Gość: Weselnik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 15:56 Doradźcie gdzie można nabyć alkohol na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4vardtramp Re: Moje wesele. 11.07.11, 16:24 W sklepie z alkoholem. Jeśli zabraknie, to wyślesz drużbę na stację benzynową. A jeżeli cię nie stać na alkohol weselny, to zastanów się czy stać cię będzie na utrzymanie żony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 16:36 Za taką doradę dziękuję,tylko ja chciałbym kupić jak najtaniej,żeby goście byli zadowoleni i my na starcie nie wydali za dużo pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 18:07 Chyba nie rozumiesz po co jest impreza typu wesele. Organizujesz i zapraszasz czyli inwestujesz. Jeśli przyjdą to zwróci się z nawiązką, jeśli jesteś chytry to zapłacisz od głowy a nikt nie przyjdzie, wiec będziesz w najlepszym przypadku na zero. Dobrze ci napisał, jesteś jeśli sknerus. Żonka to niezły dren, zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: Moje wesele. IP: *.pppoe.sistbg.net 11.07.11, 18:54 Byliśmy w czerwcu na weselu, gdzie jedynem alkoholem był szampan na toast i nieźle się bawiliśmy. Nikt nikomu nie przyłożył, nikt nikogo nie poturbował - było cool. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Moje wesele. 11.07.11, 19:03 Nie słuchaj buców którzy nie mają nic do powiedzenia a lubią robić z siebie durniów! Najlepiej w hurtowniach. Proponuję zaglądnąć do Eurocashu lub Damianexu. Śiostra brała w Damianexie maximusa. Było tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 19:58 Śiostra? To nie może być nawet literówka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Moje wesele. 12.07.11, 13:23 Aby zakupić alkohol w hurtowni w cenie hurtu należy opłacić koncesję. Czyli mieć zgłoszony handel alkoholem. Kupując bez koncesji płacisz cenę detaliczną. Twój wpis "mar1mar1" świadczy o tym, żeś cham jest pospolity, i do tego jeszcze analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 14:56 Ty z 4... potrafisz coś więcej czy tylko obrażać umiesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Moje wesele. 12.07.11, 15:02 gościu, to nie ja obrażam, ja tylko odpowiadam na zaczepkę mar1mar1. A jeśli tego nie widzisz, to najpierw wizyta u okulisty a potem jakiś szybki kurs czytania ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Moje wesele. 12.07.11, 16:12 To nie zaczepka tylko stwierdzenie faktu. Polecam radę którą przed chwilą zaserwowałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mar Re: Moje wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 15:34 Nie używaj takiego słowa na "b" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukakke Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 20:16 U Wieśka na PSSie. Niezłą księżycówę popędza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.07.11, 00:19 Janus w Machowie, maja dobre ceny, wlasnie kupilam na swoje wesele. Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 00:06 www.youtube.com/watch?v=yCPUE8TN4i0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 00:49 www.youtube.com/watch?v=oqxrwuBydHg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocna Mara Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.07.11, 01:09 Dziś szedłem w nocy po alkohol do lukulusu i kupiłem od faceta z bloku wyspiańskiego 20 pół litra wódki za 13 zł polskie,tylko troche jakaś slaba,chyba mieszana i troche śmierdzi. Jakbyś weselniku pogadał z nim to kto wie czy nie sprzedał by taniej.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 12:46 Jakbyś weselniku pogadał z nim to kto wie....może potrułbyś rodzinę, a poza tym każdy kawaler powinien zapoznać się z tym www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Moje wesele. IP: *.cust.dsl.vodafone.it 21.07.11, 22:10 Byłam ostatnio na weselu u znajomych , cały slub i wesele mieli organizowane przez jakas firme , podawali tam zamiast szampana fajne aperitivo z pomaranczem nazwy nie znam podobno hit na weselach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.11, 19:44 Nocna Maro czy mógłbyś podać namiary?. Odpowiedz Link Zgłoś