Gość: tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:54 co sądzicie o doktorze Wiśniewskim z Nowej Dęby jeśli chodzi o operacje żylaków.Wie ktoś może kiedy przyjmuje w Tarnobrzegu. Z góry dzięki za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: op Re: doktor wiśniewski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.09.11, 18:23 przyjmuje w każdą środę w przychodni nr. 2 o godz. 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśnia Re: doktor wiśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 20:12 lek. Wiśniewski świetny lekarz, miał trafione diagnozy co do mojego kolana - polecam, miły w kontakcie międzyludzkim (co brak tarnobrzeskim medykom), jak i fachowiec z bogatym doświadczeniem zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: doktor wiśniewski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.09.11, 20:53 Wspaniały lekarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: doktor wiśniewski 21.09.11, 11:07 Pan Wiśniewski jest lekarzem zasługującym na najwyższe zaufanie. Jest jednym z nielicznych pasjonatów swojego zawodu. To człowiek skromny i niezwykle skuteczny profesjonalista. Ze wszech miar godny polecenia. To pisałem ja. Wdzięczny za niemal rodzinną atmosferę w szpitalu i uratowanie tyłka pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: doktor wiśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 12:58 dzięki za doradzenie chyba się zdecyduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: doktor wiśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 13:23 Robiłem żylaki w zeszłym roku na jesień u Niego - POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: doktor wiśniewski IP: *.ip.netia.com.pl 21.09.11, 17:13 Tomku, jeżeli tylko masz coś do zrobienia to właśnie dobrze trafiłeś.W 100 % dr.Wiśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG Re: doktor wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 18:01 Mnie i mamie wycinał woreczki żółciowe - wszystko bez komplikacji i przy najkrótszym możliwym pobycie w szpitalu. Dobrze to wszystko wspominam, choć i w moim przypadku i w przypadku mamy nie mogło być mowy o laparoskopie (wymagania medyczne). Operacje były normalne, tzn. wykonane skalpelem itd. Co do doświadczenia dr Wiśniewskiego w żylakach, to nic nie wiem, a to założyciela wątku najbardziej interesuje. Myślę jednak, że się nie zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: doktor wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 08:24 powiem tylko tyle. Nie polecam.. i jesli moge cos zasugerować to ja na twoim miejscu poszedłbym do nauczyciela - dr Głąba.. a ten sam koszt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: doktor wiśniewski IP: *.tktelekom.pl 22.09.11, 09:25 Święte słowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: doktor wiśniewski IP: *.tktelekom.pl 22.09.11, 14:00 akurat !!!! chyba kogoś pogięło odnośnie operacji u głąba - nie chodzi o jego chamstwo , pazerność czy elementarny brak troski o pacjenta - po prostu proza życia - starość i totalny tumiwisizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: doktor wiśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 17:54 Ktoś chce koniecznie zrobić Głąbowi reklamę ? Nic z tego Tomku, tylko Nowa Dęba i dr Wiśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez pacjent Re: doktor wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 19:33 Tarnobrzezanie juz od x lat jezdza operowac sie do Nowej Deby. Gdy ja bylem "sie pociac", to bylo nas 2 z Tbg na 4-osobowej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: doktor wiśniewski IP: *.flash-net.pl 23.09.11, 08:40 specjalista od naczyń żylnych przyjmuju w Stalowej Woli a jest z Lublina,gdzie przeprowadzają operacje jednodniowe,więc tam najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś