Dodaj do ulubionych

Podejmę pracę wakacyjną

IP: *.mtm-info.pl 07.07.11, 19:33
Podjejmę pracę sezonową (do końca września).
Kontakt: gg 12416385
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 20:15
      W Tygodniku Nadwiślańskim są oferty do zrywania wiśni, 80 gr od kilograma, okolice Samborca
      • Gość: x_x Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 23:18
        Proponuję znajomej samej jeden dzień pozrywać te wiśnie po 80gr/kg a później doradzać takie oferty... Na 40zł trzeba zerwać 50kg- do tego komentarz jest zbędny...
        • Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 05:25
          Jadę właśnie na wiśnie, płacą 50 gr za kilogram. Miłego dnia
          • Gość: rolnik Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.tktelekom.pl 11.07.11, 08:37
            po 80gr płacą, z leniwieniem się można spokojnie 80-100kg urwać, przy lekkim zaangażowaniu 150kg, a jak się przyłożyć to do 200kg można dojść, praca przeważnie po 10h, rwie się na swoją kupę, nikt nie pilnuje czy się robi czy nie, ile urwiesz tyle zarobisz
            • mar1mar1 Re: Podejmę pracę wakacyjną 12.07.11, 19:04
              Potwierdzam, swego czasu rwałem w Łążku, jeżeli się przyłożyć i naprawdę zasuwać to 200 kg można urwać! Ja rwałem do 100, 130 przez cały dzień nie napracowując się za bardzo a płacili wtedy po 0,30. Dzisiaj spokojnie można zarobić stówę dziennie nie męcząc się tylko trzeba chcieć pracować!
              • Gość: ania Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.mtm-info.pl 12.07.11, 19:45
                tez rwałam po 30groszy w tamtym roku bo taki sezon był ze nie płacili więcej. tylko kontakt z szefem się urwał a ogłoszenia z gazet nieaktualne. Zapał do pracy to podstawa :)
        • Gość: ania Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.mtm-info.pl 11.07.11, 10:22
          A jak z dojazdem do tego Samborca? Samemu trzeba sobie zorganizować czy szef przyjezdza po wiekszą ilość ludzi?
          • Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 19:30
            Za 9 godzin urwałam 140 kg i zarobiłam 98 zł. Mili gospodarze, zapłacili po 70 groszy za kg, dobre drugie śniadanko i obiadek. Super się zrywa, nigdy się tyle nie nagadałam i nie pośmiałam. Sama młodzież, 15-20 lat. Nie jest to ciężka praca, wiśnie niskopienne, na jagodach i truskawkach jest dużo gorzej. Byłam pierwszy raz w życiu na wiśniach.
            Do Ani- ta miejscowość to ŚMIECHOWICE. Nie mam pojęcia, czy przywozi. Płaci 80 groszy na pewno, bo dzwonił dzisiaj. Kup Tygodnik, tam jest dużo ogłoszeń o pracy. Stówę na dzień zarobisz. Szybko przybywa, wiadro za 25-30 minut. Powodzenia, trochę brudna robota, dycha za godzinę wyjdzie.Troszkę mnie boli kregosłup. Pozdrawiam
            • Gość: znajoma Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 20:49
              Zatrudnię do zrywania wiśni. Sad 2ha, Łoniów (18km od Tarnobrzega), dojazd na własną rękę, tel.607708300, tylko poważne osoby
              Znalazłam w Ogłoszeniach Sandomierz.
            • Gość: .... Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:05
              8 godz pracy i 120 kg wiśni. można, można
              • Gość: Ania Re: Podejmę pracę wakacyjną IP: *.mtm-info.pl 12.07.11, 14:27
                Ze mozna wiem bo w tamtym roku tez zrywałam wiśnie. Chodzi mi o jakiś kontakt bo te z tygodnika i ten z forum nieaktualne. Okolice sandomierza mile widziane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka