Dodaj do ulubionych

Dziubinski & Wojtowicz comes back ?

IP: *.pppoe.sistbg.net 01.03.12, 14:54
Trzeba się niestety zgodzić z tezą, że PiS nie potrafi a może i nie chce wygrywać wyborów. Może można być opozycjonistą na Wiejskiej, jednak z perspektywy Tarnobrzega opozycjoniście zostaje tylko dieta radnego.
Wiedziony intuicją czy może jeszcze czymś innym poprzedni zarząd miasta Tarnobrzeg zaczyna tworzyć opozycyjne struktury pod szyldem Solidarnej Polski.
I mam pytanie do internautów z forum.
Czy moźliwy jest powrót tego tandemu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.12, 16:14
      Raczej nie mają szans, poniważ materiał sie zużył.
      • Gość: Uczestnik Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.pppoe.sistbg.net 01.03.12, 16:23
        Pytam się, gdyż na uroczystości Żołnierzy Wyklętych były prezydent lobbował na rzecz SP i tak się zastanawiam, czy warto wsiąść do tego pociągu? Parę osób z tych, które podłączyły się pod PiS około 2004/2005 roku do tej pory pracuje w budżetówce.
        Czy jest możliwe, że Dziubinski & Wojtowicz będą mieli szansę rozdawać stanowiska? Z tego co teraz się dzieje to jest ich trochę do podziału.
        • Gość: ddc Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.12, 18:16
          Mają szansę rozdawać stanowiska w stowarzyszeniu Wąsika.Podłącz się hemoroidy czekają.
          • Gość: Magda Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.szybszyinternet.pl 02.03.12, 23:26
            coś w tym jest prawdą, ja słyszałam że tworzą w stowarzyszeniu gabinet cieni. Wiosną mają zorganizować referendum a na jesień wygrać prezydenta i przejąć władzę w mieście. Przyglądając się poczynaniom Mastalerza to wielce prawdopodobny scenariusz.
    • Gość: WN Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.smsiarkowiec.pl 01.03.12, 19:04
      Wrócą, już ja się o to postaram. Wasz Neronek
      • Gość: podatnik Re: Dziubinski & Wojtowicz na przedszkolanki IP: *.tktelekom.pl 01.03.12, 19:12
        mogą się zgłosić do konkursu na przedszkolanki mają szansę jako Mleczne Bezrobotne Sierotki , a rudego Witusia wezmą do obliczania strat w przedszkolu po takich fachowcach szpitalnych bu ha ha ..
        • Gość: xxx Re: Dziubinski & Wojtowicz na przedszkolanki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.12, 20:57
          never egen
          • Gość: dlaczego nie? Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back! IP: *.flash-net.pl 02.03.12, 15:34
            Jak oni byli to w mieście nie było takiej beznadziei jak dziś! Mieli blade pojęcie o tym, czym się zajmowali.
            • Gość: wyborca Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.03.12, 16:33
              niech przyjmują takich panów do SP to padną jak PiS
              • Gość: adaś Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.12, 22:50

Wrócą na pewno. Wy z biura prasowego Mastalerza może cie się pakować.
                • Gość: fiut fiut Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back! IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.12, 09:20
                  marzy ci się adasiu
    • Gość: Michał Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.flash-net.pl 03.03.12, 09:50
      Jeżeli ekipią Solidarnej Polski ma być Dziubiński, Wójtowiczi do tego Wąsik a jeszcze to wszystko pod hasłem NOWE OTWARCIE 2014 to oni chyba grzybków sie najedli. Byli, rządzili, Tarnobrzeg w kanał spuścili.
      A Solidarna Polska to tak sobie balansuje na granicy błędu statystycznego.
    • Gość: mar Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.12, 13:47
      twarze upadku i zarzynania przez kilkanaście lat miasteczka...nigdy w życiu, nastepca ma za zadanie posprzatać, zamknac drzwi i wyrzucic klucze od miasta za siebie. tu nawet cud nie pomoże
      • Gość: niezalezny Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.12, 14:57
        Ja mam nadzieje ze za niedlugo nie bedziemy musieli ogladac facjaty Mastalerza ale chyba nie chcialbym widziec w tym miejscu Dziubinskiego z Wojtowiczem lub tez niejakiego Wasika. Mysle ze znowu sa za bardzo pewni siebie liczac na wygrana. Mysle ze potrzeba nowej nieskompromitowanej "twarzy". Miejmy nadzieje ze jakis dobry kandydat do wyborów sie wyklaruje bo jakos nie wyobrazam sobie by Mastalerz lub Dziubinski piastowali to stanowisko. Juz lepszy Dziubinski od Mastalerza ale obu Panom móimy zdecydowane NIE. Jedne mial juz sporo czasu na wykazanie sie (fak widac do tej pory ze po rzadach Dziubinskiego miasto pod wzgledem wizulanym sie zmienia - ale to chyba za malo), a Mastalerz maly mśćiwy krzykacz ktory tylko krzyczec potrafi a jak przychodzi co do czego to o 4 litery to rozbic.
    • Gość: her Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.flash-net.pl 07.03.12, 17:13
      wrócą
      • Gość: jojo Re: Dziubinski & Wojtowicz comes back ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.03.12, 20:11
        Tak jest! - wrócą skąd przybyli... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka