Dodaj do ulubionych

Pomóżcie wybrać - Sultan Beach czy Marlin Inn Hurg

IP: 83.168.104.* 17.03.05, 22:03
Mam zamiar wyjechać 28 kwietnia z biurem Selectours. Mam problem z wyborem
hotelu, nie wiem na co mam się zdecydować. Pomóżcie mi w wyborze. Może macie
jakieś wyrobione opinie na temat któregoś z tych hoteli - jaka jest plaża,
czy jest bardzo daleko od centrum. A moze macie jakieś inne propozycje
fajnego hoteliku w cenie do 2000 zł za osobę na 2 tygodnie.
Obserwuj wątek
    • neferett Re: Pomóżcie wybrać - Sultan Beach czy Marlin Inn 17.03.05, 22:59
      w Marlin In nie bylam ale polecam Sultana , bylam tam rok temu i teraz jade 3
      maja . Hotel jest bardzo sympatyczny , ma piekne patio i duzo zieleni ( co w
      HRGH jest rzadkoscia) , jedzenie dobre ale po tygodniu staje sie monotonne. Jest
      troche dalej od Sakkali niz Marlin,no i wielu osobom plaza sie nie podoba,fakt ,
      ze w pierwszym momencie mozna sie poczuc nieco rozczarowanym , bo plaza lezy w
      zatoczce i zeby widziec otwarte morze trzeba przespacerowac sie po plyciznie.
      Wszystko zalezy od tego jak lubisz spedzac wakacje i co dla ciebie liczy sie
      najbardziej. Wiem , ze zarowno na forum czy rozmawiajac z innymi turystami w
      Sultanie , malo kto byl niezadowolony.
      • Gość: Iza Re: Pomóżcie wybrać - Sultan Beach czy Marlin Inn IP: 83.168.104.* 17.03.05, 23:20
        Dzięki za radę. Niestety dalej jestem niezdecydowana, ale trochę mnie
        naprowadziłaś na wybór. Niepokoi mnie tylko to, że o Marlin Inn nie ma żadnych
        wpisów - ani pozytywnych ani negatywnych. Ja jestem bardziej skłonna wybrać
        Sultan Beach, a mój mąż Marlin Inn. No i mamy problem. Dzięki jeszcze raz.
    • neferett Re: Pomóżcie wybrać - Sultan Beach czy Marlin Inn 17.03.05, 23:02
      A jesli chodzi o odleglosc do centrum , to czy jest to 4 czy 8 km. , po prostu
      wsiadasz w slynne busiki , placisz tyle samo z kazdego hotelu( no chyba , ze
      chcesz jechac do Dahar) i docierasz gdzie chcesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka