Gość: izydor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.12, 10:48 Witam wszystkich! chcę załozyc lokatę oszczędnościową. czy może mi ktoś doradzić w jakim banku najlepiej założyć? dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Praktyk Re: lokata oszczędnościowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 11:18 Tak szczerze to zainwestuj w glebę.Zawsze będziesz na +. Założysz lokatę zawsze na + bedzie bank.Ty zawsze na minus.Nie ma innego rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: lokata oszczędnościowa IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.12, 21:23 gleba, przy obecnej sytuacji na rynku nieruchomości to raczej inwestycja długoterminowa, no chyba że jakaś działeczka do odrolnienia, to jeszcze, a jeśli chodzi o lokaty to najwyższe ma obecnie chyba Getin bank (7,8 %). Są też lokaty on-line, przynajmniej po bankach nie trzeba latać, a oprocentowanie często jest korzystniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: lokata oszczędnościowa IP: *.szybszyinternet.pl 12.01.12, 16:35 poleca kredyt bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: lokata oszczędnościowa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 19:18 Izydor. Mam pytanie na jak długo chcesz lokować? Jak na długo i z dobrym zyskiem to polecam firmę pod tytułem Inicjatywa Mikro, która mieści się na piętrze w budynku, gdzie na parterze jest kafejka : lody, kawa i ciasta z Motycza( na wprost Hali targowej na wysokości ronda). Lokata SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: lokata oszczędnościowa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 21:44 Czy te lokaty obsługuje Pani o imieniu Lucyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika_Kielce Re: lokata oszczędnościowa IP: *.itfutura.com 02.07.13, 21:57 Czemu tak perfidnie oszukujesz ludzi? Z Inicjatywą Mikro miałam do czynienia 2 lata. Tyle spłacałam pożyczkę, potem miałam tragiczną śmierć męża i wypowiedzenie umowy przez Inicjatywę Mirko. Teraz mam z kwoty niecałe 4 tys zł przeszło 7 tys i komornika. To jest złodziejska instytucja, której prędzej czy później zabiorą uprawnienia do działania. A ty polecasz ją do lokowania tam pieniędzy. Jeśli tak postępują z tymi co pożyczają to i postąpią z tymi co tam lokują. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilg01 LOKATA 11% 21.01.12, 07:56 czesc ma ktos ta lokate? Lokata 11% www.wszystkie-banki.pl/openfinance/oferta_specjalna.html czytałem ze OF ma specjalne oferty dla nowych klientów i ze sa jednorazowe i ograniczony czas promocji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: LOKATA 11% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 08:51 Lokata na 11% ??? Z tej "lokaty" zysk wyniesie 5 pln to gwarantują...... a poniżej małym drukiem : jeszcze trzeba kupić fundusz inwestycyjny za min. 45 000 pln. Dość duże ryzyko i żadnej gwarancji odzyskania kapitału nie mówiąc o zyskach.... Eeh.., matura z matematyki się kłania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokat Re: LOKATA 11% IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.13, 17:34 Wszystko zalezy ile masz do zainwestowania i na jaki okres i czy ma byc z ryzykiem czy bez. Realne zyski to nie wiecej jak 6% jesli chodzi o lokaty bez ryzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: LOKATA 11% IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.13, 19:23 w którym banku 6%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokat Re: LOKATA 11% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.13, 11:40 IdeaBank - 6% na 1 mies. Odpowiedz Link Zgłoś