Dodaj do ulubionych

Sklep na Zwierzynieckiej

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.11, 20:50
Zauważyliście brak sklepu chińskiego na Zwierzynieckiej?co się z nimi stało? wszystkimi bo były tam dwie dziewczyny polskie...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.11, 07:27
      To straszne - nie zauważyliśmy. Pewnie przeniósł się do Chin, razem z dziewczynami.
      • Gość: ja Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.11, 07:39
        szkoda że i Ciebie po drodze nie zabrali.
        • Gość: maja Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 10:11
          ruchu tam nie mieli, byłam 2 razy i nic nie zakupiłam
    • Gość: chiny Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.11, 21:07
      Sklep był nieciekawy jak te polki które tam pracowaly
    • Gość: KUNTAKINTE Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 07:47
      jak to co sie stalo , wiadomo ze chinczycy jedza koty i psy , a skoro populacja tych zwierzat raptownie spada to porwali dziewczyny i wprowadzili nowe danie do swojego menu,no i napewno ich zjedza
      • Gość: Lusi Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.11, 08:51
        Ja uciekłam-ale jak słysze teraz, ze byłam nieciekawa to mam ochotę ich gonić! wszyscy narzekają jak to było tam zle to ciekawa jestem czemu robiliście tam zakupy? nawet Wam się nie wyobraża ile tam zarabiali-a przenieśli się do Poznania bo tam ładniej i ludzie mniej fałszywi...a koleżankę w piwnicy zamknęli!!!
    • Gość: Kwiat Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.03.11, 10:15
      To czemu sie nie przeniosłas z nimi skoro myslisz ze wszyscy w Tarnobrzegu sa fałszywi.moze to o ciebie chodziło
      • Gość: Lusi Re: Sklep na Zwierzynieckiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.03.11, 11:46
        Czytaj ze zrozumieniem.Chodziło mi o to,że Chinka zawsze tak mówiła, że ludzie w Tbg. są fałszywi i że jej nie lubią-niektórzy wiedzą o co chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka