Gość: mewa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 20:56 Poszukuję firmy przewozowej,która zawozi ludzi do Niemiec z okolic Tarnobrzega,Stalowej lub Sandomierza,dość pilne z góry dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: bus do Niemiec IP: *.pppoe.sistbg.net 03.04.11, 21:18 allstar, putkowski, krzyszycha jest tego pełno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: bus do Niemiec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 21:37 chodziło mi o busy,nie autokary,ale dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: bus do Niemiec IP: *.dynamic.mm.pl 03.04.11, 21:46 Bądź w Niemczech ostrożna. Miej uszy i oczy otwarte. Strzeż się Polaków bo wykorzystują swoich jak tylko mogą. Czytaj dokładnie umowy o pracę jeśli jedziesz do pracy. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lidka508 Re: bus do Niemiec 06.03.15, 12:22 bus do niemiec, holandii OSTRZEGAM www.poeuropie.pl busy sa przerobione,stare fotele bez regulacji i jeden kierowca!!!!!! na kilkanaście godzin jazdy! bez działającego ogrzewania i bez wi-fi , TV, czy DVD jak to pięknie w reklamie pisze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dulinek33 Re: bus do Niemiec 06.07.15, 08:45 Mi zdarzyło się kilka razy podróżować. Mam dobre i złe wspomnienia z różnymi przewoźnikami. Dla mnie podczas tak dalejkiej podróży najważniejszy jest komfort jazdy i bezpieczeństwo. Nie wyobrażam sobie, żeby był 1 kierowca i żeby fotele się nie regulowały i żeby nie było klimy !!! Ostatnio jeździłem z www.przewozy-angelika.pl i jestem bardzooo zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
kochlik111 Re: bus do Niemiec 12.07.15, 20:58 a ja jestem już bardzo przekonany do przewozów osób Angelika ( www.przewozy-angelika.pl ) Tanie usługi oferują i nie ma czegoś takiego jak w opisanym wyżej przypadku. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
slimcharles Re: bus do Niemiec 22.04.15, 12:07 Jeżeli szukasz sprawdzonego i rzetelnego przewoźnika to zapraszam jstour.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bn888 Re: bus do Niemiec 25.06.15, 13:20 Ja korzystam z usług tego przewoźnika przewozydoholandii.net.pl/cennik.php - byłam już 2 razy i mogę go polecić Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: bus do Niemiec 12.07.15, 23:07 >>Jedziesz do obozu pracy? Polaku, do Morawicy można załatwić przejazd ambulansem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilonamar4 Re: bus do Niemiec 22.07.15, 14:15 Jechałam do Niemiec kilkakrotnie przewoźnikiem przewozy-angelika.pl/ i gorąco polecam. Nie zdarzyło mi się, żeby bus się spóźnił a komfort jazdy był na wysokim poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
0anitaa1 Re: bus do Niemiec 28.08.15, 21:17 Ja i moja rodzina korzystamy z usług firmy perfectbus.pl/, jeździmy dzięki nim do Niemiec, ale też do rodziny w Holandii. Duży komfort jazdy, rozważni kierowcy, o nic się nie boimy podczas podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
fester87 Re: bus do Niemiec 05.10.15, 14:25 Jeżdżę od paru lat do Niemiec z firmą busydoholandii.org i Polecam, dobre ceny fajne samochody i konkretni kierowcy. Wiem , że jak jadę z nimi to bezpiecznie dojadę do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
yhg12345 Re: bus do Niemiec 18.12.15, 00:23 Ja jak jadę do Holandii to tylko z holenderskibus.pl/ bo jest bezpiecznie i na czas, a ceny są niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
antek88wola Re: bus do Niemiec 16.05.16, 11:31 Możesz zapoznać się z ofertą http://www.busemdoniemiec.eu/uslugi/przewoz-osob-do-niemiec/, wiem, że kursują regularnie z Lublina. Flota jest nowa i komfort wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
antoniz123 Re: bus do Niemiec 22.06.16, 17:44 Polecam transport do Niemiec z firmą Prestige bus. Rozsądne ceny i regularne kursy. Odpowiedz Link Zgłoś
busyniemcy Re: bus do Niemiec 08.09.16, 09:16 Busy na trasie Polska - Niemcy - Holandia Więcej informacji o przewozie osób do Niemiec i Holandii na stronie: www.wojnowski-trans.pl i pod numerem: +48 724-565-429 busy Poslak Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
wradoslaw7 Re: bus do Niemiec 23.09.16, 12:44 Witam. Polecam firmę WOJNOWSKI-TRANS jechałem z Niemiec do Polski. Full dvd,klima itd szybki przejazd a za razem bezpieczny. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
marta122321 Re: bus do Niemiec 28.09.16, 14:22 Jeżeli chodzi o przejazdy do Belgii, Holandii i Niemiec to polecam firmę Prestige Bus z Chełma. Odpowiedz Link Zgłoś
olaeurob Re: bus do Niemiec 11.10.16, 12:00 polecam sprawdzić oferty dostępne na wyszukiwarce eurobusy.pl, można wybrać najlepsza ofertę przewozową (wielu różnych przewoźników) Odpowiedz Link Zgłoś
violamus Re: bus do Niemiec 12.10.16, 23:16 Zerknij na ofertę ecolines- jeździłam z nimi juz parę razy m.in. do Niemiec i bylam bardzo zadowolona z przejazdu. Obecnie szykuje sie u nich promocja na trasie wwa- niemcy. Mysle, ze to dobry sposob, by zaoszczedzic troche pieniedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszkowo Re: bus do Niemiec 09.11.16, 11:06 busfor.pl/autobusy/Katowice/Dortmund tu masz trasę z Katowić do Dortmundu ale znajdziedsz też inne połączenia i ceny są niezłe. próbuj szukać Odpowiedz Link Zgłoś
muminka112 Re: bus do Niemiec 08.12.16, 17:09 Polecam busy z Lublina do Niemiec firmy Prestige Bus. Wiele razy korzystałam z usług różnych przewoźników jednak tutaj był najlepszy komfort i stosunek jakości przejazdu do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka233 Re: bus do Niemiec 14.12.16, 20:31 Ja jechałam z firmą www.facebook.com/perfectour/?fref=ts&__mref=message_bubble i wszystko było w jak najlepszym porządku, auta dobre, czyste, kierowcy wypoczęci, super komfort przez całą podróż. Odpowiedz Link Zgłoś
jariva123 Re: bus do Niemiec 21.12.16, 12:11 Busy do Niemiec to dzisiaj popularny temat. Firm transportowych jest bardzo dużo, jednak warto wybrać przejazd z pewną firmą. Więcej na ten temat można jednak znaleźć choćby w tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakowal87 Re: bus do Niemiec 01.03.17, 14:08 Ja kupowałam bilety do Niemiec na portalu Eurobusy. Polecam - szybko i sprawnie można zorganizować przejazd :) Odpowiedz Link Zgłoś
google333 Re: bus do Niemiec 16.10.18, 09:54 Polecam www.przewozyconnect.pl busy do Holandii z Lublina, Busy do Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
antek337 Re: bus do Niemiec 28.11.18, 17:44 Czy ktoś jeżdził busami z Zamościa do Niemiec z www.prestigebus.pl/? Jeśli tak to bardzo proszę o wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam8404 Re: bus do Niemiec 04.04.19, 18:00 Z Lubelskiego polecam busy do Niemiec Bromarbusy, są punktualni i dowożą spod drzwi domu bezpośrednio na miejsce bez dodatkowych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś