Gość: Ania IP: *.mtm-info.pl 07.07.11, 19:33 Podjejmę pracę sezonową (do końca września). Kontakt: gg 12416385 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 20:15 W Tygodniku Nadwiślańskim są oferty do zrywania wiśni, 80 gr od kilograma, okolice Samborca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x_x Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 23:18 Proponuję znajomej samej jeden dzień pozrywać te wiśnie po 80gr/kg a później doradzać takie oferty... Na 40zł trzeba zerwać 50kg- do tego komentarz jest zbędny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 05:25 Jadę właśnie na wiśnie, płacą 50 gr za kilogram. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.tktelekom.pl 11.07.11, 08:37 po 80gr płacą, z leniwieniem się można spokojnie 80-100kg urwać, przy lekkim zaangażowaniu 150kg, a jak się przyłożyć to do 200kg można dojść, praca przeważnie po 10h, rwie się na swoją kupę, nikt nie pilnuje czy się robi czy nie, ile urwiesz tyle zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Podejmę pracę wakacyjną 12.07.11, 19:04 Potwierdzam, swego czasu rwałem w Łążku, jeżeli się przyłożyć i naprawdę zasuwać to 200 kg można urwać! Ja rwałem do 100, 130 przez cały dzień nie napracowując się za bardzo a płacili wtedy po 0,30. Dzisiaj spokojnie można zarobić stówę dziennie nie męcząc się tylko trzeba chcieć pracować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.mtm-info.pl 12.07.11, 19:45 tez rwałam po 30groszy w tamtym roku bo taki sezon był ze nie płacili więcej. tylko kontakt z szefem się urwał a ogłoszenia z gazet nieaktualne. Zapał do pracy to podstawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.mtm-info.pl 11.07.11, 10:22 A jak z dojazdem do tego Samborca? Samemu trzeba sobie zorganizować czy szef przyjezdza po wiekszą ilość ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 19:30 Za 9 godzin urwałam 140 kg i zarobiłam 98 zł. Mili gospodarze, zapłacili po 70 groszy za kg, dobre drugie śniadanko i obiadek. Super się zrywa, nigdy się tyle nie nagadałam i nie pośmiałam. Sama młodzież, 15-20 lat. Nie jest to ciężka praca, wiśnie niskopienne, na jagodach i truskawkach jest dużo gorzej. Byłam pierwszy raz w życiu na wiśniach. Do Ani- ta miejscowość to ŚMIECHOWICE. Nie mam pojęcia, czy przywozi. Płaci 80 groszy na pewno, bo dzwonił dzisiaj. Kup Tygodnik, tam jest dużo ogłoszeń o pracy. Stówę na dzień zarobisz. Szybko przybywa, wiadro za 25-30 minut. Powodzenia, trochę brudna robota, dycha za godzinę wyjdzie.Troszkę mnie boli kregosłup. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 20:49 Zatrudnię do zrywania wiśni. Sad 2ha, Łoniów (18km od Tarnobrzega), dojazd na własną rękę, tel.607708300, tylko poważne osoby Znalazłam w Ogłoszeniach Sandomierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:05 8 godz pracy i 120 kg wiśni. można, można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.mtm-info.pl 12.07.11, 14:27 Ze mozna wiem bo w tamtym roku tez zrywałam wiśnie. Chodzi mi o jakiś kontakt bo te z tygodnika i ten z forum nieaktualne. Okolice sandomierza mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś