aram-is 19.05.11, 23:54 co sądzicie o ciuchlandzie na sandomierskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mee Re: ciuchland sandomierska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.11, 08:19 No cóż,na początku mieli super towar,pózniej trochę gorzej,stracili pewnie klientów i znowu jest w miarę ok,zawsze można coś wybrać,ale niektóre osoby,które tam pracują niestety to porażka,zwłaszcza ta krzycząca dziewucha kiedyś była blondynką teraz widziałam że ma ciemne włosy,bardzo konkretna i sympatyczna jest taka wysoka pani(chyba kierowniczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: ciuchland sandomierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.11, 16:26 mee masz rację wiem o którą panią [tą rozdartą] chodzi ona kiedyś była w tym sklepie na Wyspiańskiego[wiem bo ja tam chodzę]kiedyś o cos ja pytałam i nie umiała udzielić odpowiedzi[już nie pamiętam o co]nom kurs z dobrego zachowania by jej się przydał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mais Re: ciuchland sandomierska IP: *.tktelekom.pl 17.06.11, 19:50 hmmm ciuchland na sandomierskiej od pewnego czasu unikam tego miejsca czuć w nim, że królują tam dwie matrony, jedna warta drugiej, gdyby ich szef wiedział co tam się dzieje to by długo nie popracował. ta wysoka - kierowniczka sieje postrach wśród koleżanek z pracy, pomiata nimi i wyżywa się na nich ta rozwrzeszczana wturuje jej ale tylko żeby się podlizać, chociaż robi to samo jak jest na zmianie na wyspiańskiego obydwie mają z takiej pracy pewnie dodatkowe korzyści najsympatyczniejsza jest ta niska z czarnymi włosami i okularach i taka też niska w kręconych włosach - blondynka zastanawiam się jak to jest możliwe, że ciuchland na wyspiańskiego jest tak fajny a na sandomierskiej wieje jędzowatością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciuchland sandomierska IP: *.flash-net.pl 18.06.11, 10:39 Lubie ten ciuchland. Moze dla tego, ze chodze tam na zakupy, a nie dla zabicia czasu czy szukania sensacji...jak moj przedmowca. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ciuchland sandomierska IP: *.tktelekom.pl 28.06.11, 22:36 masz racje na wyspiańskiego jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: ciuchland sandomierska IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.06.11, 13:15 Co wam zrobiły te dziewczyny, że tak o nich piszecie;-)? Na początku zaglądałem tam czasem, koszulki fajne były, towar z Anglii.Teraz chyba towar z niemiec, dno.Jak tam chodziłem, to taka blondynka była kierowniczką, raz żona chciała zniżkę, jakieś uszkodzenie znalazła w odzieży, kasjerka zawołała właśnie tą blondi, ceny nie opuściła jakoś tam odburknęła nie miło.Fakt, wtedy można było zauważyć też,jak pracownice traktuje przesadnie surowo. Ta wysoka, ładna, miła kobieta, nie wiem co tam od niej chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ciuchland sandomierska IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 17:04 ten sam ciuchland byl na koprenika i bylo tam ok ale towar byl za slaby a wogole te ciuchlandy schodza na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ciuchland sandomierska IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.06.11, 21:39 Na Kopernika było fajnie ,może i towar gorszy ale bardzo przytulny był ten sklepik i obsługa bardzo miła i sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojtam ojtam Re: ciuchland sandomierska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 22:16 to nie ciucholandy zeszły na psy tylko my klienci staliśmy sie wybredni, pamiętam jak było mało tych sklepów w TBG i każdy brał to co było a teraz towar nie ten, drogo, sprzedawca krzyczy itd. gdyby było bardzo mało tych sklepów to nikt by się nie odzywał, a tak na marginesie ja chodze do ciucholandu koło ronda przy sądzie i tam wybieram sobie ładne ciuchy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ciuchland sandomierska IP: *.smsiarkowiec.pl 29.06.11, 00:05 W tym na sandomierskiej były przymierzalnie,ale po incydentach gdy bezmyślne panie klientki na złość a to coś pruły,brudziły,czy odrywały guziki znikły.Te złośliwe babska nie dość,że niejednokrotnie mają nowiutkie ubrania z metkami za jakieś 20 zł,to gdy sprzedawczyni nie chce im spuścić to jak wspomniałam wyżej niszczą towar. Odpowiedz Link Zgłoś