ?
      W tej zasranej katolickiej Polsce dba się jedynie o ludzi zmarłych. Czci się ich pamięć stawiając pomniki z marmuru i kupuje drogie wiązanki na płyty nagrobne.
      A żywym się zazdrości sukcesów a jak sobie dobrze radzi kabluje do skarbówki i zwalcza z całych sił .

Wystarczy pójść do szpitala , domu opieki lub samotnie mieszkających starszych ludzi i widzi się tą polską troskę o bliźniego.
      Ta troska jest jedynie w deklaracjach.

• lechowski51 Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 17.03.11, 18:08
        Musisz ruszyc tylek z Tarnobrzega a zobaczysz ze pozniej bedziesz do tego polskiego ciemnogrodu z radoscia wracal.Ty masz "zasrany mozg" a nie Polska jest zasrana.
        Moja bacia mowila-Kazdy sadzi wg siebie.W Twoim przypadku znajduje to potwierdzenie w 100%.
        • Gość: lewak Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 18:29
          Gdybym nie widział tego fałszywego katolicyzmu to bym nie zauważał innych ludzi.Tych co leżą zaniedbani w hospicjach i szpitalach.
          Mieszkam ze swoją rodziną,rodzicami i babcią.Nie oddał bym ich do domu opieki jak robią to inni.
          Życzę tobie Lechowski byś miał taką atmosferę w domu jak my stworzyliśmy wraz z żoną.

Ciebie- zagorzałego katolika, boli że są religie które łączą rodziny a nie dzielą.
          My jesteśmy solidarni,pomagamy sobie nawzajem,nie zwalczamy tych , którym lepiej powodzi się od nas,my dążymy aby osiągnąć to co mają inni.Wspieramy się wzajemnie.Jesteśmy wsparciem dla siebie.
          A twoi wyznawcy i ty całkowicie odwrotnie.Pałasz nienawiścią nawet do braci katolików.
          Bo ty po prostu jesteś zły.
          Ty nienawidzisz ludzi co zauważyłem czytając twoje wpisy.
          • lechowski51 Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 17.03.11, 19:33
            ...albo jestes slepcem albo masz zla wole i klamiesz.To nieja tutaj zwalczam religie i propaguje swiat bez Boga i Dekalogu.Nie rozumiem dlaczego Twoja religia nakazuje opieke nad rodzicami i dziadkami i jakim prawem twierdzisz ze rodzice i dziadkowie katolikow leza w hospicjach i zaniedbani w szpitalach?!.Chcesz zobaczyc swiat bez Boga i kosciola katolickiego to ogladnij trzy czesci tego filmu powyzej./....a potem dalej zwalczaj "falszywych katolikow".
            • karrambello Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 17.03.11, 22:13
              > Chcesz zobaczyc swiat bez Boga i kosciola katolickiego to ogladnij trzy czesci tego fil
              > mu powyzej./....a potem dalej zwalczaj "falszywych katolikow".

Obejrzałem ten film. Nie wstrząsnął mną. Szwecja to specyficzny kraj, ale równie dobrze mogłeś dać link do filmu o plemionach afrykańskich, w których tradycji jest wielożeństwo. Co kraj to obyczaj, każdy kraj ma swojego bzika. Szwedzi mają pie...a na punkcie praw człowieka, w ogóle w krajach zachodnich obserwuję od kilkudziesięciu lat zepsucie obyczajów. Czy wiecie np., że w Wielkiej Brytanii ok 80% dzieci w wieku 12 lat nie potrafi posługiwać się sztućcami? Dobrze, że mamy w Polsce, póki co, wpojone katolickie normy obyczajowe, ale obawiam się, że nie potrwa to długo i zmieni się na gorsze. Katolicyzm dzisiaj przekonuje coraz mnie młodych ludzi i jeśli tli się w nich jeszcze odrobina dobrej woli, to skutecznie zdusza ją Rydzyk, zboczeńcy i biznesmeni w sutannach.
              • lechowski51 Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 17.03.11, 23:23
                Karambello jak wyleczysz swoje fobie i otwierajac lodowke przestaniesz widziec Ojca Rydzyka,to pomoze Ci to bez emocji i racjonalnie oceniac rzeczywistosc wokol Ciebie.
                Piszesz ze chore panstwo i spoleczenstwo szwedzkie Cie nie przeraza.No coz ....wiec poczytaj o panstwie i narodzie, gdzie zburzono koscioly a te co zostaly zamieniono na muzea ateizmu.Poczytaj o ludziach wychowanych nie na zasadach Dekalogu a na takich wzorcach jak Pawka Morozow.
                www.fronda.pl/news/czytaj/rosja_w_cyfrach_rozpad_i_degeneracja
                • karrambello Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 18.03.11, 08:54
                  Pamiętaj o analogii - jeśli Rydzyk to moja fobia, to lewactwo jest Twoją fobią. Ja się Rydzyka nie boję, po prostu jest mi przykro, że jest grupa Polaków, która wierzy w jego brednie.

Szwecja mnie nie przeraża, bo tam mieszkałem przez 2 lata i wiem, że to co przedstawione w tym filmie - to tylko jedna strona medalu - bo po drugiej stronie widziałem naród, od którego Polacy mogliby się wiele nauczyć, ale to temat na osobną dyskusję. W Polsce jest więcej i to gorszych patologii, czy w to wierzysz czy nie.
                  • Gość: rea Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.11, 10:41
                    Zawsze mnie zastanawia, dlaczego tak się dzieje, że w krajach, w których siłą przewodnią narodu jest religia, szerzy się tyle zła, że człowiek jest traktowany przedmiotowo wobec wyimaginowanej Istoty, że religia toczy nieustanną wojnę ze światem, a kapłani uważają, że jedynie oni dysponują prawdą o świecie. Religia uzależnia emocjonalnie swoich wiernych, a we wspólnotach religijnych dominuje kult śmierci i męczeństwa. Czy my, Polacy, musimy być męczennikami, Chrystusami narodów, skazani na permanentne bujanie w obłokach i brak pragmatyzmu? Zapamiętajmy sobie słowa Seana Casey:"Przez politykę wyrżnięto tysiące. Przez religię - dziesiątki tysięcy".
                    • karrambello Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 18.03.11, 10:58
                      Każdy rodzaj norm moralnych prowokuje pewne jednostki do działań przeciwko tym normom. Na zasadzie - jeśli coś jest zakazane - jest to zamach na moją wolność. Tak się rodzą patologie.
                    • lechowski51 Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 18.03.11, 10:59
                      Mozesz rea zamiast recytowac regulki o "szkodliwosci relegii" odniesc sie do tego co jest przedmiotem tej rozmowy,czyli rozpad rodziny,triumf sodomii,ingerencja panstwa w wychowywanie dzieci w sasiedniej nam Szwecji?!
                      • Gość: rea Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.11, 11:49
                        Ależ, Lechowski, ja się odniosłam, bo Jelizabeth w swoim wpisie wyraźnie przeciwstawia wychowanie lewackie wychowaniu w duchu religijnym. I chcę zwrócić uwagę, że żadne przegięcie w którąkolwiek stronę nie przynosi dobrych skutków. Daleko posunięta ingerencja państwa na przykladzie Szwecji już ukazuje anomalie i z tego, co wiem, Szwedzi to zauważyli. U nas też to widzimy, bo widzimy, co wyprawiają nasi milusińscy, którym nadano za dużo praw minimalizując obowiązki. Ale religia też nie jest lekarstwem, bo karząca ręka Boga jest dla dzieciaczków abstrakcją. Tu jest potrzebna konkretna ręka, ręka rodziców. Ot, co.
                        • Gość: kaziuk66 Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tktelekom.pl 18.03.11, 12:01
                          "Zawsze mnie zastanawia, dlaczego tak się dzieje, że w krajach, w których siłą przewodnią narodu jest religia, szerzy się tyle zła, że człowiek jest traktowany przedmiotowo wobec wyimaginowanej Istoty, że religia toczy nieustanną wojnę ze światem, a kapłani uważają, że jedynie oni dysponują prawdą o świecie."

Może zastanów się co się dzieje w krajach gdzie zbrodnicza ideologia jest przewodnia siłą narodu
                          Jak domniemywam uważasz,ze tam się zło nie szerzy,człowiek nie jest traktowany przedmiotowo a politycy nie twierdzą ,ze jedynie oni wiedzą co dla ludzi jest dobre. Taka ideologia właśnie przemineła. Skutki próby budowy najszczęliwszego ustroju na ziemi będa odczywać jeszcze nasze dzieci.
                          • karrambello Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 18.03.11, 13:20
                            @kaziuk66: Jedno nie wyklucza drugiego, źródeł zła jest wiele. W każdym przypadku najsłabszym ogniwem jest człowiek.
                            • Gość: Jelizabeth Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 14:08
                              to znuw ja, caranbelo lingwista. Ja obejżał te tży filmiki i mnie to nie rószyło! Jakbym ja o jakichś plemiennych aFrykanach oglondał

Ale cuś sie mnie podobało. Ze te szwedy tak tych czarnych za morde! Oooooo, serce mnie sie radowało. Oooo, niechby tam taki Rydzyk fiknoł. Jóż by mu dali ! Te szwedy by mu dali po mordzie
                              I by mósiał spiewać jak one mu tańczo. Tak jak te biskópy szweckie czy tam biskópki hi, hi, hi
                              Józ tam by tancował jak te homosie pastory. A jak nie to by pensie mó zabrali i z czego by rzył? Bo tam klechy to użendniki panstwowe. I mószo kazać bogu słóhać co Sejm postanowi!!!

A u nas w katolickiej, zacofanej Polsce to skandal. babcie moherki renty mó ślo, chrabiemu jednemu a on maybachem, hrabia byznesmen, rozbija i sie bugaci bez tołku a biedni jenczo bo na cókier za 6 złoty za paczke nie stać. (nie muwionc o bęzynie po 5zł liter) Bo co można kópić jeżeli za godzine pracy 5 zł?

A un maybahem tym zapie...! Bogac!

Aże mnie tżensie jak u tem pomyśle. Asz mnie szlag o mało nie trafia w ciemie!

Niech ta szwecja tu szybko pżydzie bede na tem foróm walczył o to dalej jak lew jaki!

I dobre żeczy wskazywał! O, we ftem filmiku te wiecie krematorium, te trumny palone i te ciepło do ogżania miiasta. Nic sie nie zmarnóje. Co za gosp[odarność te szwedy... O, to lóbie. To postemp, nowocesność...

Ja , wiecie, lingwista caranbelo dumnym bede jak mnie tak spalo i ogżeje dzienki temu tróchłem swem, jakiegoś biednego (co to go niestać na cókier po 6zł i bęzyne za 5 zł i mósi gożko herbate wpie...ć na chodzonco)

Bo co mam zegnić besprodóktywno w ziemi jak to powszechne w tym biednym, katolickiem, zacofanem kraju żondzonem przez kler czarny?

A tak to przynajmniej , w koncu, bendzie ze mnie, caranbela lingwisty jakiś pożytek.

To pisałem ja, lingwista caranbelo a nie ta wiećma Jelizabeth
                              • Gość: prl Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 14:43
                                Brawo!!! <Jelizabeth> wykonujesz dobrą robotę!... Lemingi i lewactwo na Twoje teksty dostają sraczki... są w szoku... Nie wiedzą co jest grane?... Z czym można to zjeść?... Czym można ugryźć?... Biedaki nie wiedzą, że tylko z cukrem... ale ich problemem jest to, że oni cukru nie żrą... Stąd szok!!!... Cóż młodzi i wykształceni... w dodatku wykształciuchy...

Tak trzymaj!... Masz we mnie sprzymierzeńca i sojusznika!...

Pozdrawiam!!!
                                • karrambello Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 18.03.11, 18:38
                                  @prl: chyba tylko Ty czytasz te bzdety jednego z wcieleń lechowskiego51 :-)
                                  • Gość: ? Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.11, 19:05
                                    A ja mam wrażenie, że prl to również Lechowski.
                                    • Gość: Lolek Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.CNet.Gawex.PL 18.03.11, 19:39
                                      www.youtube.com/watch?v=qFOUN2l4GSw
                                    • karrambello Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 18.03.11, 20:35
                                      prl - to nie lechowski51 - inny dobór słownictwa, środków "poetyckich" :-)
                                      lechowski51 pisze jako lechowski51, kiedy usiłuje kogokolwiek przekonać do swoich racji. Przyjmuje postać swojego alter ego, Jelizabeth, żeby zrugać tych, którzy nie poddają się argumentacji lechowskiego51.

Zdradza go zbyt częsta zmiana "zeznań", gubi się we własnych wypowiedziach. Jest jednak przekonany, że idzie mu całkiem nieźle, ignoruje swoje wpadki. Regularnie czytuje portal racjonalista.pl, stąd nadużywanie słów: lewak i lewactwo. Nie dane mu było zdobyć wyższego wykształcenia, choć o tym marzył, stąd zawiść w stosunku do "młodych, wykształconych" - to cecha, którą posiada również druh prl. Obaj nie potrafią zrozumieć dzisiejszego świata, to czego nie rozumieją negują lub potępiają. Konserwatyści niereformowalni.
                                      • lechowski51 Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej 19.03.11, 09:49
                                        Ja konserwatysta niereformowalny jestem pelen podziwu karambullo dla Twojej przenikliwosci i detektywistycznych zdolnosci.Probowali mnie rozszyfrowac sbecy,potem nikita,benek i inni...i wreszcie wpadlem!
                                        Przyznaje z "bulem",ze od wielu lat lekture porannych wiadomosci wraz z rea rozpoczynam od Racjonalisty a pozniej przy kawie rozkoszuje sie intelektualnymi analizami w Nie.Studiow oczywiscie nie skonczylem i zyje w strasznym kompleksie ,bo bedac zaproszony przez syna na Juwenalia nie rozumiem mowy jego postepowych kolegow a tez muzyki disco-polo przy,ktorej bawilo sie kilka tysiecy wspolczesnych inteligentow.
                                        • Gość: rea Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.03.11, 10:28
                                          No, no, Lechowski, zaimponowałeś mi. Tym razem wzniosłeś się na wyżyny intelektu i ogryzłeś ironią. I to jest już postęp, bo do tej pory potrafiłeś tylko rzucać inwektywami. Czyżby łaska Pana spłynęła na Ciebie? A może wczoraj, jako przykładny katolik byłeś u spowiedzi i przynajmniej dziś starasz się nie grzeszyć, dzięki czemu nie bluzgasz na inaczej myślących?
                                          • Gość: rea Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.03.11, 10:30
                                            odgryzłeś, oczywiście miało być, przepraszam za błąd.
                                            • Gość: nikita Re: rea biblia i swiadkowie jehowy IP: *.acanac.net 20.03.11, 00:47
                                              Czym uzasadnisz swoja wypowiedz o tym ze swiadkowie jehowy nie znaja bibli.
                                              • lechowski51 Re: rea biblia i swiadkowie jehowy 20.03.11, 10:30
                                                ...bo nikt tak nie zna Biblii jak rea, Wielki Teolog tarnobrzeskiego forum.
                                              • Gość: rea Re: rea biblia i swiadkowie jehowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.11, 18:45
                                                Świadkowie Jehowy znają Biblię wybiórczo, ale znają lepiej niż katolicy. Sporo czasu onegdaj spędziłam na dyskusjach ze świadkami Jehowy i oni przynajmniej wiedzą o czym mówią, mimo, że interpretują Biblię na korzyść wyznawanej doktryny. Natomiast większość katolików wiedzę o Biblii czerpie tylko z ambon, co raczej dziwne nie jest, bo stosunkowo niedawno temu Kościół stał na straży Biblii i zabraniał swoim barankom ją posiadać i czytać.
                                                Pytanie do Nikity: Czy od Libii może się zacząć Armagedon?
                                                • Gość: nikita Re: Armageddon IP: *.acanac.net 20.03.11, 20:47
                                                  To zalezy co rozumiesz pod tym pojeciem. Podazajac za biblia jest to ostateczna rozprawa nieba z rodzajem ludzkim i dla ludzi wierzacych jest to nieuniknione i nie do zatrzymania. Problem w tym ze kazde wyznanie ma swoj Armageddon i techniczne opisy jak to sie odbedzie. Lokalne konflikty a nawet wojny na skale swiatowa nie sa w stanie wyeliminowac ludzkosc z jej cieplego gniazdka jakim jest ziemia. Chocby bylo najgorzej zawsze znajdzie sie para do reprodukcji a ostatecznie jakas inna cywilizacja za pare milionow lat odnajdzie ludzkie embriony ( te zamrozone i niewykorzystane a po cichu schowane przed koscielnymi inkwizytorami) i rozpocznie nowy etap ludzkosci. A Libia moim skromnym zdaniem to jeszcze jeden koziolek ofiarny na oltarzu swiatowego imperializmu. Kadafiego ubija, troche libijskiego narodu pojdzie do libijskiego nieba, zwyciescy stworza kolejny marionetkowy rzad na uslugach wielkich tego swiata i zycie wroci do normy.
      • Gość: Normalny Przecz z lewactwem i inną tego typu hołotą IP: *.flash-net.pl 20.03.11, 12:36
        jw
        • Gość: ha ha Precz z katolickim skansenem, otwórzmy rozum!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.11, 13:49
          jw.
          • Gość: Normalny Debilizm lewaków - przecz z lewakami IP: *.flash-net.pl 20.03.11, 14:33
            Każdą odmienność poglądów lewacy tłumaczą poprzez zagadnienia wiary.
            Nie toleruje homosiów i ich bzdurnych żądań i nigdy nie cierpiałem lewackiej hołoty i co to ma wspólnego z wiarą?
          • Gość: Normalny Szczera prawda IP: *.flash-net.pl 20.03.11, 14:35
            Mam otwarty rozum i wiem że lewactwo nie jest normalne.
            • Gość: nikita Re: normalnego nienormalnosc IP: *.acanac.net 20.03.11, 18:22
              Uzywajac okreslenia " mam otwarty rozum" sugeruje ze jestes wyjatkowo tepy.
              • karrambello Re: normalnego nienormalnosc 20.03.11, 19:33
                @nikita, dostrzegam tutaj pewną analogię, jeśli rozumiesz, co mam na myśli ;-)
            • Gość: rea Re: Szczera prawda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.11, 18:55
              Normalny. A czy Ty "normalnie" jarzysz, co to jest to lewactwo i z czym to się je? Bo może Twój otwarty rozum jest otwarty tylko na określenia rodem z Lechowskiego, a zamknięty na proces myślenia?
              • Gość: Jelizabeth Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 19:41
                Łep do gury lewaki!
                optymizma, lewaki, troche. Wiem że z Wami lewaki źle ale sie nie martwa.
                Wasza Jelizabeth z pomoco bierzy jóż aby znuw cuś kżepioncego Wam, nieborzontka, zapodać.

O
                www.youtube.com/watch?v=dIF1crhfE3s&feature=player_embedded#at=489
                widzita lewaki? To cuś jakby o Was. Jakby carabelo pżemawiał

O, to cuś Wam bliskiego.
                Kżepta sie lewaki!
                • Gość: tess Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.11, 19:52
                  Jelizabeth, zmień dilera, bo coś ci się do mózgu przyczepiło.
                  • Gość: Jelizabeth Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:37
                    Pżyszła mnie ohota wykłada zrobić.
                    Ba, łatfo , że tak peem, powiedzić - wykłada zrobić
                    A weś i zrup!
                    Wiem że uczenie to być mósi i dostojno ma to być jakości mósi !

I tak , wiecie, napisano to ma być, tak rzeby, wiecie, tak , no,wiecie, cuś rzeby było i nie było tego cuś
                    Tak jakości żeby jakby co to ja spytam „a dzie to pisze?” i by mi taki carambelo na przykład pokazać nie umiał dzie.
                    (A , wiecie, hodzi o to ŻEBY TAM BUŁO to właśnie co carambelo nie potrafił by pokazać dzie)I jeszcze, najgorsze, ja (ja z tego hyba nie wybrne) żeby żeczony karambelo cuś niby z tego zrozumiał !!!!!!!!! (Żecz (tyn wykład żeby carambelo cuś niby pojął cuś znaczy się) wydaje niemożebna do wykonania bo znajoncy tego osobnika pżyznajo że osobnik uw do zrozumienia czeguś absolutno zdatnym nie jest ! Jak to wyjaśnić - cuś takiego… no, tak jak stołowa noga dajmy na to tyn carabelo żeczony jest inteligętny) To wymósza krutkość wykładu bo dłóśższego żeczony nie potrfiłby pżeczytać – o rozumieniu jesz nawet nie myślący
                    No!!!
                    Tylko że to, mocium panie,
                    Aby udać, trzeba sztuki:
                    Owe brednie, banialuki,
                    To miłosne świergotanie...
                    Jak tu zacząć, mocium panie?
                    Cnym afektem ulubiony...
                    O... o... o... o!... Jak od żony...
                    A tu trzeba pół, ćwierć słowa;
                    Ni tak, ni siak niby owa:
                    „I chciałabym, i boję się”.
                    O! Już wiem - no! na tym sztuka...
                    Lecz nie wasza w tym nauka.

Poczontek jusz je. Teras temata. (Bo ja wiem że wykład to na temata zawsze)

TEMATA: O wyszości gópich nade mondremi czyli o carambelu żecz z Tarnobżega

Mam tesz jóż moto (odech wstżymajta bo wzniośle bardzo to):

"Karłom wyznaczyć tżeba wzrost by stał sie człowiek pienkny"
                    (z jakiejsi to piosnki. Hyba z tego tu oto kawałka:
                    www.youtube.com/watch?v=CNgSRJ4ppPU )
                    (Pżyznacie obiektywno że móha nie siada takie to moto. Ooooo, nie hwalonca sie, oooo, ja to potrafie mota pisać)

No i wykład teras ucony:

„Dajmy na to, drogie, stódenta moje, dowcip, stódenta, rzart, stódenta, z niemieckiego witze. O!!!

Mondre śmiejo się raz – gdy im się powie kawał tyn
                    Głópiomondre dwa razy się śmiejo – raz (uno) gdy się im powie, dwa (zwei) gdy się wytłómaczy
                    Gópie czy (3, haróm znaczy) razy się Śmiejo. Gdy się im powie ras, gdy wytłomaczy dwa i czy gdy załapio o co chodzi, gdy zrozumiejo cuś niby, znaczy sie

Dzie tu wyższość? - spytata ciekawe stódenty.
                    Tłomacze cierzpliwie (hocia szlag mnie trafia na tempote tako):

Weśta, stódety, renke i pokarzta czy palóchy. Czy, nie pieńć gamonie! Muwie wyraźno: czy!
                    No, dobra: teras showajta jeden palóch. Ile zostaje?

Ano, racja!
                    Dwa zostaje! Tyle razy gópi wiencej razy się śmieje!
                    Wieta cuś o ekonomi? O efektywności?
                    A….! No!

I to jest wyższość!!!

A tera, te no, płenta znaczy się niby taka:

A CZEMU TO NASZ CARAMBELLO NIE ZAPYTAŁ: A CO WE FILMIKÓ TEM KŻEPIONCEGO DLA LEWAKUW JEST NIBY TAKIEGO?

Kończe uroczyście z apelem kżeppioncem do świata lewakuw:

"Na baczność wienc garbósie stań
                    bondź zdruf śmiertelnie ranny"
                    • Gość: tess Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.11, 11:49
                      Znalezione w sieci:

Polska to kraj trzech wielkich religii:
                      Katolicyzm, katolizm i katołectwo.

Jelizabeth jest nimi zarażona. Do wiadomości rzeczonej - twoich wypocin czytać się nie da. Będę je omijać szerokim łukiem. Bay, bay.
                      • Gość: Jelizabeth Re: Cuś kżepioncego dla lewakuw maści wszelakiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 12:33
                        Gość: tess 27.03.11, 11:49 napisała:

„Polska to kraj trzech wielkich religii:
                        Katolicyzm, katolizm i matołectwo
                        (…)twoich wypocin czytać się nie da. Będę je omijać szerokim łukiem. Bay, bay.”

Szkoda wienc okrótna, iże nasza bystra jak wodziczka tess/rea nie przeczyta tego oto co tesz w sieci ja naszła :

Pani w klasie pyta dzieci z czym kojarzy się słoneczko.
                        I zgłasza się Jasio paluszek podnoszoncy.
                        A pani, jósz na licznych dowcipach o Jasiu wyćwiczona, wie juże, iże Jasio sprośnik i paskudnik jest zawołany.
                        Ale pani jest naiwna (bo jest nauczycielką a tam pracują ludzie oderwani od rzeczywistości) i myśli sobie: „A cuże onże Jasio nieszczęśnik, może sprośnego znaleźć w słoneczku! Słoneczko wszak to samo zdrowie, ciepło i dobro! – myśli se ta naiwna pedagorzka życia nie znająca)
                        I pani dopószcza jasia do głosu słowem słodkim a dobrotliwem i pżyjemnem:
                        „No, Jasiu, gżeczne, miłe i kohane dziecko a z czymże to niebogo słoneczko nasze jak ten talarek wiszący na nieboskłonie pieśń swojo przedwieczno uskkótecznajonce kajaży ci się lóba chłopaczyno?

- z d*** pani sor – inteligentnie odrzeka Jaś mały

- Jasiu, obóża się naiwna, ode rzycia oderwana pani - jak tak można. Dlaczeguż to słoneczko ci się z TYM kojaży?

- bo mi się wszystko z d*** kojarzy panisor – odpowiada Jasio

Ps. Dodam ja, bo te lewaki nie pojmo, irze powyższy text muj jest z pewno alózjo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka