Dodaj do ulubionych

Prace interwencyjne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 10:38
Gdzie mogę się dowiedzieć kiedy PUP w TBG będzie miał fundusze na dofinansowanie bezrobocia. Pani urzędniczka temat prac interwencyjnych lub innej pomocy dla bezrobotnych zaczyna i kończy stwierdzeniem "pieniędzy nie ma, nie wiem kiedy będą" . Kto w takim razie może mi odpowiedzieć na pytanie " kiedy będą pieniądze na walkę z bezrobociem w TBG?"
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Prace interwencyjne IP: *.flash-net.pl 03.08.11, 11:15
      Rząd ograniczył wydatki na aktywne zwalczanie bezrobocia. Cięcia mają być drastyczne. W 2011 roku na tego rodzaju działania będzie o ok. 70% mniej środków niż w latach poprzednich. Ma być mniej pieniędzy na staże, szkolenia zawodowe, a także dotacje na zakładanie nowych firm.

Wszystko jasne?
      Proszę włączyć TVN, poczytać GW ewentualnie METRO i w październiku zagłosować na PO.
      ŻEBY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ.
      MIROWI, BRONKOWI I DONKOWI.
      • Gość: m. Re: Prace interwencyjne IP: *.tktelekom.pl 03.08.11, 11:59
        pieniądze właśnie przyszły wprawdzie na staże ale możesz iść do dyr.Huńki i popytać.
    • Gość: nn Re: Prace interwencyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 12:55
      Czy na stronach internetowych PUP jest jakaś informacja o posiadanych środkach? Jeśli tak to gdzie.
      • Gość: m Re: Prace interwencyjne IP: *.tktelekom.pl 03.08.11, 19:13
        puptarnobrzeg.pl/art/1716/nabor_wnioskow_na_staz
        puptarnobrzeg.pl/art/1704/dotacje_na_zalozenie_wlasnej_firmy
    • e-ftalo Re: Prace interwencyjne 04.08.11, 00:44
      w takim razie poczekamy,może w 2012 będą fundusze to się poszuka jakiejś pracy internencyjnej
      • Gość: OLA Re: Prace interwencyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.11, 09:04
        Tego się raczej nie dowiesz, prace interwencyjne są zarezerwowane dla znajomych i pociotków pracowników PUP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka