Dodaj do ulubionych

Federal Mogul Gorzyce

IP: 213.146.58.* 16.02.12, 19:56
Witam wszystkich,
Mam pytanie do pracujących albo byłych pracowników tej firmy, jak się pracuje/pracowało? jaka jest atmosfera?kierownictwo, zarobki na początku, godziny pracy itp.? Proszę o wszelkie opinie o owej firmie.
Dziękuje za pomoc!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tokar Re: Federal Mogul Gorzyce IP: *.Red-88-14-73.dynamicIP.rima-tde.net 16.02.12, 21:25
      odeszlem z tej firmy osiem lat temu w latach transformacji, miales plecy dostales podwyzke nie miales plecow do roboty , ogolnie federal nie interesuje sie co jets w firmie zarzadce tylko zyski koncowe interesuja ....
    • Gość: byly Re: Federal Mogul Gorzyce IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.12, 22:18
      bylo lepiej
      • Gość: dzieleleven Re: Federal Mogul Gorzyce IP: *.smsiarkowiec.pl 11.02.14, 23:46
        wstyd i hańba, to tylko w Polsce takie rzeczy, kto nie ma wyjścia to trudno się mówi, jedna z najgorszych firm w których pracowałem, totalne dziadostwo, pełny mobbing ze strony grubej baby z myjki i lidera wysokiego blondyna, jeszcze chcieli flaszke jak odchodzilem hahaha
        • Gość: dzieleleven Re: Federal Mogul Gorzyce pracownik vs. lider IP: *.smsiarkowiec.pl 13.02.14, 22:54
          jak podpadniesz liderowi to jesteś skonczony, nie wolno pyskować, niepotrzebnie się odzywać, inaczej cię zajedzie, to taka osobista rozgrywka, kierownic nic nie powie, to jeden układ, jedni chronią drugiego
          • Gość: dzieleleven Re: Federal Mogul Gorzyce jak linia od BMW... IP: *.smsiarkowiec.pl 13.02.14, 23:08
            jak linia od BMW na koniec zmiany stwierdziła że to nie to co miało być, pochowali tłoki w schowkach w maszynach, w ciagu tygodnia wywozili po trochu na braki az wywiezli co było, liderzy w porozumieniu z kierownikami napisali w kwitach, ze awaria maszyny, pracownik ponoc byl pociotkiem lidera to wiadamo że z rodziną trzeba życ, no gdyby to na mnie trafiło, by mnie pewnie za jaja powiesili
          • Gość: włodek Re: Federal Mogul Gorzyce pracownik vs. lider IP: *.smsiarkowiec.pl 13.02.14, 23:10
            niestety to jest firma z tradycjami "pleców" nie masz to potrafią cię zgnoić za byle co, jak nie masz tam pleców jesteś nikim z zewnątrz wszystko jest ok każdy miły, ale patrza na ręce żeby jak najszybciej pokazać ci kto tu rządzi, jak cię spotka jakaś przykrość ktoś się nad tobą znęca wykorzystuje swoje stanowisko jak zdecydujesz sie na skargę do dyrekcji to i tak nic panie się pouśmiechają, dyrektor też i na tym koniec oczywiście zostaniesz wysłuchany ale po co to jak wiadomo że tego i tamtego ruszyć sie nie da jak masz mozliwośc pracy gdzie indziej to nie podejmuj tej pracy 99% zatrudnionych to rodzina i znajomości pracuja tam męzowie żony ich dzieci ciotki wujki itd ..., niby ważny jest tam język na stanowiska te nie na hali ale i to jest do przeskoczenia, aha i premię zabierają o tak bez zadnej informacji za co widzisz to na pasku wypłaty bo znajomemu trzeba dać więcej, obecni pracownicy nic ci nie powiedzą bo się boją oczywiście ci co maja plecy a jak cię traktują ci z plecami chociaż jesteś na takim samym stanowisku masakra poprostu, ja już tam nie pracuję i dlatego to napisałem jak bym pracował to bym się nie odważył

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka