IP: *.182.85.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 16:38
Proszę polećcie mi jakąś pożyczkę w kwocie 5 tyś zł. najlepiej na długi okres spłaty,niestety w bankach mi odmówili,więc chodzi o jakieś pozabankowe.Dziękuję:)Najlepiej z własnego doświadczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: xenia Re: Pożyczki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.05.11, 17:21
      można pomyśleć o prywatnej pożyczce. jakie masz zabezpieczenie?
      • Gość: magda Re: Pożyczki IP: *.182.85.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 17:31
        mam 1500 zł dochodu ale są to pieniądze z zasiłku wychowawczego,rodzinnego i alimentów:(
        • Gość: zoja Re: Pożyczki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.05.11, 18:04
          Magda, uważaj na te wszystkie pożyczki pozabankowe, one są na tak wysoki procent, że możesz się na nich nieźle przejechać.
          • Gość: magda Re: Pożyczki IP: *.182.85.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 18:43
            wiem,ale naprawde potrzebuję,a banki mi nie dadzą z uwagi na źródło dochodu...
            • Gość: sponsor Re: Pożyczki IP: *.tktelekom.pl 25.05.11, 22:05
              sponsoring ?
              • Gość: magda Re: Pożyczki IP: *.146.49.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 22:58
                nie ma mowy o sponsoringu
    • Gość: ja Re: Pożyczki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 00:30
      Zapytaj w SKOKu. To nie jest chyba do końca bank tylko spółdzielnia (Spółdzielcza Kasa).
      w Tarnobrzegu np
      Lokalny SKOK Siarkopol
      SKOK Kwiatkowskiego
      SKOK Stefczyka - choć tu pewnie będzie najtrudniej
      SKOK jakiś jeszcze jeden widziałem

pozdrawiam
      • Gość: wacek ogon Re: Pożyczki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 10:26
        Provident to jest klasa.Ha Ha.
        • Gość: mewa Re: Pożyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 11:06
          Nie polecam żadnego Skoku,to porażka tymbardziej Provident...katastrofa a nie masz nikogo w rodzinie,kto mógłby wziąść Tobie kredyt a Ty byś go spłacała?
          • Gość: pracownik Re: Pożyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:31
            Mylisz się.
            Wnioskuję że nie masz dobrych doświadczeń ze SKOK-ami.
            Pewnie trafiłaś nie do tego co potrzeba.
            Każdy SKOK to zupełnie inna instytucja (piszę na ten temat pracę), w każdym inaczej Cię potraktują, każdy ma inną ofertę.
            Sprawdź wszystkie a następnie się wypowiadaj.

Co do Providenta zgadam się z Tobą.
            A najprościej załatwić chyba pożyczkę w Pekao S.A.
            i tam chyba też zależy na kogo się trafi i w jakim jest nastroju :)
            • Gość: ktoś Re: Pożyczki IP: 193.111.166.* 26.05.11, 13:40
              a za robotę się jakąś weź a nie tylko zasiłki i alimenty to może ktoś ci zawierzy i dostaniesz kredyt w banku
              • Gość: magda Re: Pożyczki IP: *.180.97.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.11, 14:09
                no z chęcią bym do pracy poszła,ale mam małe dziecko chore na astmę i nie ma mi kto z nim zostać,ze względu na chorobe do żłobka go dać nie mogę,a jak zatrudnię opiekunkę to będę musiała jej zapłacic prawie tyle co sama zarobię,a jak sie dzieckiem zajmie to też niewiadomo...więc "ktosiu" nie oceniaj mnie pochopnie:(
                • Gość: ciekawski Re: Pożyczki IP: *.smsiarkowiec.pl 26.05.11, 21:10
                  Spróbuj może na plebanii u księdza, serio mówię! Może nie całą kwotę ale przynajmniej dużą część. Na pewno w niektórych parafiach mają takie ciche fundusze pożyczek socjalnych, oczywiście wszystko do zwrotu, o odsetkach nie powinno być jednak mowy. Z całą stanowczością odradzam zaś PROVIDENTA - wprawdzie oprocentowanie katalogowe jest tam naprawdę zachęcające (ok. 15-16% w skali roku), ale tak naprawdę wabik dla niezorientowanych, do tego dochodzi bowiem kilka innych opłat, tak iż całościowe koszty pożyczki znacznie przekraczają kwotę główną. Ostatnio w rękach miałem jedną z takich umów z Providenta - wiecie ile wynosiła rzeczywista stopa procentowa dla pożyczki w wysokości 2000 zł ???? Zastrzelę was - roczna rzeczywista stopa procentowa wynosiła .... 325%!!!!!!!!! Jak to zobaczyłem to myślałem, że padnę - to jest dopiero ickowanie pierwsza klasa!
                  • Gość: m2 Re: Pożyczki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 21:51
                    Jeżeli tak się dzieje to gdzie jest UOKiK
                    • Gość: juzek Re: Pożyczki IP: *.smsiarkowiec.pl 26.05.11, 22:17
                      jak to gdzie-w dupie
                  • Gość: zainteresowany Re: Pożyczki IP: *.tktelekom.pl 27.05.11, 12:02
                    Orientuje się ktoś w której z Parafii istnieją takie pożyczki?
    • Gość: gość Re: Pożyczki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.05.11, 08:48
      Z pożyczek to najlepszy jest kompot ;)
      A poważnie, nie zadłużaj się u lichwiarzy, bo zapłacisz drugie tyle lub więcej.

Jeśli to nie wydatek na cele zdrowotne to wszystko inne może poczekać.
      • Gość: Janusz Re: Pożyczki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.14, 22:21
        Nie polecam SKOKu.Może ojciec Mateusz się uśmiecha w reklamie ale jak nie zapłacisz raty w terminie to dostaniesz po tygodniu monit-list w którym na czerwono grożą ci komornikiem i windykacją a za ten list musisz zapłacić aż 120 zeta.Poza tym jest mnóstwo formalności co trwa nawet kilka dni! Provident jaki jest taki jest ale się z nimi dogadasz jak byś nie mogła zapłacić raty terminowo (wiadomo różnie bywa) ale jako nowy klient na początek dostaniesz max.2000.
        • Gość: Ryzy Kum Re: Pożyczki IP: *.emfme.net 16.02.14, 22:36
          Tempo Finanse. Finan.pl na początek ok 1500-2000
    • aspektgroup100 Re: Pożyczki 02.04.14, 11:22
      Witam!
      Jesteśmy firmą która jest alternatywą dla banków.
      Udzielamy pożyczek od 20.000 PLN na bardzo korzystnych warunkach i atrakcyjnym oprocentowaniu.
      Finansowania udzielamy pod zastaw nieruchomości oraz ruchomości na terenie całego kraju.
      Pożyczkę może otrzymać każda osoba posiadająca własną lub użyczoną nieruchomość.
      Spłata pożyczki następuje w ostatnim miesiącu umowy (nie wymagamy comiesięcznych rat).
      Nie uwzględniamy zapisów w BIK/ BIG/ KRD/US/ZUS.
      Udzielamy pożyczek osobom zadłużonym oraz z postępowaniem komorniczym.
      Więcej informacji

533 999 012
      aspektgroup@wp.pl
      aspektgroup.pl/
    • pati2169 Re: Pożyczki 30.01.15, 17:33
      ja z czystym sumieniem mogę polecić serwis szybkigrosz.pl sama składałam u nich wniosek wszystko na jasnych zasadach bez żadnych ukrytych kosztów a co jest najlepsze to ja sama wybieram sobie jaką chcę ratę i na jaki czas.
      • e-zyleta Re: Pożyczki 30.01.15, 18:20
        A może napiszesz coś o warunkach spłaty, czekam cierpliwie.
        • nem.eo Re: Pożyczki 30.01.15, 20:46
          Nie odpisze Ci bo to reklama. Nie rozróżniacie jak ktoś pisze tylko w celu reklamy?
          • e-zyleta Re: Pożyczki 30.01.15, 22:25
            Więc.Celowo to napisałem wyczuwając że to jest "para" pożyczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka