IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 13:39
Na tym forum , bardzo łatwo podszyć się pod kogoś.
Podemnie często się podszywa pewien łajdak , lewak - co go , psa jednego charakteryzuje najlepiej! Bo lewak!!! Lewak - nie znam gorszej obelgi,

Rozumiem prl, to!
Ale mimo wszystko, na wszelki wypadek, aby nie było niejasności...
Ustosunkuj się do tej wypowiedzi i potwierdź , że jakś szuja się pod Ciebie podszyła::
forum.gazeta.pl/forum/w,329,131159811,131198716,Re_Hold_berlinski_.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Do prl, jelizawiety, kaziuka i innych gamoni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.11, 13:55
      Jesteście na tym forum potrzebni jak cierń w dupie. Wasze dywagacje przyprawiają o mdłości a wasze obszerne felietony niczemu nie służą. Na co dzień nie odpowiadam żadnemu z was, bo to tylko tuczenie trolli.
      Szkoda, że nie wpadło na to wielu innych, bo zmarnielibyście z braku zainteresowania.
      • Gość: jelizawieta Re: Do prl, jelizawiety, kaziuka i innych gamoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 15:09
        A prosił tu cię ktoś, durniu, o komentarz?
    • Gość: prl Re: Do prl IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 16:48
      Szanowna <jelizawieta>!

Jesteś tą osobą na tym forum, którą bardzo szanuję, dlatego odpowiadam Ci iż JEST TO POST MOJEGO AUTORSTWA… Tym razem nikt się pode mnie nie podszył, choć przyznam, że również często się to zdarza…

Nie mniej zastanowiło mnie Twoje pytanie, ale po chwili zrozumiałem, że moją wypowiedź potraktowałaś jako odpowiedź na Twój post, który akurat jest wyżej w wątku… Jeśli tak pomyślałaś to bardzo mi z tego powodu przykro… nigdy bym się nie ośmielił pisać, czy mówić do Ciebie w ten sposób…

Mój post był odpowiedzią do wypowiedzi tego stworzenia, który ukrywa się pod ksywą <anka>… no cóż poniosło mnie… a który napisał:

„Skończyłeś prl ? to wytrzyj ślinę z gęby i nie powielaj tematów wyczytanych na internecie promując jako swoje,-ulżyło ci czy może miałeś orgazm po przedruku bzdur i cynicznych insynuacji-weź coś od siebie napisz wtedy pogadamy!”

forum.gazeta.pl/forum/w,329,131159811,131168973,Re_Hold_berlinski_.html
      …jeśli rozwiniesz drzewko to zobaczysz, że mój post jest dokładnie pod postem tego stworzenia <anka>….choć nieszczęśliwie się ułożyło, że akurat jest pod Twoją wypowiedzią …

Jeśli z tego powodu poczułaś się obrażona oraz za całe z tego powodu zamieszanie bardzo Cię przepraszam… Będzie to dla mnie nauczką, że na tym forum odpowiadając na czyjś post będę musiał cytować jego wypowiedź…

Serdecznie pozdrawiam i załączam wyrazy szacunku!
      • Gość: jelizawieta Re: Do prl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 18:32
        A właśnie , że nie poczułam się urażona!
        Wiadomo było od razu , że to jakieś nieporozumienie... ale tak na wszelki, jak to mówią Rosjanie: słuczaj

Z poważaniem

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka