Dodaj do ulubionych

Moje wesele.

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 15:56
Doradźcie gdzie można nabyć alkohol na wesele.
Obserwuj wątek
    • 4vardtramp Re: Moje wesele. 11.07.11, 16:24
      W sklepie z alkoholem. Jeśli zabraknie, to wyślesz drużbę na stację benzynową.
      A jeżeli cię nie stać na alkohol weselny, to zastanów się czy stać cię będzie na utrzymanie żony...
      • Gość: Weselnik Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 16:36
        Za taką doradę dziękuję,tylko ja chciałbym kupić jak najtaniej,żeby goście byli zadowoleni i my na starcie nie wydali za dużo pieniędzy.
        • Gość: lol Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 18:07
          Chyba nie rozumiesz po co jest impreza typu wesele. Organizujesz i zapraszasz czyli inwestujesz. Jeśli przyjdą to zwróci się z nawiązką, jeśli jesteś chytry to zapłacisz od głowy a nikt nie przyjdzie, wiec będziesz w najlepszym przypadku na zero.

Dobrze ci napisał, jesteś jeśli sknerus. Żonka to niezły dren, zastanów się.

• Gość: Darko Re: Moje wesele. IP: *.pppoe.sistbg.net 11.07.11, 18:54
            Byliśmy w czerwcu na weselu, gdzie jedynem alkoholem był szampan na toast i nieźle się bawiliśmy. Nikt nikomu nie przyłożył, nikt nikogo nie poturbował - było cool.
    • mar1mar1 Re: Moje wesele. 11.07.11, 19:03
      Nie słuchaj buców którzy nie mają nic do powiedzenia a lubią robić z siebie durniów!
      Najlepiej w hurtowniach. Proponuję zaglądnąć do Eurocashu lub Damianexu. Śiostra brała w Damianexie maximusa. Było tanio.
      • Gość: lol Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 19:58
        Śiostra?

To nie może być nawet literówka :))))
      • 4vardtramp Re: Moje wesele. 12.07.11, 13:23
        Aby zakupić alkohol w hurtowni w cenie hurtu należy opłacić koncesję. Czyli mieć zgłoszony handel alkoholem. Kupując bez koncesji płacisz cenę detaliczną.

Twój wpis "mar1mar1" świadczy o tym, żeś cham jest pospolity, i do tego jeszcze analfabeta.
        • Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 14:56
          Ty z 4... potrafisz coś więcej czy tylko obrażać umiesz ???
          • 4vardtramp Re: Moje wesele. 12.07.11, 15:02
            gościu, to nie ja obrażam, ja tylko odpowiadam na zaczepkę mar1mar1. A jeśli tego nie widzisz, to najpierw wizyta u okulisty a potem jakiś szybki kurs czytania ze zrozumieniem.
            • mar1mar1 Re: Moje wesele. 12.07.11, 16:12
              To nie zaczepka tylko stwierdzenie faktu. Polecam radę którą przed chwilą zaserwowałeś!
      • Gość: Do mar Re: Moje wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 15:34

Nie używaj takiego słowa na "b"
    • Gość: bukakke Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.07.11, 20:16
      U Wieśka na PSSie. Niezłą księżycówę popędza.
      • Gość: laura Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.07.11, 00:19
        Janus w Machowie, maja dobre ceny, wlasnie kupilam na swoje wesele. Powodzonka
    • Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 00:06
      www.youtube.com/watch?v=yCPUE8TN4i0&feature=related
    • Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 00:49
      www.youtube.com/watch?v=oqxrwuBydHg
      • Gość: Nocna Mara Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.07.11, 01:09
        Dziś szedłem w nocy po alkohol do lukulusu i kupiłem od faceta z bloku wyspiańskiego 20
        pół litra wódki za 13 zł polskie,tylko troche jakaś slaba,chyba mieszana i troche śmierdzi.
        Jakbyś weselniku pogadał z nim to kto wie czy nie sprzedał by taniej.Pozdro.
        • Gość: gość Re: Moje wesele. IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 12:46
          Jakbyś weselniku pogadał z nim to kto wie....może potrułbyś rodzinę,

a poza tym każdy kawaler powinien zapoznać się z tym www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I dobre.
          • Gość: sonia Re: Moje wesele. IP: *.cust.dsl.vodafone.it 21.07.11, 22:10
            Byłam ostatnio na weselu u znajomych , cały slub i wesele mieli organizowane przez jakas firme , podawali tam zamiast szampana fajne aperitivo z pomaranczem nazwy nie znam podobno hit na weselach .
            • Gość: Weselnik Re: Moje wesele. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.11, 19:44
              Nocna Maro czy mógłbyś podać namiary?.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka