Dodaj do ulubionych

Z internetu

IP: *.gustan.las.chelas.info 15.09.11, 18:54
Skopiowałem z internetu:
Czy Polska w budowie czy w bałaganie ? Wyborco Tuska !!!! A gdzie program PO ? Bo złożone 4 lata temu niezrealizowane obietnice Tuska to farsa. Pieniądze z UE na rozbudowę kraju w większej części zostały zmarnowane lub rozkradzione ( przepłacone stadiony, orliki, drogi itd.). Brak inwestycji przeciwpowodziowych, kolejowych, rozkopane autostrady. Obecne długi tego rządu są 8 krotnie wyższe od długów Gierka. Brak obrony interesów Polski w UE przykłady: pakiet klimatyczny, którego skutkiem będzie wzrost kosztów energii o 100% lub niskie dopłaty dla rolników w wysokości 60% dopłat rolników Francji i Niemiec, wysokie ceny gazu z Rosji czy śledztwo w sprawie katastrofy w Smoleńsku. Doprowadzono kraj do bankructwa a Polaków w większej części do nędzy. Polska stała się miejscem gdzie rządzi korupcja, bezwład a Polacy są mamieni przez rządowe media zieloną wyspą ( TVN z Olejnikową, POLSAT, TVP z Lisem, Gazeta Wyborcza z Michnikiem ). Ukrywają prawdę o finansach, a straszą PIS-em bo boją się rozliczenia. Prawda wyjdzie po wyborach jak na Węgrzech. Tylko będzie za późno. Wtedy to kartkę wyborczą zastąpią strajki manifestacje itp. co zmusi Tuska do przedterminowych wyborów. Tylko czy warto na to czekać czy Polacy sobie na to zasłużyli, czy Polskę na to będzie stać.

Obserwuj wątek
    • Gość: ninitinin Re: Z internetu IP: *.torservers.net 15.09.11, 19:17
      To skopiowałeś PISdzielski codzienny bełkot :-)

Bez komentáře !
    • e-ftalo Re: Z internetu 16.09.11, 00:43
      u niektórych budowa zaczyna sie w sierpniu a kończy w marcu,niektóre gminy tak pięknie wykorzystują środki unijne. I tak powstają budowle w temperaturze -20 stopni.
      Zresztą i tak nie głosuję na PO,dość tej partii,dziękujemy im za wspólne 4 lata
    • Gość: Zielona wyspa PO Re: Z internetu IP: *.gustan.las.chelas.info 16.09.11, 13:25
      Znów skopiowałem z internetu o świetlanej, zielonej wyspie Tuska:
      1-Sytuacja życiowa zmusiła mnie niedawno do podjęcia pierwszej lepszej pracy. Zostałem sprzątaczem-dezynfektorem w pewnych dużych zakładach mięsnych. Oczywiście przy rozmowie z "szefem" wszystko było cacy, 1100 na rękę po odjęciu opłat, plus nadgodziny. Praca jedynie na zmianę nocną i weekendy. Trudno, byłem w tak złym stanie materialnym że musiałem chwycić się czegokolwiek. Wytrzymałem miesiąc. Gdy chciałem wziąść sobie dzień wolnego, bo nieprzyzwyczajony do harówy noc w noc po ludzku chciałem odpocząć, szefuńcio zaczął wygrażać mi, że już dwie osoby przede mną wzięły sobie wolne u brygadzistów i już tu nie pracują. Wolne jednak dostałem. Ogólnie przerobiłem 30 nocy, w tym prawie wszystkie weekendy, za które miałem dostać 200zł nadgodzin. Jakie było moje zdziwienie przy bankomacie, gdy łącznie dostałem 1023 złote. "Pięknie" podziękowałem pracodawcy, i "pięknie" dziękuję cudotwórczym politykom, że po maturze, kursach nie kursach zostałem zmuszony babrać się w krowich flakach za pieniądze, za które przeżyłem półtora tygodnia. Żal, że kraj z tak wielką historią stał się ściekiem.

2-racuje w sklepie i tylko słysze pytania o cenę produktów. Przykro się robi gdy podejdzie starsza osoba czy też młoda i po usłyszeniu ceny np chleba mówi tylko, nie dziękuje! Nie raz nie dwa dziennie słysze pytania pt. Kiedy ludzie w końcu wyjdą na ulice?! Wstyd, żal żeby człowiek musiał pracować całe swoje życie znosząc wieczne niezadowolenie szefa czy wrednych współpracowników (którzy między sobą walczą o stanowisko w firmie, ) i nie moć nawet odpocząć raz na rok, oderwać się od pracy bo codziennie trzeba toczyć walke o przetrwanie. Wyliczając pieniądze na jedzenie tzn chleb ziemniaki jajka mleko tanią wędline!, rachunki za mieszkanie, leki czy ubranie dzieci do szkoły. Wstyd!!! Ale to nie my powinniśmy się wstydzić tylko rządzący!!! Nie mogę patrzeć na te wstrętne zadowolone, cwane gęby (przepraszam, ale inaczej z goryczy nie mogę nazwać tej części). Ludzie zmobilizujmy się w końcu. Walczmy o swoje. Jeśli nie dla siebie to dla dzieciaków. Jeśli my im teraz nie pomożemy to i oni nam pózniej nie pomog. Nie będzie nawet komu pracować na nasze emerytury. taki system. Zacznijmy myśleć i zacznijmy działać. Domagajmy się tego co się nam należy. Niech rząd i media przestaną nam mydlić oczy zmanipulowanymi newsami. Pozdrawiam i łączmy się
      • Gość: rwandi Re: Z internetu IP: *.torservers.net 16.09.11, 13:47
        Czyli znów skopiowałeś standardowy
        PISdzielski bełkot z serii jedna pani drugiej pani, że ktoś,coś

Sense comentaris !
        • Gość: Zielona wyspa PO Re: Z internetu IP: *.gustan.las.chelas.info 16.09.11, 17:55
          POpaprańcu! To są opinie Polaków którzy ciężko pracując nie mogą dotrwać do końca miesiąca w tym POjebanym kraju w którym od 1980roku nic innego rządy nie mówią tylko to że jest kryzys.
          Wybierzcie jeszcze raz POpaprańców a będziemy jedli własne gówna jeżeli jeszcze coś takiego z nas wyjdzie przy tych głodowych pensyjkach i emeryturach.
          Koniec i bomba kto nie zrozumiał ten trąba!
          • Gość: trumpetti Re: Z internetu IP: *.uk2net.com 16.09.11, 18:50
            Konkrety są wrogiem wyobraźni :-)

Bez nich twoje wypociny to nic innego jak:

PISdzielski bełkot tym razem z nutką frustracji

Engar athugasemdir !

• Gość: XERO Re: Z internetu IP: *.gustan.las.chelas.info 19.09.11, 15:45
      Znowu skopiowałem z internetu:

-telewizjo komunistyczna przestancie klamac ze manifestacja we Wroclawiu ze bylo na niej 20 tys ludzi ja bylam i widzialam komu ta te;lewizjama sluzyc pewnie naszemu nieudacznikowi rzadowi tuskowi i calemu zlodziejskiemu rzadu TVN przestancie mydlic spo;eczenstwu oczy na manifestacji bylo okolo 100 tys ludzi widzialam mam wszystko nagrane i moge wam przeslac do redakcji bo pewnie wam sie tasma skonczyla i do konca nie nagraliscie a klamiecie jak tusk oj zyczylabym sobie zeby ta banda lobuzow wreszcie przegrala te wybory a wy bedziecie razem z ta banda uciekac gdzie pierz rosnie bo spoleczenstwo wam tego nie wybaczy za te wasze klamstwa PIS to be platforma to cacy przeciez przecierz to najgorszy rzad jaki byl do tej pory zlodzieje bydlaki czego tak szkalujecie PIS bo boicie sie PANA KACZYNSKJIEGO BO WY TLUMANY nie dorownojecie temu czlowiekowi do piet jestescie rzadem w ktorym tylu ludziom pozbawiliscie zycia zgladziliscie zabiliscie jego PREZYDENTA LECHA KACZYNSKIEGO I TYCH WSPANIALYCH LUDZI TO ty tusku jestes odpowiedzialny za smierc tych ludzi slyszalam jak groziles PANU KACZYNSKIEMU jak nie bedziecie sie mnie sluchac to zginiecie jak dinozaury to sa slowa tuska i dwa tygodnie zginal moj PREZYDENT
      • Gość: XERO Re: Z internetu IP: *.gustan.las.chelas.info 19.09.11, 15:47
        ERRATA:

-Okradli Polske i Polakow doslownie ze wszystkiego sprzedali zaklady w ktorych pracowalismy.Zadluzyli zlodzieje Polske na 3miliardy zl.tak tak miliardy/trzeba poczytac/.naladowali worki pieniachow i spierda..... moga zyc jak lordy.A dla tych madrali co tak wychwalaja PO a sacza na PiS to dla informacji PiS nie dostawac pieniedzy z Unii rzadzili tym co mieli w budzecie i nawet b.dobrze a jak banda zlodzieji dopadla sie do koryta /wowczas zaczeli ogromne pieniadze plynac z Unii do Polski gdzie one sa?Jak to gdzie w worach zlodzieji PO SLD i PSL+PO to jedna wielka klika.Tak samo przymierzaja sie teraz SLD +PO co sie do cholery dzieje w tym OGOLOCONYM kraju.Czas abysmy wyszli na ulice tak jak Grecy i pogonili z naszego kraju wszystkich zlodzieji.Mysle ze wpis sie ukarze bo nocne zarobkiewicze za 25zl.donosza i kasuja wpisy internautow ,LUDZIE WEZMY SPRAWY W SWOJE RECE BO ZGINIEMY
        • Gość: XERO Re: Z internetu IP: *.gustan.las.chelas.info 19.09.11, 15:50
          Jeszcze zdańko:
          -ja zagłosuje na PIS jestem pewien ze Kaczyński rozliczy tych wszystkich złodziej z PO jemu tam nie zależy na pieniądzach zebu mu usta zamknąć tylko on ich rozliczy bo innej opcji nie widzę . Zobaczcie Bolka jest za tymi co dobrze płaca za przemówienie karze sobie sporo płacić .Pamiętacie SLD z przed paru lat nic tam się nie zmieniło oni na pewno nikogo nie rozlicza będą kontynuować dzieło PO .
          • Gość: ropattino Re: Z internetu IP: *.torservers.net 19.09.11, 17:49
            Dobry Bóg ustanowił granice ludzkiej mądrości, nie zakreślił jedynie granic jej głupocie - a to nie jest uczciwe.

Czyli znów skopiowałeś codzienny:

PISdzielski bełkot pełen jadu i nienawiści

Okenn kòmantè !

PS. A głosuj na kogo chcesz to wolny kraj :-)
    • Gość: KUNTAKINTE Re: Z internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 18:47
      wybierzmy pisuary to bedziemy miec 5 lat szukania winnych smolenskiej katastrofy
      czy tego chcemy?
      • Gość: XERO Re: Z internetu IP: *.gustan.las.chelas.info 19.09.11, 19:50
        Tak właśnie między innymi tego chcemy.
        NIC TAK NIE ROZZUCHWALA JAK BEZKARNOŚĆ.
        Do dnia dzisiejszego nikt nie poniósł konsekwencji za katastrofę lotniczą!
        Nikt nie oberwał za wszelkiego rodzaju afery. Wyobraź sobie że w Polsce wybudowana zostanie elektrownia atomowa. Dojdzie wcześniej czy później do katastrofy, Nastąpi skażenie środowiska.
        Kto będzie chciał odpowiadać za katastrofę skoro obecne nie mniejsze grzeszki nie są rozliczane?
        Patrz w przyszłość!
        • Gość: livarotti Re: Z internetu IP: *.torservers.net 19.09.11, 20:44
          Śmieszność twoich problemów bywa przygniatająca.
          Nawet nie potrafię zdefiniować tego PISdzielskiego bełkotu :-)
          dlatego tradycyjnie:

No comments !
          • Gość: XERO Re: Z internetu IP: 95.154.230.* 20.09.11, 00:19
            ...tti będziesz śmiał się baranim głosem. Wszystko w swoim czasie. Będziesz śmiał się aż pękniesz kiedy wylądujesz na bruku dzięki POpaprańcom.
            • Gość: baerro Re: Z internetu IP: *.cyberghostvpn.com 20.09.11, 06:48
              @XERO
              Ogarnij się :-)
          • Gość: ciekawy Re: Z internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 08:13
            jest nasz dureń od bełkotu
            • Gość: suromik Re: Z internetu IP: *.ipredate.net 20.09.11, 08:39
              @ciekawy
              Mądry może udawac durnia,ale w druga stronę to już nie działa :-)
              Żal.ru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka