Dodaj do ulubionych

Gdzie prawo jazdy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 14:07
Czy ktoś z Forumowiczów może mi powiedzieć gdzie najlepiej zrobić prawo jazdy w Tbg? Chodzi mi o dobra szkole - niekoniecznie najtańszą - ale nie taka w której kursant jedzie a instruktor gada cały czas przez tel. Właśnie z takiej jednej zrezygnowałem, trzasnąwszy drzwiami na środku ulicy. Gówniarz młodszy ode mnie (mam 40 lat) a zamiast mnie czegoś nauczyć bo po to tam jest to co chwile albo smsy wysyłał albo rozmawiał jak nakręcony.
Doradźcie.
Pozdrawiam
Michał
Obserwuj wątek
    • Gość: Lusi Re: Gdzie prawo jazdy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.04.11, 15:24
      Parę lat temu robiłam u Adamowicza na Serbinowie i bardzo sobie chwalę bo nauczyli mnie nie tylko jazdy pod egzamin ale i normalnej i co najważniejsze zdałam za pierwszym razem. Więc na dzień dzisiejszy polecam tę właśnie szkołę choć nie jestem pewna czy to nie im walnąłeś drzwiami bo oni często jak widzą, że dajemy sobie radę to udają ,że nie zwracają na nas uwagi i rozmawiają przez telefon.Ale widzą wszystko i nad wszystkim czuwają-szczególnie Maciej...pozdrawiam przy okazji!
      • Gość: jadaszek Re: Gdzie prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 17:28
        Witam, polecam Akademie Kierowcy. Uczy tam P.Edyta która świetnie przygotowuje do egzaminu i co najważniejsze wie jak do kursanta odpowiednio podejść.. W ogóle nie ma mowy o jakimś pisaniu SMS bądź dzwonieniu. Dlatego ja jestem w szoku jak czytam te wypowiedzi i cieszę się że poszłam do P. Edytki:)
        www.akademiakierowcy.eu/o-firmie.html
        tu jest stronka. pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Gdzie prawo jazdy IP: 194.181.134.* 03.04.11, 17:29
          polecam AKADEMIE KIEROWCY pani krawczyk jest bardzo kompetentna osoba i potrafi dobrze nauczyć .
          • Gość: anka Re: Gdzie prawo jazdy IP: *.smsiarkowiec.pl 03.04.11, 20:15
            polecam LOK..tam pracują ludzie z doświadczeniem..
            • Gość: papa Re: Gdzie prawo jazdy IP: 194.181.134.* 04.04.11, 19:09
              z czym chyba z wypaleniem zawodowym porazka ..
              • Gość: anka Re: Gdzie prawo jazdy IP: *.smsiarkowiec.pl 04.04.11, 22:23
                a na jakiej podstawie tak twierdzisz?
    • e-ftalo Re: Gdzie prawo jazdy 05.04.11, 00:57
      prawo jazdy to najlepiej na wsi,gdzieś poćwiczyć zanim zaczniesz dopłacać panów instruktorów za to że łaskawie dali ci samochód poprowadzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka