Dodaj do ulubionych

drogi jednokierunkowe

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.11, 19:00
kurcze dzisiaj jeździłem po Dzikowie i szok porobili jednokierunkowe na Czereśniowej Jabłoniowej Wiącka i wyjazd na końcu Freyera nie będzie przynajmniej kłopotów z mijankami bo drogi były wąskie że hej
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: drogi jednokierunkowe IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.11, 19:03
      Urzekła mnie twoja historia
      • Gość: rowerzysta Re: drogi jednokierunkowe IP: *.tktelekom.pl 28.08.11, 19:33
        Bardzo proszę o przywrócenie do ruchu w obu kierunkach ulicy garażowej.Jakim realnym rozumowaniem kierował się ktoś kto zamienił tą uliczkę w jednokierunkową.Jadąc rowerem w kierunku centrum mogłem sobie bez ryzyka i obawy jechać tą uliczką po zmianie,jadę drogą główną blokując ją bo po poboczu nie da się jechać są wysokie koleiny a i chodnik jest w byle jakim stanie o wywrotkę nie trudno. REDP jest chyba za tą reorganizację odpowiedzialny. Teraz troszkę logiki biorę samochód z garażu a mieszkam w centrum czyli dodatkowo jadę dalej tracę czas i tak drogie paliwo, kto się i czym kierował o tą zmianę? brak mi logiki!
        Myślę że dewizą naszego kraju jest że : lokalny kacyk (właściciel myjni)umila życie tysiącom szaraków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka