Gość: Tess IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 22:05 Czy dzisiaj odbył się ten spektakl ? Ja byłam na Placu B. Głowackiego o 19.55 , bo wcześniej nie mogłam - nic się nie działo , nikogo nie było ... Czy " to " tak krótko trwało ? Był ktoś z Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy Re: Kadisz - modlitwa za umarłych IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 22:10 Za szybko piszesz a ja za wolno czytam -nie wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika cieszmy się życiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 22:35 ...tak szybko upływa... zamiast modlić się za zmarłych, po prostu you can dance, www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T_M5-qthA8w PS. Ta muzyka to nie moja stylistyka, aaaaaaaaaaaaaa...le polecam bo warto, chłopaki z powerem :) nie mogę się uwolnić od tej muzyki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Kadisz - modlitwa za umarłych IP: *.play-internet.pl 08.10.11, 22:28 Spróbuję jeszcze raz : wczoraj na Placu Bartosza Głowackiego miał odbyć się spektakl w 62. rocznicę wypędzenia tarnobrzeskich Żydów - był ktoś z Was ? Początek zapowiadany był na godzinę 19. , ja byłam tam przed 20. - nikogo nie było ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Kadisz - modlitwa za umarłych IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.11, 22:48 a kto ich wypędził i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kadisz - modlitwa za umarłych IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.11, 22:59 Straszne, przeżyjesz to jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś