Dodaj do ulubionych

otwarcie MC DONALD'S ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 19:27
Witam i ponawiam wątek nt. otwarcia MC DONALD'S-a w naszym mieście. Coś forum przycichło na ten temat ani żadnych oficjalnych informacji. Z Zewnątrz wygląda jakby wszystko było gotowe , brakuje jedynie reklam. W środku też chyba już gotowy. W końcu będzie tam pracowało trochę ludzi! Może ktoś z pracowników poda jakieś info...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.11, 11:08
      No to kiedy to otwarcie ?
      • Gość: ola Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.flash-net.pl 09.07.11, 13:01
        ja slyszalam ze 10 ale to malo prawdopodobne
    • Gość: ola Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.flash-net.pl 09.07.11, 11:50
      no właśnie kiedy żadnych reklam, ogłoszeń, kiedy otwarcie
    • Gość: xcls Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 12:08
      w przyszłym tygodniu
    • Gość: miki Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.play-internet.pl 09.07.11, 12:26
      To że budynek stoi to jedna sprawa, muszą być odbiory i sanepidu i innych instytucji, które mają na to 2 tygodnie, a po ich kontroli kontroli nadzór budowlany 2 tygodnie na wydanie decyzji, uprawomocnienie decyzji też ileś trwa, a tego pewnie jeszcze nie było jak była budowa, jak otworzą wcześniej o pewnie nielegalnie. Nie można też wykluczyć okupacji jakiejś organizacji sprzeciwiającej się korporacji - obrońców nie wiadomo czego.
      • Gość: akernon Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.play-internet.pl 09.07.11, 12:30
        Slyszałem o 15.07.2011 - żeby w niedzielę po sumie procesja spranionych drogiego badziewia mogła rozpocząć nieustającą procesję do bożka RONALDA McDonaldsa
        • Gość: aga Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.flash-net.pl 09.07.11, 12:42
          mają lepsze standardy jakości i obwarowanie przepisami niż wszystkie tarnobrzeskie knajpy do kupy
          • Gość: gość Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: 83.238.199.* 09.07.11, 13:11
            "lepsze standardy jakości i obwarowanie przepisami niż wszystkie tarnobrzeskie knajpy do kupy"
            Wierzysz w to co piszesz?
            Sama chemia. Kiedyś robiono testy aby stwierdzić co tam się znajduje w tych bułeczkach.
            W samej tylko sałacie stwierdzono już na pierwszy rzut oka dużą ilość fosforanów. Sałata pieniła się przy myciu wodą o temperaturze 4 stopni.
            Smacznego
            • lechowski51 Re: otwarcie MC DONALD'S ??? 09.07.11, 14:11
              ...do tego zamiast jaj do hamburgerow aby uniknac salmonelli mielone glisty kanadyjskie.Smacznego!
              • Gość: rtw Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.11, 15:40
                Czekają aż prezydent wróci z urlopu. Już niedługo.
              • mar1mar1 Re: otwarcie MC DONALD'S ??? 09.07.11, 15:50
                Nie wspominając już o seropodobnym serze i modyfikowanych frytkach smażonych na oleju przemysłowym!
                A tutaj coś dla zwolenników hamerykańskich specjałów -
                www.eioba.pl/a/1zn/dlaczego-frytki-mcdonalds-sa-tak-smaczne
              • Gość: james Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 17:46
                Chemia jest wszędzie. I co z tego, czym się tak podniecacie, każe wam ktoś to jeść? To wolny kraj, skoro lubicie ziemniaki ze schabowym to jedzcie. Skoro ktoś inny lubi McDonaldsa to niech sobie je. I na zdrowie wszystkim !
                Ja osobiście lubię czasem zjeść np. cheesburgera, smakuje mi, nie szkodzi, to jest najważniejsze, może być nawet produkowany z wspomnianych glist kanadyjskich, może być z jąder hipopotama czy gałek ocznych słonia, ani to na mnie nie robi wrażenia ani nie zniechęca.

No ale tacy są ludzie tylko by narzekali i gnoili jednych czy drugich.... Jak ktoś chce zjeść tego hamburgera to jest to legalne, on decyduje i nie właźcie mu do talerza. Macie za dużo energii to idźcie pomagać przy budowie autostrad -.-
                • Gość: gość Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.11, 11:02
                  W tym artykule to prawda. Nad finalnym produktem pracuje masa specjalistów a reszta to marketing.

Wszystko co zdrowe przeważnie nie jest smaczne (zioła), z wyjątkiem owoców i miodu lub niezbyt specjalnie wygląda. To co nie zawsze jest zdrowe może byc smaczne, niestety...

Nie trzeba daleko szukać.

Śmietana MLEKOVITA Gęsta 18%:
                  - śmietanka pasteryzowana,
                  - kultury bakterii,
                  - skrobia modyfikowana,
                  - stabilizatory:
                  - maczka chleba świętojańskiego,
                  - guma guar,
                  - pektyna.

W śmietanie z Piątnicy to samo.

Zawsze sadziłem, że śmietana to tłuste co zbiera się na prawdziwym mleku.

To samo dla burgerów, pewnie i nie są najzdrowsze ale od czasu do czasu...

Smacznego.
    • Gość: proboszcz Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.07.11, 17:09
      co ci się tak spieszy do kibelka?
      • Gość: podsumowanie Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: 83.238.199.* 10.07.11, 12:39
        ...i stąd atak RAKa na człowieka, zaburzenia pracy jelit, żołądka i związane z tym choroby.
    • Gość: tak Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.flash-net.pl 10.07.11, 16:45
      z umiarem można i na hamburgera wpaśc, a co masz zdrowszego w pepsi lub coli ,lodach które już nie są lodami tylko na śmietanie i jajkach, itd, polecam program "Wiem co jem'' zapewniam że są gorsze rzeczy zjadane na co dzień niż bułka w MD.
      • Gość: proboszcz Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.11, 16:48
        i to już jest argument ZA żarciem z McD? mniejsze zło?

nie lepiej po prostu jeść zdrowo na co dzień?
        • Gość: . Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.11, 20:30
          Kiedy w końcu to otwarcie jutro czy 20 ??
          • Gość: dino Re: otwarcie MC DONALD'S ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.11, 21:14
            Wiem na pewno, że dziennikarzy zaproszono na konf. pras. 20 VII ok. południa. Czy później będzie oficjalne otwarcie, czy następnego dnia? Tego nie wiem. ale myślę, że następnego. Ta damm...
    • yamaha-1 Re: otwarcie MC DONALD'S ??? 14.07.11, 22:33
      Żenada.
      Amerykańska durnota.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka