Dodaj do ulubionych

Lechowski - człowiek Renesansu

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 13:29
Facet zna się na: polityce, historii, farmacji, medycynie, prawie, geografii, katastrofach samolotowych, wytrzymałości brzozy, ekologii, ekonomii, wywiadzie i kontrwywiadzie, muzyce rockowej, mediach ze szczególnym uwzględnieniem szmatławców. Jest specjalistą od Konstytucji Węgier, był wybitnym opozycjonistą, globtroterem, poliglotą. Wymieniłem tylko to co zapamiętałem z jego wypowiedzi na tym forum. Za to co pominąłem proszę o wybaczenie!
Szwedzka Akademia Nauk ma dylemat - za co mu dać ?
Obserwuj wątek
    • 4vardtramp Re: Lechowski - człowiek Renesansu 12.01.12, 13:48
      Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi jeśli napiszę, że powinien dostać Nobla za jędrne pośladki:)
      • Gość: fryzjer Re: Lechowski - człowiek Renesansu IP: *.tktelekom.pl 12.01.12, 14:17
        piękne loki na jajach za to i że jest takim wiernym pieskiem pana naszego jedynego ament. buha ha
    • Gość: ciekawski Re: Lechowski - człowiek Renesansu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 14:18
      co prawda to prawda, z jego wypowiedzi wynika, że facet zna się naprawdę na wszystkim i praktycznie w każdej dziedzinie życia ma coś do powiedzenia i to głosem mędrca ze stuletnim doświadczeniem. Ja już sam nie wiem, albo jankesy nam robią kawał i włączyli jakąś rozbudowaną wersję Halla do testowania wytrzymałości psychicznej europejczyków, albo to już jest atak lub jeszcze manewry dywizji teleinformatycznej chińskiej armii ludowej mające przygotować bazę pod przyszłą inwazję. Tak czy siak taką wiedzę jak lechowski na świecie posiadają jedynie: rząd usa, usrael oraz komitet centralny chińskiej partii komunistycznej, lechowski zaś to supermaszyna swoisty "forumocop" mający wprowadzić zamęt w głowach europejczyków (w skali lokalnej) pod przyszły New World Order.
      • Gość: kris Re: Lechowski - człowiek Renesansu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 14:30
        Zapomniałem o najważniejszym tytule: OBROŃCA KRZYŻA
        To on ?:
        www.milanos.pl/vid-58957-Pan-Andrzej-gdzie-jest-krzyz.html
        • Gość: kaziuk66 Re: Lechowski - człowiek Renesansu IP: *.tktelekom.pl 12.01.12, 15:22
          Można się z Lechowskim nim nie zgadzać,ale niewątpliwie wiedzę ma nieprzeciętną. Wasze wpisy potwierdzają to co widzę wokół. .Zamiast równać do Niego chcecie sprowadzić go do swojego poziomu.Mój znajomy czytając wpisy Lechowskiego,uważa ,ze specyficzna Jego złośliwość czy wręcz upierdliwość jest cechą tylko osób wybitnych Zgodzę się z krsim, jest osobą Renesansu.
          • Gość: firaty Re: Lechowski - człowiek Renesansu IP: *.snydernet.net 12.01.12, 15:34
            Mój znajomy dla określenia Lechowskiego przesłał mi ten link:
            forum.gazeta.pl/forum/w,329,132289018,132289018,Polski_ekstremista_to_.html
      • Gość: Tarzan Re: Lechowski - człowiek Renesansu IP: *.flash-net.pl 13.01.12, 11:21
        Zasłużył na pochwałę, skoro kolejnego zdaje się wątku o sobie się doczekał, a więc jest zauważalny.
        W dzisiejszych czasach wystarczy się odpowiednio pokazać i celebrytą, zwaną gwiazdą, zostać.
        Może do Kawy, czy herbaty albo tych tvn-owskich wioskowo-warszawkowych programów zaproszą...(o TV Trwam nie wspominam, bo to oczywiste)

By chwałę jego pogłębić, dorzucę swoje 3 grosze:

>lechowski zaś to supermaszyna swoisty "forumocop" mający wprowadzić zamęt w >głowach europejczyków (w skali lokalnej) pod przyszły New World Order.

Cop brzmi jak strażnik porządku lub co najmniej każąca ręka sprawiedliwości...;)

>Schopenhauerowska erystyka się kłania - gdy nie masz kontrargumentu lub gdy brakuje ci >wiedzy na dany temat - uderz bezpośrednio w interlokutora. Że jest brzydki, że głupi, że >jest robotem, że nieobiektywny itp. To jest to, co robicie. Świadomie lub nie.

>Można się z Lechowskim nim nie zgadzać,ale niewątpliwie wiedzę ma nieprzeciętną.

Wiedza? Żadnej wiedzy na żadnym forum sprawdzić się w dobie internetu nie da tak naprawdę, bo przecież wszystko pod ręką/myszką gotowe czeka.
        Można powiedzieć cokolwiek i zanim do "tablicy ktoś nie wezwie" poszperać przez googla.
        On stosuje jednak odmienną technikę:

gdy czyta coś, co mu się nie podoba, to:

a) nazywa kłamcą, lewakiem, Twoja wypowiedź określa bzdurą.
        b) gdy prosisz o wyjaśnienie - wg niego mnożysz pytania.
        c) sam nie popiera swoich sądów konkretami, można i 3 razy prosić o źródło lub wyjaśnienie choćby. Powtórzysz? Mnożysz pytania
        d) bardzo rzadko podaje fakty ubarwione swoim komentarzem, najczęściej wkleja cytaty z blogów, które traktuje jak fakty.

> Zamiast równać do Niego chcecie sprowadzić go do swojego poziomu.

Dokładnie tak!
        Osobiście próbuję to robić od tygodni. Próbuję sprowadzić go do swego "nędznego" poziomu, zachęcam do rozmowy, kulturalnej wymiany opinii, gdzie, nawet jeśli się nie zgadzam, to można z dużą doza życzliwości przedstawiam argumenty...bez lewaków, czy starych komuchów i innych obelg, ignorowania wypowiedzi rozmówców, bez wmawiania tego, że się powiedziało A, gdy człowiek powtarza po 3 razy, że powiedział B.
        Wiem, wiem...dużo oczekuję...mnożę życzenia tym razem, co?

>Mój znajomy czytając wpisy Lechowskiego,uważa ,ze specyficzna Jego złośliwość czy >wręcz upierdliwość jest cechą tylko osób wybitnych

Skoro Twój znajomy tak twierdzi, to nie ma siły, to musi być prawda!

>Ja osobiście, Lechowskiemu Nobla przyznałabym za subiektywizm poznawczy, który >obniża dość znacznie poziom rozumienia procesów nas dotyczących.
        >Ów geniusz nawet nie sili się na namiastkę obiektywizmu i stoi murem po jednej stronie, >a mrok bezrefleksyjności pokrywa Jego czcigodne czoło nie pozwalając na wysunięcie >noska poza jedyną jedynie sluszną ideologię. Mimo to , a właściwie dzięki temu, jest >interesujący z punktu widzenia psychologii.

Trafne. Dodałbym do tego jeszcze strach przed runięciem ideałów, gdyby miało się przyznać, że kryształ ma rysę...no bo co wtedy pozostanie?

Bo czarne ma być czarne, a białe bielą tylko i wyłącznie...a bohaterom potknięcia się nie zdarzają...

Ale nagrodę mu dajcie, ucieszy się...

P.S. Przyznać należy mu jednak to, że choćby wybiórczo traktowaną, ale powinność swą wobec ojczyzny i przekonań spełnić chce i zdarza mu się dobrą robotę zrobić.

No cóż, chciałby i mógłby być jednym z bohaterów dokumentu "Przebudzenie", ale przez zaciekłość i brak właśnie obiektywizmu, tolerancji dla odmienności poglądów, czy też tej życzliwości dla bliźniego pozostaje póki co panem Andrzejem z podlinkowanego wideo.
    • Gość: Ika Geniusz + Geniusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 15:34
      Tak.Prawdziwy człowiek renesansu.
      Biedaczysko marnuje się na prowicji.
      A takie coś przydało by się Wodzowi.Wódz coraz częściej błądzi.

A tak bierze sobie Lechosia na etat Alika i jazda do przodu.
      Geniusz + Geniusz to tylko świetlana przyszłość zarówno Wodza jak też Alika.O przepraszam Lechosia na etacie Alika.
      • Gość: rea Re: Geniusz + Geniusz IP: *.toya.net.pl 13.01.12, 09:55
        Ja osobiście, Lechowskiemu Nobla przyznałabym za subiektywizm poznawczy, który obniża dość znacznie poziom rozumienia procesów nas dotyczących. Ów geniusz nawet nie sili się na namiastkę obiektywizmu i stoi murem po jednej stronie, a mrok bezrefleksyjności pokrywa Jego czcigodne czoło nie pozwalając na wysunięcie noska poza jedyną jedynie sluszną ideologię. Mimo to , a właściwie dzięki temu, jest interesujący z punktu widzenia psychologii.
        • Gość: ja Re: Geniusz + Geniusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 14:16
          Miałem i mam niezły ubaw kiedy czytam, te niesamowicie wybitne, błyskotliwe przemyslenia i opinie na tematy, które porusza człowiek renesansu na literę L.
          Człek ów jest esensją zjawiska zwanym MEGALOMANIĄ ale musze Wam powiedzieć że tęsknię za tym co nowego napisze i jaką jeszcze głupote wymyśli i jak w typowo polskim zacietrzewieniu bedzie bronił swojej raci obrażając wszystkich do okoła bo przecież.. tylko on mo a rację! ;)))))))))))))))
          Ps.
          Wiem robaczku na literę L, że właśnie to czytasz ;)
        • Gość: mizia Re: Geniusz + Geniusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 15:08
          Geniusz - beton = Lechowski .
    • Gość: SG Erystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 10:43
      Schopenhauerowska erystyka się kłania - gdy nie masz kontrargumentu lub gdy brakuje ci wiedzy na dany temat - uderz bezpośrednio w interlokutora. Że jest brzydki, że głupi, że jest robotem, że nieobiektywny itp. To jest to, co robicie. Świadomie lub nie.
      • Gość: ja Re: Erystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 14:24
        SG nie zrozumiałeś/łaś tutaj chodzi o poglądy i najzwyczjniejszą zdolność do samokrytyki.
        Ot co..
      • Gość: antygłupek Re: Erystyka IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.12, 17:48
        argumentacja dobra na lekcji religii ale nie na tym forum towarzyszu wzajemnej adoracji SG a może skrzywienie zawodowe?
    • Gość: Ika Idiota Podkarpacia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 15:03
      Z dyskusji wynika,ze śmiało Lechosia mozemy obwołać "Idiotą Podkarpacia "za 2011r.

Taki rodzynek naprawdę rzadko się rodzi na dobrej glebie a co dopiero na tak jałowej ziemi jak Podkarpacie. Istny cud.
      • Gość: sumienie narodu Re: Idiota Podkarpacia IP: *.cyberghostvpn.com 13.01.12, 16:17
        protestuję i prostuję Ika: "Idiota z Rzymu" za 2011r
        • Gość: kris Re: Idiota Podkarpacia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.01.12, 11:50
          Protestuję, idiotą to on nie jest. Proponuję nadać mu tytuł: "Talib Podkarpacia" z prawem używania nicka - MułłaLechoś51. Nie mylić z mułem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka