Dodaj do ulubionych

doktor wiśniewski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:54
co sądzicie o doktorze Wiśniewskim z Nowej Dęby jeśli chodzi o operacje żylaków.Wie ktoś może kiedy przyjmuje w Tarnobrzegu. Z góry dzięki za odp
Obserwuj wątek
    • Gość: op Re: doktor wiśniewski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.09.11, 18:23
      przyjmuje w każdą środę w przychodni nr. 2 o godz. 17
    • Gość: wieśnia Re: doktor wiśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 20:12
      lek. Wiśniewski świetny lekarz, miał trafione diagnozy co do mojego kolana - polecam, miły w kontakcie międzyludzkim (co brak tarnobrzeskim medykom), jak i fachowiec z bogatym doświadczeniem zawodowym.
      • Gość: Lili Re: doktor wiśniewski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.09.11, 20:53
        Wspaniały lekarz!!!
    • 4vardtramp Re: doktor wiśniewski 21.09.11, 11:07
      Pan Wiśniewski jest lekarzem zasługującym na najwyższe zaufanie. Jest jednym z nielicznych pasjonatów swojego zawodu. To człowiek skromny i niezwykle skuteczny profesjonalista.
      Ze wszech miar godny polecenia.
      To pisałem ja.
      Wdzięczny za niemal rodzinną atmosferę w szpitalu i uratowanie tyłka pacjent.
    • Gość: tomek Re: doktor wiśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 12:58
      dzięki za doradzenie chyba się zdecyduje
    • Gość: gość Re: doktor wiśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 13:23
      Robiłem żylaki w zeszłym roku na jesień u Niego - POLECAM.
      • Gość: majka Re: doktor wiśniewski IP: *.ip.netia.com.pl 21.09.11, 17:13
        Tomku, jeżeli tylko masz coś do zrobienia to właśnie dobrze trafiłeś.W 100 % dr.Wiśniewski.
    • Gość: SG Re: doktor wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 18:01
      Mnie i mamie wycinał woreczki żółciowe - wszystko bez komplikacji i przy najkrótszym możliwym pobycie w szpitalu. Dobrze to wszystko wspominam, choć i w moim przypadku i w przypadku mamy nie mogło być mowy o laparoskopie (wymagania medyczne). Operacje były normalne, tzn. wykonane skalpelem itd.
      Co do doświadczenia dr Wiśniewskiego w żylakach, to nic nie wiem, a to założyciela wątku najbardziej interesuje. Myślę jednak, że się nie zawiedziesz.
      • Gość: ja Re: doktor wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 08:24
        powiem tylko tyle.
        Nie polecam..
        i jesli moge cos zasugerować to ja na twoim miejscu poszedłbym do nauczyciela - dr Głąba..
        a ten sam koszt ;)
        • Gość: pacjent Re: doktor wiśniewski IP: *.tktelekom.pl 22.09.11, 09:25
          Święte słowa!!
          • Gość: benek Re: doktor wiśniewski IP: *.tktelekom.pl 22.09.11, 14:00
            akurat !!!! chyba kogoś pogięło odnośnie operacji u głąba - nie chodzi o jego chamstwo , pazerność czy elementarny brak troski o pacjenta - po prostu proza życia - starość i totalny tumiwisizm
            • Gość: Majka Re: doktor wiśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 17:54
              Ktoś chce koniecznie zrobić Głąbowi reklamę ? Nic z tego Tomku, tylko Nowa Dęba i dr Wiśniewski.
              • Gość: tez pacjent Re: doktor wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 19:33
                Tarnobrzezanie juz od x lat jezdza operowac sie do Nowej Deby. Gdy ja bylem "sie pociac", to bylo nas 2 z Tbg na 4-osobowej sali.
    • Gość: aa Re: doktor wiśniewski IP: *.flash-net.pl 23.09.11, 08:40
      specjalista od naczyń żylnych przyjmuju w Stalowej Woli a jest z Lublina,gdzie przeprowadzają operacje jednodniowe,więc tam najlepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka